Videre til indholdet
  • Aktiv
  • Alvorlighedsgrad: Middel
  • Adware
  • Windows
  • Verificeret · okt 2015

AduckyHvordan fjernes den?

En trin-for-trin fjernelsesguide til berørte enheder. Følg den verificerede fremgangsmåde nedenfor — de fleste læsere gennemfører den på under 10 minutter.

Olivia Morelli · Senior sikkerhedsredaktør

Hvad er Aducky?

Aducky er et potentielt uønsket program, som kan dukke op på alle operativsystemer. Du kan downloade denne adware ved et uheld, i et bundt med andre programmer, eller frivilligt, som et værdifuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at spare penge, når du shopper online. Hvis dette program har infiltreret din maskine bag din ryg, skal du vide, at dette program i virkeligheden næppe kan gøre skade på din computer. Men det kan nemt iværksætte forskellige uønskede aktiviteter, såsom omdirigeringer til tvivlsomme hjemmesider, irriterende pop-up annoncer og slowdowns på hver af dine web-browsere. Som Aducky webside for udviklere hævder, “Aducky ad-server tilbyder annoncører utallige muligheder, herunder in-text, display, rich media, interstitiel, pop-under, pop-ups og overlays, indholdsanefaling, video, billedbaseret, retargeted og cookie-baseret målretning og mobile reklamer.” Desuden kan Aducky være indstillet til at spore dine browsingvaner og indsamle sådanne oplysninger, som besøgte websteder, listen over downloads, bogmærker og data, som blev indtastet på dem. Det er også i stand til at spore din IP-adresse. Baseret på dine interesser, generer denne computer parasit endeløse, målrettede reklamer til dig, der kan afbryde din browsingoplevelse. Dybest set er dette de vigtigste grunde til, at vi ikke anbefaler at beholde dette program på systemet. Du kan fjerne Aducky manuelt, eller du kan installere en velrenommeret anti-spyware, som FortectIntego, der vil forhindre skadeligt materiale i, at nå dit system.

aducky

Hvordan kan Aducky hijacke min computer?

Aducky spredes ligesom alle andre browserudvidelser: du kan downloade det frivilligt, eller i et bundt med andre applikationer. Vi anbefaler dig at tænke dig om, før du installerer dette program på systemet, da det kan begynde at vise dig sine annoncer, så snart du starter din browser. Prøv desuden at være meget opmærksom, når du henter freewares fra internettet. Det kræver ikke den store indsats, at undgå uønskede yderligere komponenter, når du installerer en freeware. Den væsentligste årsag til, at PC-brugere ender med påtrængende reklamer på deres skærm er, at de vælger en “default” eller “standard” og til tider – “ekspres” installationsindstilling. Alt du skal gøre er, at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation af freeware, og derefter fjerne markeringen af fluebenet, der hævder, at du accepterer at installere Aducky. Sørg for, at du fjerner markeringen af andre mulige ukendte indholdsforslag. Ellers kan du begynde at lægge mærke til sådanne irriterende aktiviteter, som Aducky omdirigeringer og slowdowns. Det mest åbenlyse tegn på, at dette program allerede har infiltreret din maskine, er “Ads by Aducky”, “Brought to you by Aducky” og lignende meddelelser. Hvis du ønsker at slippe af med dem, skal du følge en vejledning, der er angivet under denne artikel.

Hvordan fjerner jeg Aducky annoncer?

Teknisk set er Aducky ikke en virus. Det bør dog undgås, når du forsøger at forhindre fremkomsten af kommercielle pop-up-reklamer, in-text links og bannerannoncer, der kan vises på din computer, så snart du starter din browsing på internettet. For at fjerne dette potentielt uønskede program fra systemet, skal du afinstallere Aducky adware med alle dets smitsomme filer. Vi har allerede modtaget mange spørgsmål om dette potentielt uønskede program, og hvordan man fjerner det, så vi har forberedt en detaljeret trin-for-trin liste med forklaringer om, hvordan man gør det. Du kan finde denne liste herunder.

Hjalp denne guide?

Vær den første til at kommentere

UdenVirus.dk
Privatlivsindstillinger

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse og analysere trafikken. Nogle cookies muliggør indlejret indhold som videoer og opslag fra sociale medier. Vælg, hvad du tillader — du kan altid ændre det senere.