Fjerne Andromeda AntiVirus

Andromeda AntiVirus fjernelsesguide

Hvad er Andromeda AntiVirus?

Andromeda AntiVirus er et fancy navn for en ny svigagtig applikation. Andromeda AntiVirus er identisk med andre korrupte sikkerhedsværktøjer: Det er ikke et sikkerhedsværktøj og det forsøger at lokke folk til at købe en licens til det.

Andromeda AntiVirus viser talrige fabrikerede sikkerhedsadvarsler og system alarmer; det simulerer endda scanninger af computeren. Disse falske beskeder er til for at skræmme folk og få dem til at købe Andromeda AntiVirus værktøj. Stol ikke på dette program! Andromeda AntiVirus gør en computer næsten ubrugelig, fordi den indlæser masser af pop-ups og jævnligt afbryder enhver aktivitet for at opfordre folk til at betale $50-$80 for at slette ikke-eksisterende trusler.

Sommetider præsenterer denne malware sig selv som Andromeda AntiVirus 2009 eller AndromedaAntiVirus 2009 Et par dage efter at at den kom frem på internettet, skiftede Andromeda AntiVirus navn til AndromedaAV. Det betyder ikke noget, om navnet er AndromedaAntiVirus 2009 eller Andromeda AV, denne applikation er stadig en malware og et fupnummer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog