Fjern Bitcoin virus (Fjernelsesinstruktioner) - aug 2017 opdatering

Bitcoin virus fjernelsesguide

Hvad er Bitcoin virus?

Hvad ved vi om Bitcoin virus?

Bitcoin virus

Bitcoin virus (kan også findes som BitcoinMiner eller Bitcoin Mining virus) er en ondsindet trojansk hest, som er sat til at infiltrere computere, og få dem til at køre komplekse øvelser med henblik på at generere Bitcoins til sine skabere.

For dem der ikke har hørt om det endnu, vil vi sige, at Bitcoin er en virtuel valuta, som allerede har nået cirkulation på 11 mio. Markedsværdien er kendt for at være omkring 1400 millioner dollar i øjeblikket, og der er et stigende antal velrenommerede virksomheder, der accepterer det.

Mens denne valuta ikke skabes gennem et centralt monetært agentur, men gennem de computere, der udfører CPU-intensive krypto beregninger, er svindlere begyndt at bruge virus til at generere Bitcoins ulovligt. Dybest set lægger du knapt nok mærke til, når din computer bliver inficeret med Bitcoin virus.

Ifølge eksperter, virker malware kun, når brugeren ikke benytter sin computer. Men du kan være opmærksom på din pc’s hastighed, fordi det er blevet sagt, at brugen af ​​maskinens CPU vokser betydeligt, når Bitcoin virus infiltrerer den.

Bitcoin virus

Hvordan kan jeg blive inficeret med Bitcoin virus?

Ifølge sikkerhedseksperter er Bitcoin virus oftest spredt via Skype-netværket, men det er også blevet bemærket på andre sociale netværk, så vær opmærksom på dette. Typisk er denne virus afhængig af en spam-besked, som siger noget i retningen af “this my favourite picture of you” og indeholder en skadelig fil.

Selvfølgelig søger denne virus at overbevise sine ofre om at downloade filen på deres computere. Hvis du vil undgå Bitcoin virus, hold dig da væk fra sådanne meddelelser. Når offeret downloader dette ‘foto’, lader han ikke kun ondsindede stykker ind i maskinen, men tillader virus at forbinde sig med PC’en, med sin kommando-og kontrol-server.

Når den er inde og aktiv, laver Bitcoin virus den inficerede maskine til Bitcoin generator. Men den kan også blive designet til den virus, som stjæler bankoplysninger, registrerer tastetryk eller downloade mere malware på sin mål PC. Det er derfor, du skal fjerne Bitcoin virus, så snart den kommer ind i pc’en,

Hvordan fjerner jeg Bitcoin virus?

Hvis du tror, at din computer kan være inficeret med Bitcoin virus, bør du straks scanne den med opdateret anti-spyware, såsom Malwarebytes eller FortectIntego. Kontrollér systemet umiddelbart efter at du har bemærket, at din maskine er blevet langsom, og dens køler er begyndt at arbejde aktivt, når du ikke bruger den.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Bitcoin virus fjernelsesguide

Fjern Bitcoin ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Bitcoin

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Bitcoin fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Bitcoin ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Bitcoin. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Bitcoin fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Bitcoin og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog