Fjerne AMMYY

AMMYY fjernelsesguide

Hvad er AMMYY?

AMMYY (også kendt som Ammyy Admin) er et ondsindet program/​​tjeneste, som bruges til at fuppe folk, for at få fat i deres penge. I de fleste tilfælde fremmes det af svindlere, der ringer til tilfældige mennesker, og efter at præsentere sig selv som ansatte i Microsoft, hævder de, at de har bemærket en række problemer på offerets computere. Hvis du har modtaget et sådant opkald, vær da opmærksom på opkalderens accent, fordi de fleste af dem, der er involverede i dette svindelnummer, kommer fra Indien. Hvorfor bliver de ved med at ringe og rapporterer om opfundne computerproblemer? Svaret er meget simpelt – de søger at skræmme folk til at betale $ 200 for deres ubrugelig tjeneste. Hvis du allerede er blevet narret til at tillade nogen at oprette forbindelse til din computer via Ammyy Admin eller et andet program, skal du straks kontakte dit kreditkortselskab og informere dem om dette uheldige køb. Du bør også scanne din computer med velrenommeret sikkerhedssoftware og sørg for, at den er fri for ondsindede filer.

Hvordan kan jeg falde for AMMYY svindel?

Du kan få et opkald fra Ammyy ved et uheld. Vær opmærksom på at disse svindlere altid gør deres hjemmearbejde, før de begynder at kontakte folk, så de ved, hvem de ringer til. Ved at bruge offentlige telefonbøger og andre kilder, kan de ikke kun fortælle offerets fulde navn. De kan også fortælle dig, hvor du bor, din civilstand og andre personlige oplysninger. Når de overbeviser folk om, at de arbejder for Microsoft, begynder svindlere at rapporterer om forskellige pc-problemer, og tilbyder lade dem få adgang til systemet. Vi anbefaler stærkt at undgå sådanne forslag, fordi du ved at gøre dette, nemt kan give angribere mulighed for at stjæle dine Loggins, adgangskoder og andre personligt identificerbare oplysninger. Desuden kan de også forsøge at inficere din maskine med ondsindede programmer, omdirigere dig til ondsindede websteder og iværksætte lignende problemer. Husk venligst på, at Microsoft aldrig har ringet til folk for at bede dem betale for computerreparationer. Hvis du har været involveret i Ammyy svindelnummeret, skal du følge vejledningen nedenfor, og forhindre yderligere problemer.

HVORDAN FJERNER JEG AMMYY?

Hvis du er blevet lokket til at installere Ammyy virus, skal du følge disse trin, og afinstallere det:

  1. Klik på Start -> Kontrolpanel -> Programmer (eller Tilføj/Fjern Programmer) -> Fjern et program.
  2. Se her efter Ammyy, Ammyy Admin og andre ukendte enheder, og vælg ‘Fjern/rediger’.
  3. Klik på OK for at gemme ændringerne.

Når du udfører disse trin, bør du straks hente et af ​​disse programmer, og scanne systemet: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. De vil ikke kun hjælpe dig med at sikre, at din computer er fri for malware. De vil også hjælpe dig med at finde deres skjulte komponenter, og fjerne dem for at forhindre tab af dine personlige oplysninger.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog