Fjern Android Police virus

Android Police virus fjernelsesguide

Hvad er Android Police Virus?

Hvad er Android Police Virus?

Android Police virus (eller Android-virus) er en ondsindet infektion, hvis første udgivelse på internettet blev optaget i maj 2014. Men det lader til, at den for nylig er blevet opdateret og, i skrivende stund, bliver aktivt spredt rundt på internettet. Faktisk anser nogle mennesker den for at være en ransomware, ligesom FBI-virus. Den afgørende forskel mellem Android Police Virus og ransomwares er dog, at den kun kan påvirke smartphones og tabletter, der kører Android styresystem. Derudover anser sikkerhedseksperter den for at være mindre skadelig.

Android Police Virus er relateret til Koler.A BKA Trojan, som normalt aktiveres efter installation af en beskadiget pplikation fra en mistænkelig hjemmeside eller fildelingsportaler, efter at have klikket på media player opdateringer, når du besøger hjemmesider med voksent indhold eller efter at have klikket på inficerede links. Når denne trojanske hest er aktiveret, låser den straks maskinen ned og leverer en falsk alarm, der beskylder dig for at begå en alvorlig cyberkriminalitet, hvilket gør, at din computer er blevet låst. Et eksempel på en Android Police Virus advarsel:

ATTENTION!
Your phone has been blocked up for safety reasons listed below.
All the actions performed on this phone are fixed.
All your files are encrypted.
CONDUCTED AUDIO AND VIDEO.

Denne meddelelse er justeret i henhold til PC’ens placering, hvilket kan bestemmes ved hjælp af GPS og trådløse data på din Android. Derfor kan budskabet dukke op på forskellige sprog. Derudover er den angiveligt sendt af nationale sikkerhedsmyndigheder eller GVU (Gesellschaft zur Verfolgung von Urheberrechtsverletzungen), som er en organisation, der arbejder for at stoppe krænkelse af ophavsrettigheder. Da folk normalt beskyldes for, at downloade filer ulovligt og bliver skræmt til at tro, at hvis de ikke vil betale bøden, som er på $ 300 for amerikanske ofre, vil den nationale sikkerhedstjeneste straffe dem for ulovlige aktiviteter, hvilket straks får dem til at overveje at betale bøden. Men du er nødt til at huske på, at dette bare er et fupnummer, som ikke har noget til fælles med de retshåndhævende myndigheder. Efter at have betalt bøden kan du ikke kun tabe penge, men kan også afsløre kreditkortoplysninger til cyberkriminelle, som kan benytte dem til at gennemføre yderligere forbrydelser.

Hvordan kan Android Police Virus inficere min telefon?

Der er en masse forskellige metoder, som cyberkriminelle benytter for at sprede infektioner, såsom Android Police Virus. Normalt bliver sådanne og lignende infektioner opfanget, når man besøger ulovlige eller pornografiske hjemmesider med mobile enheder. Sådanne websteder kan indeholde virkeligt mistænkeligt indhold, såsom falske softwareopdateringer, inficerede links, etc., der, når du klikker på dem, kan aktivere en trojansk hest og inficere din enhed med Android Police Virus. Desuden har research vist, at denne malware ofte infiltrerer enheder via ødelagte apps. Selvfølgelig er det ikke særlig sandsynligt, at du vil installere en app med en ondsindet kode fra Play Store; Men hvis du foretrækker at downloade apps fra ukendte kilder eller upålidelige fil-delingsportaler, kan du let ende med en alvorlig computer infektion. Derfor, hvis du ønsker at holde dit apparat sikkert, bør du holde dig væk fra mistænkelige hjemmesider, du bør ALDRIG klikke på mistænkelige links, advarsler, annoncer og lignende ting, når du browser og kun downloade apps fra pålidelige kilder. Desuden bør du installere et kraftigt anti-spyware værktøj og holde det up-to-date.

Hvordan fjerner jeg Android Police Virus-virus?

Hvis du har mistanke om, at Android Police Virus gemmer sig i din smartphone eller en anden Android-enhed, anbefaler vi dig at tjekke systemet med BullGuard Mobile Security, som er i stand til at opdage ondsindede filer, malware og virus komponenter. Naturligvis kan sådanne infektioner blokere sikkerhedssoftware, for at forhindre deres fjernelse. Hvis du står i denne situation lige nu, bør du genstarte din Android-enhed i fejlsikret tilstand, indendu kører BullGuard Mobile Security:

  1. Find startknappen og tryk på den i et par sekunder, indtil du ser en menu. Tryk på Sluk.
  2. Når du ser et dialogvindue, der giver dig mulighed for at genstarte din Android til fejlsikret tilstand, skal du vælge denne indstilling og klikke på OK.

Hvis dette ikke virker for dig, skal du bare slukke enheden og derefter tænde den. Når den bliver aktiv, kan du prøve at trykke og trykke på Menu, Skru ned, Skru op eller Skru ned og Skru op sammen, for at se fejlsikret tilstand.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog