Fjern Ask.com omdirigeringer

Ask.com omdirigering fjernelsesguide

Hvad er Ask.com omdirigering?

Hvad er Ask.com?

Ask.com er en legitim hjemmeside, som erklærer, at dens opgave er at besvare brugernes spørgsmål, med de bedste oplysninger fra internettet og fra virkelige mennesker, og øge den personlige viden, ved at give folk svar. Men for flere måneder siden, begyndte mange mennesker at skrive til os om emner, der er relaterede til denne søgemaskine. De klager over, at de er blevet omdirigeret til ask.coms hjemmeside, uden at de var villige til at gøre det. Ifølge dem kan du, uanset hvilken browser du vælger at bruge, Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox eller anden, blive omdirigeret til Ask.com. Denne uretfærdige aktivitet bruges til én hovedformål – at få folk til at besøge forudbestemte hjemmesider. Desuden kan den, for at opnå samme mål, også vise dig kommercielle annoncer i dine søgeresultater. Endelig, ligesom enhver anden søgemaskine, kan dette program indsamle oplysninger, der er relaterede til dine browsing vaner. Det er ikke ulovligt, fordi disse informationer er personligt uidentificerbare. Vi mener dog, at du bør holde dine søgeord, oplysninger om dine browsing vaner mv. for dig selv. Hvis du tror, at data, som du indtaster, når du besøger dine foretrukne websteder, kun bør holdes for dig selv, bør du undgå denne søgemaskine. Du kan gøre dette ved at fjerne relaterede browser add-ons fra din computer. Vi kan også anbefale dig at scanne din computer med en velrenommeret anti-spyware og sikre, at det ikke er inficeret med virkelig skadelige programmer og endda virus. I dette tilfælde kan du nemt bruge FortectIntego.

Hvordan kan Ask.com dukke op på min browser?

Ask.com er ikke en virus. Imidlertid er det blevet rapporteret, at dette domæne fremmes ved anvendelse af helt urimelige metoder. En af de mest brugt af dem kaldes bundling. Hvad betyder det? Det betyder, at denne søgeside kan blive vist, i stedet for din startside og standardsøgemaskine, uden at bede om en passende tilladelse. For at undgå dette, bør du begynde at overvåge installationen af freeware. Så sørg venligst for, at du vælger en Brugerdefineret eller Avanceret installation af freeware og derefter omhyggeligt læser, hvad der bliver sagt i hver fase af freeware installationen. Hvis du har brugt Ask Search til at søge på nettet, er der intet dårligt i dette. Men hvis du har besluttet at slippe af med den, skal du benytte disse trin.

Hvordan fjerner jeg Ask.com?

Som vi allerede har sagt, er Ask.com ikke en virus. Ikke desto mindre, hvis du ønsker at undgå uventede omdirigeringer og kommercielle annoncer, bør du overveje andre søgemaskiner. For at eliminere den, kan du benytte disse trin:

  • Afinstallér programmer, der er relaterede til Search.tb.ask.com fra din computer

1. Klik på Start → Kontrolpanel → Fjern et program.
2. Når du er i Tilføj / fjern programmer / Fjern et program, så kig efter Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search og andre programmer, der er udviklet af Mindspark Interactive Network.
3. Klik på 'Fjern' og derefter på OK, for at gemme ændringerne.

  • Nulstil hver af dine webbrowsere:

Internet Explorer:
1. Åbn Internet Explorer, klik på Tandhjulsikonet -> 'Administrer tilføjelsesprogrammer'.
2. Se her efter ukendte plugins (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, etc.) og fjern disse poster.
3. For at ændre din startside, skal du klikke på Tandhjulsikonet igen og vælge 'Internetindstillinger'.
4. Fjern Search.tb.ask.com og indtast dit foretrukne domænenavn.
5. For at ændre din standard-søgemaskine, skal du klikke på Tandhjulsikonet igen og vælge 'Administrer tilføjelsesprogrammer “->” Søgemaskiner «,
6. Indstil din foretrukne søgemaskine.

Mozilla Firefox:
1. Åbn Mozilla Firefox, klik på ikonet i menuen (øverste højre hjørne) og vælg “Tilføjelser” -> “Udvidelser”.
2. Her skal du vælge ukendte plugins (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, etc.) og vælg Skraldespands ikonet, for at slette disse poster.
3. For at ændre din startside, skal du klikke på Firefox og vælge “Indstillinger”
4. Her skal du eliminere Search.tb.ask.com og indtaste din foretrukne hjemmeside.
5. For at ændre din standard-søgemaskine, skal du klikke på ikonet i menuen og spørgsmålstegnet.
6. Her skal du klikke på 'fejlfinding' og klikke på 'Nulstil Firefox'.

Google Chrome:
1. Åbn Google Chrome og klik på ikonet i menuen (øverste højre hjørne) og vælge 'Funktioner' -> 'Udvidelser'.
2. Her skal du vælge ukendte plugins (Ask Toolbar, Ask Updater, Ask Search, etc.) og vælg Skraldespands ikonet, for at slette disse poster.
3. For at ændre din startside, skal du klikke på menuikonet, vælge 'Indstillinger' -> 'Ved opstart' sektionen -> 'sæt sider “
4. Her skal du eliminere Search.tb.ask.com ved at klikke på “X” og indtaste dit foretrukne websted.
5. For at ændre din standard-søgemaskine, skal du klikke på ikonet i menuen -> “Indstillinger” -> “Søg” sektion
6. Her skal du klikke på 'Administrer søgemaskiner … ” og tilføje dit foretrukne domænenavn.

Endelig anbefaler vi en scanning af computeren med FortectIntego, Webroot SecureAnywhere AntiVirus eller anden velrenommeret anti-spyware, for at sikre, at din computer er helt sikker.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog