Fjerne APPLE SECURITY BREACH (opdateret jun 2018) - Fjernelsesguide

APPLE SECURITY BREACH fjernelsesguide

Hvad er APPLE SECURITY BREACH?

APPLE SECURITY BREACH virus frustrerer Mac-brugere

APPLE SECURITY BREACH svindelnummer billede

APPLE SECURITY BREACH alarmen er en svindelbesked, der forsøge at narre penge fra MacOS-brugere. Den hævder, at der er et iOS-sikkerhedsbrud, der kan true dine personlige data og billeder. På samme måde opfordres ofrene til at ringe via et gratis nummer 1 800 711 9001 til Apple Support.

Brugerne, der støder på “APPLE SECURITY BREACH” nummeret, ser følgende meddelelse:

Warning!!!
APPLE SECURITY BREACH!!
iOS SECURITY CRASH!!!
Transferring Your Personal Data and Pictures.
Call Apple Support (Toll-Free) 1-800-711-9001

De kriminelle opfordrer også flere gange til at ringe til 1-800-711-9001 med det samme, for at oprette forbindelse til Apples tekniske support for at installere beskyttelsessoftwaren. Vi foreslår dog, at du ikke stoler på lovovertrædere, da computeren ikke er beskadiget. Dette er blot en omdirigering til et phishing-websted, der er forårsaget af et adware-program.

Et potentielt uønsket program kan infiltrere dit system og omdirigere dig til upålidelige websteder, der viser APPLE SECURITY BREACH tech support svindelnummeret. At tro på svindlere er selvsagt ikke en klog beslutning, da de vil forsøge at franarre dig dine penge, ved at købe et dyrt og ubrugeligt antivirusværktøj.

APPLE SECURITY BREACH virusillustration

I stedet skal du få en professionel sikkerhedssoftware som FortectIntego for at afinstallere adware og fjerne popup-vinduet APPLE SECURITY BREACH. Elimineringsproceduren vil kun tage nogle minutter, og kort efter får du ikke længere scam-beskeder.

Hvis du ringer til den såkaldte Apple Technical Support, kan disse forbrydere måske bede dig om at lade dem få adgang til computeren eksternt, for at rette op på “IOS-sikkerhedsbruddet”. I virkeligheden vil de sandsynligvis infiltrere andre højrisikoinfektioner på computeren, for at opmuntre dig til at købe endnu flere forskellige tredjepartsantivirusværktøjer.

Bemærk, at denne Apple Scam-beskeden ikke er ægte, og det oprindelige supportnummer er ikke angivet andetsteds end på det oprindelige websted. Derfor, hvis du ikke ønsker at modtage falske popup-vinduer, skal du starte APPLE SECURITY BREACH-fjernelsen lige nu. Du kan finde de manuelle elimineringsinstruktioner lige under denne artikel.

APPLE SECURITY BREACHAdware distributionsmetoder

De fleste af de potentielt uønskede programmer infiltrerer din computer, når du pludselig downloader gratis applikationer. Udviklere af adware-programmer pakker deres falske produkter med almindelig software for at drage nytte af folk, der skynder sig med at afslutte download/installationsprocessen.

Når brugeren har til formål at installere almindelige programmer med hurtige eller anbefalede indstillinger, kan de ikke identificere det potentielt uønskede program, der rejser sammen med det de ønsker. Derfor skal du altid installere software med avancerede eller brugerdefinerede parametre.

Derudover er det vigtigt, at du ikke springer trin over og søger efter eventuelle mistænkelige markeringer, som muligvis tillader at installere adware. Hvis du finder nogen, skal du afkrydse dem med det samme og anvende et pålideligt sikkerhedssystem til at undersøge din computer for cybertrusler. APPLE SECURITY BREACH

APPLE SECURITY BREACH fjernelsesprocedure

Start APPLE SECURITY BREACH-fjernelsen ved at downloade et kraftfuldt antivirusværktøj, der vil kunne registrere alle potentielt uønskede programmer og deres komponenter på din computer. Du kan vælge en fra nedenstående liste, da de er professionelle værktøjer, der i vid udstrækning anvendes af it-fagfolk.

Når du har downloadet det fra verificerede udviklere, skal du scanne dit system grundigt og fjerne APPLE SECURITY BREACH-virus. Derudover kan du følge instruktionerne nedenfor, som hjælper dig med ikke at blive forvirret under elimineringsproceduren.

Eksperter fra BedyNet.ru advarer om, at eventuelle forsøg på at afinstallere adware på egen hånd kan medføre yderligere pc-beskadigelse. På samme måde bør du ikke forsøge at slette komponenterne i det potentielt uønskede program uden hjælp.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel APPLE SECURITY BREACH fjernelsesguide

Fjern APPLE SECURITY BREACH fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér APPLE SECURITY BREACH og relaterede programmer
  Se her efter APPLE SECURITY BREACH eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern APPLE SECURITY BREACH fra Mac OS X systemet

Hvis du er ramt af en scam-pop op på din Mac, skal du fjerne adware sammen med elementer, der er relateret til den.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter APPLE SECURITY BREACH eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern APPLE SECURITY BREACH fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal APPLE SECURITY BREACH fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern APPLE SECURITY BREACH fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her APPLE SECURITY BREACH og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut APPLE SECURITY BREACH fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern APPLE SECURITY BREACH fra Google Chrome

Reparér Chrome ved at følge instruktionerne nedenfor:

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her APPLE SECURITY BREACH og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre APPLE SECURITY BREACH fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern APPLE SECURITY BREACH fra Safari

For at fjerne det potentielt uønskede program skal du afinstallere mistænkelige browserudvidelser og nulstille Safari:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter APPLE SECURITY BREACH eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre APPLE SECURITY BREACH fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med APPLE SECURITY BREACH spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog