Videre til indholdet
  • Aktiv
  • Alvorlighedsgrad: Middel
  • Stjæle programmer
  • Windows
  • Verificeret · feb 2014

Facebook AntivirusHvordan fjernes den?

En trin-for-trin fjernelsesguide til berørte enheder. Følg den verificerede fremgangsmåde nedenfor — de fleste læsere gennemfører den på under 10 minutter.

Jake Doevan · Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Facebook Antivirus er en svindelprogram, der breder sig på Facebook. Ligesom mange andre svindel antivirus-programmer, rapporterer Facebook antivirus, at din computer er inficeret med malware, eller har mange andre sikkerheds-/problemer relateret til privatlivets fred. Hvis du er fortrolig med Panda Cloud Antivirus, så har du sikkert allerede bemærket lighederne mellem disse to apps. Tilsyneladende har svindlere kopieret den grafiske brugergrænseflade fra velkendt og legitimt software. Bemærk, at Facebook Antivirus kun er indenfor Facebook, og det er ikke en virus, medmindre du har downloadet noget, du fik at vide af dette svindlerprogram.

Dette svindlerprogram kommer som en Facebook applikation kaldet Antivirus in Facebook. Når din profil er inficeret, tagger dette svindlerprogram dine fotos med 20 af dine venner og offentliggører derefter fotos til din væg. Så modtager dine venner notifikationer om dette. Hvis du er blevet tagget i fotoet af dette program automatisk, kan du fjerne tagget. Så simpelt er det. Sådan fjerner du et tag fra et foto:

1. Åben dine billeder
2. Klik på det taggede billede
3. Se efter dit navn i listen med folk der er tagget
4. Klik på “Fjern Tag” linket, der dukker op ved siden af dit navn

Men hvis du er blevet snydt af Facebook Antivirus, så skal du hente et legitimt anti-spyware program (vi anbefaler at bruge SpyHunterCombo Cleaner, FortectIntego, MalwarebytesMalwarebytes) og scanne din computer for malware.

Hjalp denne guide?

Vær den første til at kommentere

UdenVirus.dk
Privatlivsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og analysere trafikken. Nogle cookies muliggør indlejret indhold som videoer og opslag fra sociale medier. Vælg, hvad du tillader — du kan altid ændre det senere.