Fjern Adf.ly virus (Virus Fjernelsesguide) - 2018 opdatering

Adf.ly virus fjernelsesguide

Hvad er Adf.ly virus?

Hold dig fra Adf.ly annoncer!

Adf.ly virus

Adf.ly virus er en betegnelse for ondsindede programmer , der aktivt fremmes via Adf.ly URL-skrumpning service. Adf.ly webstedet foreslår at tjene penge ved at fremme forkortede URL'er, så hvis nogen nogensinde sender dig et link, der starter med Adf.ly/[tilfældige tegn], bør du hellere lade være at klikke på det. Hvis du klikker på et sådant link, vil du blive omdirigeret til en side, der indlæser en ​​adf.ly annonce.

Vi advarer dig på det kraftigste om ikke til at klikke på disse annoncer, fordi mange computerbrugere allerede har rapporteret, at disse annoncer linker til ondsindede websteder, der indeholder malware . Vi er også stødt på et par mistænkelige annoncer selv – vi besluttede at holde musen over Adf.ly annoncen og se, hvilken slags link, der er skjult bag annoncen.

Vi blev chokerede, da vi så på linket bag annoncen – det førte til en executive fil, der havde en falsk .ZIP filforlængelse, som faktisk var en del af filnavnet. Hvis du har klikket på dette link, vil du få en executive fil og ikke en .zip-fil. Desværre bliver sådanne vildledende teknikker ofte brugt af ransomwareudviklere , så hold dig hellere væk fra adf.ly annoncer – det at klikke på dem kan smide malware på din PC!

Adf.ly virusEn researcher viser hvilken slags annoncer Adf.ly virus giver. Vær forsigtig og klik hellere på "spring over", i stedet for at udforske indholdet af annoncerne, den leverer til dig.

Hvis din browser er begyndt at opføre sig på en mistænkelig måde, og hvis den indlæser adf.ly URL'er uden din anmodning, betyder det, at systemet er inficeret med enten en browser hijacker eller et adware program, der reklamerer for disse forkortede URL'er. Vi anbefaler dig at fjerne Adf.ly adware fra computersystemet, fordi en af dens annoncer før eller siden vil inficere din pc med malware.

I bedste tilfælde vil disse annoncer bede dig om at oplyse dit navn og e-mail-adresse, som anses for at være personligt identificerbare oplysninger. Sådanne data kan nå tvivlsomme tredjepartsselskaber og kan deles med forskellige spammingorganisationer . Derfor foreslår vi, at du fjerner Adf.ly ved hjælp af et anti-malware program som .

Vi har fundet ud af, at denne mistænkelige computerinfektion nægter at gå væk hurtigt, så vi vil ikke anbefale dig at spilde din tid, med at forsøge at slette sådanne spywares fra dit computersystem. Du kan finde en mere detaljeret Adf.ly fjernelsesguide lige under denne artikel.

Adf.ly hjemmeside og eksempler på en Adf.ly annonce, der beder om brugerens personlige informationer

Hvordan klarede jeg at blive smittet med sådan et generende program?

Du støde på adf.ly annoncer efter at have klikket på en forkortet URL, når du forsøger at hente bestemte softwares online, men din browser kan begynde at vise adf.ly annoncer eller omdirigere dig til beskrevne sider efter installation af et annoncestøttet program. Du bør fjerne mistænkelige programmer fra computeren uden tøven, især hvis du ikke har installeret dem af din egen frie vilje.

De kan forårsage en masse problemer og endda udgøre en risiko for dit privatliv. Det er meget vigtigt at lære at undgå installation af uopfordrede programmer – alt du skal gøre, er at vælge Brugerdefinerede/Avancerede installationsindstillinger, når du installerer freeware eller shareware. Disse indstillinger vil åbne et tilpasseligt panel, der præsenterer anbefalede tredjepartssoftwares til dig. Fravælg aftaler om at installere dem og gå videre til næste trin i guiden for installation af softwaren.

Adf.ly virus

Hvordan kan jeg hurtigt fjerne Adf.ly adware fra min pc?

Før eller siden vil Adf.ly virus give dig en fatal annonce, der helt kan ødelægge dit computersystem, så undgå hellere disse annoncer for enhver pris. Selvom Adf.ly URL-krympetjenesten siger, at den praktiserer med sikre reklame, så tvivler vi stærkt på dette. Til Adf.ly fjernelsen skal du benytte anstændige anti-spyware-programmer. Vi vil ikke råde dig til at eksperimentere, ved at forsøge at fjerne denne irriterende computerinfektion på egen hånd, fordi denne metode kan gøre mere skade end gavn.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Adf.ly virus fjernelsesguide

Fjern Adf.ly fra Windows systemer

Hvis du har tendens til at surfe på internettet og ikke klikke på alle iøjnefaldende annoncer og links, vil du sandsynligvis ikke blive smittet med programmer, der leverer adf.ly annoncer. Men hvis du er blevet inficeret med et sådant program, skal du følge disse instruktioner, for at slippe af med det igen.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Adf.ly og relaterede programmer
  Se her efter Adf.ly eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern Adf.ly fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Adf.ly eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Adf.ly virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Adf.ly fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Adf.ly fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Adf.ly og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Adf.ly fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Adf.ly fra Google Chrome

Følg vejledningen er udarbejdet af vores team og fjerner alle mistænkelige udvidelser fra Chrome. Du skal måske nulstille eller endda geninstallere din browser, hvis adf.ly annoncerne ikke vil gå væk, efter at du har afsluttet disse trin.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Adf.ly og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Adf.ly fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Adf.ly fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Adf.ly eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Adf.ly fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Adf.ly spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog