Fjern NewTab annoncer (Fjernelsesguide) - dec 2017 opdatering

NewTab annonce fjernelsesguide

Hvad er Annoncer fra NewTab?

NewTab annoncerer stadig i cyberspace

Billedet illustrerer New Tab adware

NewTab annoncer giver dig mulighed for at installere tvivlsomme tilpassede browserudvidelser. Adwaren, der tager ny form, har vandret i det virtuelle rum allerede siden 2013. Selv nu kan du stadig bemærke den her og der.

Dette potentielt uønskede program bruges hovedsagelig til affiliate marketing. Derfor kan programmet levere et stort antal annoncer, der informerer om forskellige kommercielle tilbud, aftaler, rabatter, kuponer og lignende ting i forbindelse med online shopping. Når du klikker på den interessante annonce, genererer du indtægter til udviklerne. Men nogle af disse klik kan forårsage skade.

Nogle af NewTab-annoncerne kan omdirigere til de tvivlsomme tredjepartswebsteder, der ikke kun kan fyldes med forskellige reklamer, men kan også forsøge at sprede mistænkelige programmer, som f.eks. Adware eller browser hijackere. Desuden bør du være opmærksom på, at malvertising er en af de populære ransomware-distributionsmetoder. Hvis du har adware-programmet inde i computeren, øges risikoen for at blive udsat for en malware-ladet annonce.

Vi anbefaler stærkt at scanne din computer med FortectIntego eller et andet anerkendt anti-malware/anti-spyware-program, så snart du bemærker disse annoncer. Sikkerhedssoftwaren fjerner NewTab-virus og andre PUP'er fra Firefox, Chrome og andre browsere.

Billedet af Annoncer fra NewTabAnnoncer fra NewTab er initieret af adware-programmet, der sneg sig ind i computeren ved hjælp af freeware eller shareware.

Annoncer fra NewTab kan forekomme i meget påtrængende former, såsom pop-up, pop-under, banner, in-text, fuldsidesannoncer og alvorligt forstyrre dine webbrowsingaktiviteter. Endvidere kan det sænke din computer og endda øge risikoen for sikkerhedsproblemer. Som vi allerede har nævnt, kan bekymrende NewTab-omdirigeringstendenser øge chancerne for at se usikre websteder, der kan være inficerede eller involvere dig i noget online svindel.

En af hovedmetoderne som dette adware-program benytter i forsøget på at få dine klik, er at give interessebaserede annoncer. Adwaren overvåger dine onlineaktiviteter ved at bruge sporingscookies. Den kan indsamle sådanne oplysninger som søgninger, besøgte websites, indtastede data, klik, visninger, IP-adresse, e-mail-adresse, pc'er og så videre. Du skal dog være opmærksom på, at de indsamlede oplysninger yderligere anvendes til affiliate marketing.

Desuden kan disse oplysninger deles eller sælges til andre tredjeparter og kan f.eks. Bruges til at oversvømme din e-mail med spam. Derfor bør du påbegynde NewTab-fjernelse på med det samme.

PUP-promoveringsteknikker

Den såkaldte NewTab-virus rejser ofte sammen med forskellige freewares og sharewares, og kommer ind i din maskine sammen med dem. Husk at download og installation af gratis programmer fra internettet kan være ret farligt. Af denne grund bør du vælge pålidelige og sikre kilder til downloads og omhyggeligt overvåge installationsprocessen.

Kapringen kan forekomme, når du installerer nye programmer under “Basis” eller “Anbefalede” indstillinger, fordi de ikke afslører yderligere downloads. Når du installerer freeware, skal du sørge for at vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsmulighed og kontrollere, om din valgte freeware indeholder yderligere komponenter.

Hvis du får øje på en meddelelse, der foreslår at installere programmer, f.eks. en browsertilføjelse, et plugin, en værktøjslinje eller en udvidelse, skal du fjerne markeringen og kun derefter klikke på knappen “Næste”. Hvis du allerede har installeret NewTab-virus, skal du følge instruktionerne nedenfor og slippe af med den uden tøven.

NewTab elimineringsmuligheder

NewTab-virussen er ikke svær at fjerne manuelt. Vores team har udarbejdet trinvise instruktioner, som vil guide dig gennem denne proces. Din opgave er at finde og slette adware og kontrollere, om der ikke er installeret mistænkelige apps eller udvidelser på din pc og webbrowsere.

Hvis en manuel NewTab-fjernelse ser ud som et kompliceret og hårdt job, har vi en anden mulighed til dig. Du kan fjerne virussen automatisk. Alt du skal gøre er at installere et af de foreslåede programmer nedenfor.

Opdater softwaren efter installation, da kun det opdaterede værktøj kan registrere og fjerne adware-relaterede komponenter helt fra systemet. Når dit værktøj er opdateret, kan du køre en fuld systemscanning og lade programmet fjerne NewTab-annoncer for dig.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel NewTab annonce fjernelsesguide

Fjern NewTab fra Windows systemer

For at ordne dit Windows OS skal du følge disse trin omhyggeligt:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér NewTab og relaterede programmer
  Se her efter NewTab eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern NewTab fra Mac OS X systemet

Følg nedenstående trin for at fjerne NewTab fra Mac.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter NewTab eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern NewTab annoncer fra Microsoft Edge

Følg disse trin for at ordne Microsoft Edge efter kapringen.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal NewTab fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern NewTab fra Mozilla Firefox (FF)

Irriterende annoncer på din computer kan blive initieret af en af mistænkelige browserudvidelser, der måske er installeret på Mozilla Firefox uden din viden. Sørg for at fjerne alle mistænkelige poster.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her NewTab og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut NewTab fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern NewTab fra Google Chrome

NewTab-virus kan installere tredjepartsudvidelser. Du skal dog fjerne alle mistænkelige poster fra Google Chrome.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her NewTab og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre NewTab fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern NewTab fra Safari

Følg vejledningen for at rense og reparere Safari efter kapringen.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter NewTab eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre NewTab fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med NewTab spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog