Hvad er BabMaint.exe? Bør jeg fjerne den?

BabMaint.exe (kan også kaldes asbabmaint.x eller redirect.js) er en almindelig kendt, skadelig eksekverbar fil, som er relateret til mistænkelige browser add-ons, der er i stand til kapring af Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre browsere. Det farligste program, som er relateret til denne fil, er delta-homes.com. Du bør absolut undgå det og fjerne det fra din computer, så snart det begynder at afbryde dig med sine omdirigeringer til ukendte hjemmesider og kommercielle pop-up-reklamer, der er fyldte med forskellige links. Disse aktiviteter kan begynde at afbryde dig, når du er på din Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre browsere.

Desværre er delta-homes.com omdirigeringer ikke den farligste ting. Den farligste ting vedrørende denne hijacker er, at den er i stand til at spore pc-brugere og indsamle deres søgetermer, mest besøgte hjemmesider, data, der indtastes, når du besøger dine foretrukne sites, etc. Derudover kan den også indsamle oplysninger om ofrets e-mailadresse, PC IP-adresse, dens placering, etc. Hvis du ikke ønsker at afsløre sådanne oplysninger til ukendte tredjeparter, skal du fjerne delta homes virus og BabMaint.exe fra din computer.

Desuden ser det ud til, at denne fil kan bruges af andre browser hijackers, som Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] og mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Disse programmer kan også bruges til browserkapring og lignende uønskede aktiviteter, så du bør også forsøge at slippe af med dem så hurtigt som muligt. Ellers kan du ende på tvivlsomme websteder, der er fyldte med tvivlsomt indhold.

Desværre betragtes denne adfærd stadig som legitim. Det eneste, der lyder lovende, er, at der er flere og flere sikkerhedseksperter, der indkluderer denne fil i databasen for deres anti-spyware. Hvis du vil være sikker på, at din computer er fri for BabMaint.exe, bør du scanne den med FortectIntego. Du kan også benytte dette program til fjernelse af BabMaint.exe og relaterede browser hijackers.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign