BleepingComputer er sagsøgt af Enigma Software for falske påstande

Vi lever i moderne tider, så det er ingen overraskelse, at folk er opmærksomme på spyware. Desuden ved de, hvilken software de har brug for for at forhindre programmer, der falder ind under dette begreb. Men at finde en pålidelig anti-spyware kan være en udfordrende opgave, da der er snesevis af forskellige programmer, der tilbydes på internettet i dag. En ting, som gør denne proces ekstremt svær, er aggressive forretningsmetoder, der har været aktivt brugt til at fremme specifikke anti-spyware-programmer. Hvis du har været på udkig efter en anti-spyware og er endt med Malwarebytes, kan det være, at du er blevet offer for BleepingComputer og de vildledende oplysninger, der findes på dette websted. Hvis du er interesseret i at vide, hvor langt en affilieret af Malwarebytes kan gå for at øge sin indtjening, så bliv ved med at læse.

BleepingComputer is sued by Enigma Software for false claims

Bleeping Computer (eller BC) blev lanceret i 2004 som et teknisk support-websted. Siden da har det tilbudt flere anti-spyware-programmer, herunder Malwarebytes, Emsisoft, SUPERAntiSpyware og Hitman Pro. Mens de fleste af dets besøgende tror, at dette websted drives af frivillige, der arbejder for Bleeping Computer uden indtjening, er virkeligheden helt anderledes. Hvert download fra denne side genererer indtjeninger til dets ejere.

Da Enigma Software præsenterede SpyHunter, blev folk fra BC lidt bekymrede. Programmet var fra samme kategori som Malwarebytes anti-malware, så efter at have opdaget, at SpyHunters popularitet var stigende, begyndte de at benytte forskellige teknikker for at få brugerne til at synes, at det var et “rogue” produkt. I forsøget på at holde deres indtjening på samme niveau, har de fx:

  • Forbudt brugere, der skriver positive anmeldelser om SpyHunter på BleepingComputer;
  • Fremmet deres “sammenligning” af SpyHunter, Malwarebytes, og IObit, uden at teste softwaren, og navngivet SpyHunter som et “rogue” produkt;
  • Opslået vildledende kommentarer om faren ved SpyHunter på sikkerhedsrelaterede fora. Du kan finde disse kommentarer overalt, herunder Yahoo Answers, Quora, Reddit, Facebook og andre sites.

Det ser ud til, at bægret blev overfyldt, da Enigma software har besluttet at sagsøge Bleeping Computer for denne ulovlige aktivitet. Ud over det, er medlemmer af BM blevet informeret om, at Bleeping vil forsøge at forsvare sin “ytringsfrihed” her. Det mest morsomme er, at de beder folk om at finansiere deres forsvar. Før du overfører dine penge, bedes du venligst vente indtil retten afslører, hvor meget Grinler og andre medlemmer af dette websted tjener. Måske vil denne retssag også hjælpe os til at få mere af vide om forholdet mellem Marcin Kleczynski (Malwarebytes) og BC, og om han er klar over, hvad BleepingComputer hævder om SpyHunter.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Læs på andre sprog:
Filer
Software
Sammenlign