Fjerne ATT email

ATT email fjernelsesguide

Hvad er ATT email?

ATT email er en falsk besked, der tilhører cyberkriminelle. Den spredes aktivt på internettet lige nu, så vær sikker på at du ignorerer denne e-mail. Ved første øjekast er ATT email designet til at narre de mennesker, der bruger selskabets tjenester. Men der er hundredvis af ofre, som i virkeligheden ikke har nogen idé om, hvad AT & T er. Det er fordi folks nysgerrighed vækkes ved en personligt udseende besked, der siger ‘Din AT & T trådløse regningen er klar til at blive set’. Den hævder også, at den er blevet sendt af AT & T Kundeservice, og giver et link, der fører til myAT & T konto. Vær opmærksom på, at hvis du klikker på dette link, kan du inficere din computer med malware. Det er derfor, du altid bør ignorere alle AT & T e-mails fra tilfældige e-mail adresser, der tydeligvis ikke er forbundet med dette selskab. Hvis du er blevet lokket til at klikke på linket, skal du scanne din computer med opdaterede anti-spyware.

Hvordan kan en falsk AT&T email nå mig?

Den falske AT & T email spredes ligesom enhver anden ondsindet e-mail. Den største risiko for at få en sådan post er, hvis du blev lokket til at besøge nogle upålidelige hjemmesider, som bruges til at indsamle folks e-mails. Typisk tilbyder sådanne sites en gratis registrering for at vinde forskellige præmier, som iPads, iPhones og lignende. Dog kan hackere også begynde at sende denne falske AT & T email til tilfældige pc-brugere, så vær også opmærksom på dette.

Hvis du har modtaget en besked, der siger noget som dette, skal du ignorere den:

Dear Customer,

Your monthly wireless bill for your account is now available online.
Total Balance Due…
Log in to myAT&T to view your bill and make a payment.
Or register now to manage your account online. By dialing *PAY (*729) from your wireless phone, you can check your balance or make a payment – it’s free.

Hvad gør jeg, hvis jeg er blevet narret af en falsk AT&T email?

Hvis du blev lokket til at tro, at du har modtaget en ægte AT & T e-mail og klikket på linket, skal du scanne din computer med et velrenommeret anti-spyware. Vores anbefalede produkter er: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner. Vi vil også anbefale, at slette denne besked fra din e-mail indbakke.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog