Fjern Vital Browser Helper annoncer (Gratis Instruktioner)

Vital Browser Helper annonce fjernelsesguide

Hvad er Annoncer fra Vital Browser Helper?

Hvordan kunne min computer blive inficeret med Vital Browser Helper?

Vital Browser Helper spredes via bundling metoden, som gør det muligt at pakke flere programmer i ét. Det er en glimrende måde, at narre pc-brugere på – når brugerne downloade et gratis program fra internettet og installere det, forhaster de dig normalt igennem installationsprocessen, for at afslutte den hurtigere. Du må ikke begå sådan en fejltagelse! Oven i det, skal du ikke lade dig bedrage og ikke have tillid til, at “standard” installationsindstillinger er troværdige, fordi dette er præcis det punkt, hvor du accepterer at installere yderligere apps. Selvfølgelig vil du sandsynligvis ikke vil blive underrettet om eksistensen af ​​sådanne bonus apps; så som et resultat heraf, vil du ende op med potentielt uønskede programmer (PUP) i dit system. Men der er en måde, at undgå en sådan situation på og det tager kun et par minutter mere. Du bør vælge “Avancerede” eller “Brugerdefinerede” installationsmuligheder i stedet. I tilfælde af, at annoncer fra Vital Browser Helper allerede har invaderet dit system problemfrit, kan du installere et anti-spyware program som FortectIntego, der vil rense dit system fra sådanne computer parasitter.

Hvordan præsenterer Vital Browser Helper sig selv, og er det en troværdig applikation?

Den officielle hjemmeside for denne PUP hævder, at “VitalBrowserHelper kan spare dig tid og penge, ved at fremhæve eksklusivaftaler, mens du browser på internettet […] det er en gratis browser add-on, der bringer dig eksklusive tilbud, mens du surfer på internettet. For eksempel, hvis du er på udkig efter et par nye sko, kan VitalBrowserHelper hjælpe med, at finde den laveste pris fra pålidelige butikker eller endda en kupon fra butikken du besøger. VitalBrowserHelper besparelser vises i form af instant kuponer, web og image links” Ved første øjekast lyder beskrivelsen tiltalende og uskadeligt for alle – for hvem ønsker ikke, at spare tid og penge, mens shopper?

Som en kendsgerning heraf, har vores researchere fundet nogle mistænkeligt klingende udsagn i brugsbetingelserne på den officielle VitalBrowser Helper side, såsom: “selskabet giver softwaren “som de er”, “med alle fejl”, og uden nogen garanti overhovedet […] hele risikoen med hensyn til kvalitet og ydelse af indholdet eller software ligger hos dig […] selskabet er ikke ansvarlig over for dig eller nogen anden person for nogen tilfældige, specielle, indirekte, straffende eller eksemplariske skader, herunder, uden begrænsning, udstyr nedetid, tab af data eller tabt fortjeneste, selv om virksomheden er blevet adviseret om muligheden for sådanne skader.” Sagt på en mere simpel måde, kan du ikke regne med selskabet, når det kommer til eventuelle skader, du vil opleve, hvis du klikker på annoncerne, der leveres af deres tredjepartspartnere.

Hvilke skader kan Vital Browser Helper hijack forårsage på min computer?

Fordi Vital Browser Helper er sponsoreret af tredjepartspartnere, er formålet med dette program, at øge deres webtrafik. For at gøre dette, indsamler VitalBrowserHelper ikke-personlige oplysninger om dig, for eksempel, hjemmesider, du besøger, dine søgeforespørgsler, og så videre. Baseret på disse oplysninger, vælger denne adware målrettede reklamer til dig, og viser dem i dit browservindue. Dette vil medføre en opbremsning af din computer, fordi disse annoncer benytter computerens ressourcer, der bliver belastet. Endvidere, som vi allerede har nævnt, er det meget sandsynligt, at hvis du klikker på disse reklamer, kan du blive omdirigeret til tvivlsomme hjemmesider. Stol ikke på nogen “fantastiske” og “gratis” tilbud om, at installere opdateringer eller programmer på din computer. Nogle gange kan et enkelt klik endda være nok til, at indlede en udførelse af et skadeligt program.

Hvordan fjerner jeg Vital Browser Helper?

Hvis du er træt af påtrængende Vital Browser Helper annoncer, og du ønsker at slippe af med dem, er der to måder at afinstallere det på – du kan enten gøre det selv, eller du kan få en pålidelig anti-malware, som vil opdage og fjerne PUPs fra din computer. Hvis du ønsker at gøre dette manuelt, har vi givet detaljerede instruktioner om, hvordan du fjerner det, under denne artikel. Følg dem og du vil slette Vital Browser Helper virus for bestandigt. Og husk – prøv at være mere opmærksom, når du installerer freeware eller shareware!

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Vital Browser Helper annonce fjernelsesguide

Fjern Vital Browser Helper fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Vital Browser Helper og relaterede programmer
  Se her efter Vital Browser Helper eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Vital Browser Helper fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Vital Browser Helper eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Vital Browser Helper annoncer fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Vital Browser Helper fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Vital Browser Helper fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Vital Browser Helper og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Vital Browser Helper fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Vital Browser Helper fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Vital Browser Helper og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Vital Browser Helper fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Vital Browser Helper fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Vital Browser Helper eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Vital Browser Helper fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Vital Browser Helper spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog