Fjern Alma Locker virus (Tutorial)

Alma Locker virus fjernelsesguide

Hvad er Alma Locker ransomware virus?

Grunde til at fjerne Alma Locker virus:

Alma Locker virus er en ny computertrussel, der for nylig er dukket op og har sluttet sig til den enorme familie af ransomware virusser. Mens internetsamfund løbende er blevet angrebet af CryptXXX, Cerber 2.0, og andre berygtede fil-krypteringsmalwares, virker det til, at den aktuelle virus besidder nye funktioner, i modsætning til de nævnte virusser. Ransomware er genstand for research for IT-eksperter, men for almindelige brugere er det blevet en stor irritationskilde. Derfor er det vigtigt at fjerne Alma Locker så hurtigt som muligt. Det er blevet afsløret, at den benytter Tor kommando og kontrol-servere. Desuden, mens andre virusser af samme art primært spredes gennem ondsindede vedhæftede spam-filer, foretrækker denne at benytte sig af exploit kit. Hvis din computer og værdifulde data er blevet ofre, så læs omhyggeligt dette indlæg, for at få kendskab til Alma Locker fjernelsesmetoderne. For at spare tid, kan du installere FortectIntego for at indlede fjernelsen.

Det forekommer, at ransomwaren allerede har taget sine første skridt i det virtuelle samfund. Heldigvis har IT-eksperten Darien Huss formået at opdage dette. Truslen er stadig under efterforskning, så brugere, der venter på en gratis Alma Locker Decrypter, vil muligvis være nødt til at væbne sig med en vis tålmodighed. Det formodes, at virussen indeholder programmeringsfejl eller bugs, der kan udnyttes til at bryde den. Når vi nu taler om tekniske egenskaber, så benytter denne virus AES-128-algoritmen. På grund af denne teknik har den til opgave at låse vigtige data. Senere tillægger den en udvidelse på fem tegn til de ødelagte filer og dokumenter.

Derudover får offeret en unik identifikationskode. Den bruges til at betale løsesummen. I forbindelse med dette, så virker det ikke som om udviklerne er grådige, da de kræver 1 BTC for de blokerede oplysninger. Under alle omstændigheder er det uklogt at betale pengene, da der ikke er nogen garanti for, at hackerne vil forbarme sig over dig og returnere dine data efter transaktionen. Ransomware har været en online-forretning, så der er få kendte rapporter om, at de cyberkriminelle har holdt deres ord.

Desuden er Alma Locker ransomware rettet mod en bred vifte af filtypenavne. Den kan indkode billede, tekst, Excel og musikfiler. Kort sagt, så truer den med at afkode alle de filer, som normalt indeholder de vigtigste oplysninger. Interessant nok lader truslen flere mapper gå fri, som for eksempel papirkurven, Programmer, Internet Explorer, Mozilla, Chrome, Lokale indstillinger og et par andre. Så hvis du tilfældigvis gemmer dine data dér, er der en chance for at undgå Alma Locker malware.

Med hensyn til dekryptering af filerne, så giver hackerne mulighed for at afkode et par filer gratis. Ofrene opfordres til at hente Alma Locker Decrypter. I øjeblikket lader denne software dog til at have en funktionsfejl, da den henter en serverfejl. Endelig efterlader virussen Unlock_files_ [random_extension].html og Unlock_files_ [random_extension].txt-filer med vejledningen til at gennemføre betalingen.

Hvordan spredes denne virus?

Hovedsageligt foretrækker malware at infiltrerer computere ved hjælp af RIG exploit kit. Sidstnævnte er opstået i begyndelsen af året. Det er blevet afsløret, at denne trojan var en del af den store cyber-kampagne. Desuden påvirkede den millioner af brugeres data. Den er også relateret til SmokeLoader malware. Sidstnævnte er i stand til at arbejde i systemets baggrund og hente de nødvendige ondsindede filer. Dog er der en måde at beskytte dig selv mod denne malware og trojan, ved at forbedre computerens sikkerhed. Download og installér ordentlige sikkerhedsprogrammer. Den bedste kombination ville være en anti-virus og et anti-spyware-program. Sidstnævnte er i stand til at detektere en bredere vifte af mindre og mere alvorlige trusler.

Gode nyheder! Ofrene kan nu dekryptere de kodede data gratis

Fascinerende nyheder for alle, der er blevet offer for Alma Locker ransomware. Det fremgår, at modus operandi af denne virus har nogle mangler, der tillod malware-researchere at oprette et gratis Alma Locker dekrypteringsværktøj. Denne ransomwarevariant bruger AES nøglen til at kryptere filer, og samme nøgle kan bruges til at dekryptere dem igen. Tilsyneladende har svindlerne glemt at ordne en fejl i virussens kode – de sender AES nøglen via HTTP på en klar tekst, og den kan let opdages. Selvfølgelig, hvis offeret ikke gemmer netværkets aktivitetslogfiler, kan det være umuligt at få denne dekrypteringsnøgle gratis. For at dekryptere filerne, skal brugeren downloade en C# compiler, tilsætte den givne kode, kompilere og køre den. Du kan finde en komplet guide til hvordan du dekryptere dine filer i instruktionerne i slutningen af dette indlæg. Hvis du har spørgsmål til dekrypteringsproceduren, så send et spørgsmål til vores supportteam.

Ransomware fjernelsesinstruktioner

Selvom andre malwares kan elimineres ved hjælp af den manuelle metode, anbefaler vi ikke at slette Alma Locker virus manuelt. Denne cybertrussel er helt klart et puslespil for it-forskere, så der er få chancer for, at du vil lykkes med at slette denne fil-krypteringsvirus. Derfor bør du fjerne Alma Locker ved hjælp af et kraftigt sikkerhedsprogram, som FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Begge vil udrydde truslen på kort tid. Desværre vil ingen af dem afkode de blokerede data. Du kan benytte data gendannelsessoftware, mens IT-eksperterne arbejder på det gratis dekrypteringsværktøj. Efter malwaren er helt fjernet, kan du overveje datalagringsalternativer. Hold dine data flere steder og lav regelmæssigt back-ups. Endelig, hvis du er stødt på problemer, og ikke kan udføre Alma Locker fjernelsen, skal du følge gendannelsesinstruktionerne.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Alma Locker virus fjernelsesguide

Fjern Alma Locker ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Alma Locker

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Alma Locker fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Alma Locker ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Alma Locker. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Alma Locker fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Alma Locker fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Det er muligt at dekryptere dine filer gratis nu, fordi malware-eksperter har opdaget en fejl i ransomwarens drift, der tillod dem at oprette et gratis dekrypteringsværktøj. Derfor behøver du ikke at betale Bitcoins for Alma Locker Decrypter.

Hvis dine filer er krypteret af Alma Locker, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Hvordan henter du dine filer ved hjælp af Windows Tidligere Versioner-funktionen?

Hvis du har aktiveret Systemgendannelsesfunktionen på din pc for et stykke tid siden, kan du nu bruge denne metode til at gendanne dine krypterede filer. Denne metode er nyttig, hvis du ønsker at dekryptere bestemte filer, men ikke dem alle. Følg nedenstående anvisninger:

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Hvordan dekrypterer du dine filer ved hjælp af den gratis Alma Locker dekrypteringsprogram?

Sikkerhedseksperter har skabt et værktøj, der lader ofre dekryptere deres filer gratis. For at dekryptere filerne, der er berørte af Alma Locker kryptering, skal du gøre følgende:

1. Download en troværdig C# compiler (software, der kan kompilere C# koder).

2. Kopiér koden, der leveres i dette link.

3. Indsæt koden i C# compiler og kompilér den. Kør programmet. Programmet vil angive oplysninger, der kræves for at dekryptere dine filer.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Alma Locker og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog