Hvad er bridge.dll? Bør jeg fjerne den?

bridge.dll er en browser hjælpe objekt (BHO) som normalt er lokaliseret i C:\Windows\System32 mappen. Ligesom alle andre BHO, filen starter hvergang en bruger starter en internet browser og er ikke stoppet af en personlig firewall fordi denne fil er identificeret som en browser. Ifølge nogle kilder, bridge.dll kan blive puttet i dit system af spyware eller adware.

De måder bridge.dll er brugt på er meget forskellige – Den kan bruges til at overvåge Internet browsere, dræbe vigtige processer og slette filer. Vi anbefaler at du fjerner bridge.dll fra din computer. Dog skal du ikke gøre det manuelt hvis du ikke er professionnel og ikke har nok viden om computerer. Så du skal køre en fuld scanning med en automatisk fjernelses redskab. Vi anbefaler SpyHunter eller Spyware Doctor.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign