Videre til indholdet
  • Aktiv
  • Alvorlighedsgrad: Middel
  • Adware
  • Windows
  • Verificeret · sep 2014

FLV PlayerHvordan fjernes den?

En trin-for-trin fjernelsesguide til berørte enheder. Følg den verificerede fremgangsmåde nedenfor — de fleste læsere gennemfører den på under 10 minutter.

Ugnius Kiguolis · Ekspert i fjernelse af malware

FLV Player er en video konverter, der kan være spredt ved brug af ufine distributionsmetoder. Typisk er disse metoder baseret på andre programmer, der aktivt tilbydes på internettet gratis. Dette program kan derudover, når det kommer ind i systemet, indlede flere ændringer i systemet, herunder de der er relaterede til din startside og standard søgemaskine. En sådan adfærd har klart fået mange sikkerhedseksperter til at kalde FLV Player en virus. Efter at have testet dette program på vores computere, kan vi sige, at det aldrig bør kaldes dette, og at du sikkert kan beholde det på din computer, hvis du ønsker det. Men pas på, da det klart fremmer Babylon Toolbar, isearch.babylon.com og WebCake programmer, der kan initiere forskellige uønskede aktiviteter, såsom omadresseringer af browsere, kommercielle pop-up reklamer og lignende aktiviteter.

HVORDAN KAN FLV PLAYER KOMME IND I MIN COMPUTER?

FLV Player kan downloades fra internettet ligesom enhver anden applikation. Men du kan også hente det i et bundt med andre applikationer. I de fleste tilfælde sker dette, når brugerne downloader freeware og shareware, så du skal være meget forsigtig, når du henter programmer, der ikke er certificerede, på din computer. Når FLV Player kommer ind i systemet, ændrer det startsiden og standard søgemaskine. Hvis du ser kommercielle pop op-meddelelser, eller lider af irriterende omadresseringer af browseren, bør du tjekke din pc for denne potentielt uønsket applikation.

HVORDAN FJERNER JEG FLV Player?

Hjalp denne guide?

Vær den første til at kommentere

UdenVirus.dk
Privatlivsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og analysere trafikken. Nogle cookies muliggør indlejret indhold som videoer og opslag fra sociale medier. Vælg, hvad du tillader — du kan altid ændre det senere.