Hvad er _Locky_recover_instructions.txt? Bør jeg fjerne den?

Hvad er _Locky_recover_instructions.txt filen og hvorfor er den på min computer?

_Locky_recover_instructions.txt filen er relateret til en af nutidens mest berygtede, og i stigende grad udbredte, ransomwares, Locky virussen. Denne tekstfil vises på computeren efter at Locky kaprer den og krypterer filer med RSA-2048 og AES-128 algoritmer. Hvis du allerede ser denne txt. fil på din computer, er det sandsynligt, at du også er uda af stand til at åbne de fleste andre lyd, video og dokumentfiler på computeren. Når Locky virus krypterer filerne,

bliver _Locky_recover_instructions.txt Dokument tilføjet til hver mappe, der indeholder låste filer. Den er udstyret med oplysninger om, hvad der er sket med dine filer og hvordan du kan hente dem igen. Desuden vil det samme budskab dukke op som en baggrund på skrivebordet, så brugeren er bekendt med de løsesumsopkrævernes vilkår. Andre ransomware virusser som PadCrypt eller DMA-Locker bruger lignende teknikker til at informere brugeren om deres hijack af computeren. Selv om nogle ransomwareprogrammer kan tilbyde en mulighed for at hente filerne efter et halvt år, uden at skulle betale for en dekrypteringsnøgle, er det usandsynligt, at dette virkelig sker, fordi skaberne af disse programmer er svindlere, og deres vigtigste mål er profit. Derfor vil det at se _Locky_recover_instructions.txt filen på din computer betyde, at du bliver nødt til at beskæftige dig med et mere alvorligt problem end blot at slette en almindelig virus.

Hvordan undgår jeg at denne fil vises på min computer?

Da filen ikke rejser rundt af sig selv og er båret af Locky ransomware, er det vigtigt at forhindre din computer i at blive inficeret af dette ondsindede program i første omgang. For at gøre dette, skal du udstyre dit system med et velrenommeret anti-malware værktøj, som FortectIntego, der vil sikre din browsingsikkerhed. Du bør også være opmærksom på, at denne virus spredes gennem vedhæftede filer, så vær forsigtig, når du åbner og downloader nye e-mails, især dem, der er modtaget fra ukendte kilder.

Hvordan fjerner jeg _Locky_recover_instructions.txt filen fra computeren?

Den gode nyhed er, at du kan fjerne _Locky_recover_instructions.txt filen selv. Den dårlige nyhed er, at dine filer forbliver krypterede selvom du fjerner den, da Locky virus stadig har styringen med din computer. Derfor bør du hellere tænke på at dræbe den virus som denne fil tilhører. Du kan gøre dette ved hjælp af et troværdigt anti-spyware værktøj. Men denne virus er meget aggressiv og kan blokere din antispyware software fra at køre. I dette tilfælde skal du følge vores ekspert-forberedte instruktioner, der forklarer hvad du skal gøre for at fjerne Locky.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog
Filer
Software
Sammenlign