Hvad er alg.exe? Bør jeg fjerne den?

Alg.exe står for Application Layer Gateway service. Det er en systemproces som er brugt til netværks adgang til programmer, inkluderet operativsystemet. Typisk er det ikke anbefalet at stoppe dette program via joblisten, fordi du vil miste internetforbindelsen indtil computeren er genstartet eller Windows login.

Alg.exe er ekseverbar og tillader flere applikationer (såsom IM klienter, RTSP, BitTorrent, SIP og FTP) fra en klient computer til en dynamisk udnyttelse af passive TCP/UDP porte i kommunikation med kendte porte på en server. Denne fil giver adgang til bestemte applikationer så de kan få adgang til computeren via firewall’en.

Hvad vil der ske hvis jeg slettede alg.exe?

Hvis du sletter alg.exe vil du blokere alt kommunikation med porte eller for avancerede brugere, du vil åbne flere porte på en firewall og skabe et stort sikkerhedsmæssig problem for systemet. Computeren vil blive åben for trusler.

Alg.exe er associeret med Application Level (eller Layer) Gateway Service og NAT (Network Address Translation), og skal bruges som supplement til firewall beskyttelse af et netværk.

Alg.exe er en system proces, og er den sikreste fil og udgør ingen trussel overhovedet.

ADVARSEL!!!

Nogle parasiter, inkluderet BraveSentry, startede med at bruge alg.exe til at skjule dens processer. Du burde udføre en fuld systemskanning med SpyHunter eller SpywareDoctor som er gratis eller andre respekterede spyware fjernere til at tjekke for parasiter der bruger alg.exe proces hvis du er i tvivl om dens legitimitet.

alg.exe er typisk lokaliseret i “C:\WINNT\SYSTEM32\” på Windows 2000 og “C:\WINDOWS\SYSTEM32\” på Windows XP.

Hvis filen alg.exe bruger en anden sti, så kan det være en spyware parasit, en trojan, en orm eller en virus! Vi anbefaler stærk en skanning af dit system med en spyware fjerner for at undgå flere infektioner.

“RECOMMENDED ACTION BY PC MAGAZINE: If a third-party firewall warns you that ALG.exe wants access, check to make sure you’re not double-firewalled. If you are, disable ICF. If you are using neither ICF nor ICS and are warned that ALG.exe is trying to access the Net, deny it. A Trojan horse or worm may be trying to use it as a backdoor.” [source]

alg.exe er en eksekverbar fil som, i nogle tilfælde af en infektion, starter en parasit eller lancerer nogle af dens komponenter. De mest populære parasiter for brug af alg.exe til ondsindet brug er BraveSentry. Hvis du har tvivl på funktionaliteten af alg.exe, skal du skanne dit system med en anerkendt spyware fjerner.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign