Fjerne 0123movies.com (Nem Fjernelsesguide)

0123movies.com fjernelsesguide

Hvad er 0123movies.com?

0123movies – et meget tvivlsomt websted, der kan overtage din browser uden din tilladelse

En printscreen af 0123movies.com virus

0123movies fremmes som et velrenommeret online video streaming website. Det giver adgang til hundredvis af gratis film, tv-serier og meget mere. Dens udvikler forsøger at øge brugerens bedømmelser, ved at hævde at tjenesten er reklamefri. Denne tjeneste er imidlertid ikke så pålidelig som den foregiver at være.

Ifølge cybersikkerhedseksperter fra FaraVirus.ro, opfylder 0123movies.com standardkravene for browser hijackers og potentielt uønskede programmer (PUP’er). En sådan klassificering indikerer, at denne tvivlsomme side kan være involveret i affiliate marketing og kan forsøge at fremme tvivlsomme hjemmesider, tjenester eller software.

0123movies.com virus er orienteret mod brugere i Australien, Canada, Kina, Tyskland, Storbritannien og USA, selvom mange mennesker fra Europa også har rapporteret denne hijacker for at ændre deres webbrowseres indstillinger. 0123movies fremmes ofte som en udvidelse via softwarebundter, hvilket er grunden til, at alle brugere, uanset bopæl kan falde for at installere den utilsigtet sammen med et yndlings freeware-program.

Efter vellykket infiltration er 0123movies-udvidelsen inde på Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari eller en anden webbrowser. Den ændrer din standard startside og søgemaskine til 0123movies.com og begynder at generere ændrede søgeresultater. Selvom sådanne ændringer måske ikke synes at være farlige, kan de faktisk gøre skade, fordi datterselskaberne på dette domæne er ukendte, så du kan aldrig vide, hvilke websteder du måske lader dig blive omdirigeret til. I værste fald kan 0123movies.com omdirigeringsvirus lede dig til phishing-websteder og bede om at installere malware.

Vi synes det er en god grund til at indlede 0123movies.com fjernelsen. Men vildledende omdirigeringer er ikke den eneste grund til at gøre dette. Denne tredjepartssøgeudbyder er i stand til at aktivere sporingscookies på hver af dine webbrowsere og derefter begynde at opsamle browserrelaterede oplysninger. Lækage af søgeforespørgsler eller klik er ikke så forfærdeligt. Dog kan 0123movies.com virus også prøve at spionere på din IP-adresse, e-mail adresse, placering, telefonnummer og andre meget følsomme oplysninger.

Illustrerer 0123movies.com browser hijacker0123movies.com kaprer webbrowsere til at drive trafik til tilknyttede websteder

Hvis ovenstående fakta ikke er nok til at få dig til at fjerne 0123movies.com fra systemet med det samme, så vær opmærksom på, at de annoncefrie tjenester, som søgningen kan prale af, er falske. Ifølge de seneste rapporter kan denne browser hijacker også indsprøjte tredjepartsannoncer på tilfældige websteder. Her skal vi understrege, at 0123movies.com virus ikke tager noget ansvar for indholdet af annoncerne, så at klikke på dem er på egen risiko.

For at forhindre alle risici bør du skifte til en mere pålidelig søgemaskine. Dette kan kun gøres efter 0123movies.com fjernelse er fuldt igangsat. Du kan gøre dette ved hjælp af FortectIntego eller manuelle fjernelsesanvisninger, der findes i bunden af denne artikel.

Potentielt uønskede programmer spredes sammen med pålidelig gratis software

researchere har bemærket, at tendensen hos potentielt uønskede programmer (adware, browser hijacker) til at sprede sig i en pakke med freeware ikke er faldende. Udviklere af potentielt uønskede udvidelser, add-ons og værktøjslinjer bliver ved med at vedhæfte deres produkter som “ekstra, gratis komponenter.”

Disse komponenter er valgfrie. Ikke desto mindre, da de fleste vælger hurtige eller anbefalede indstillinger, når de installerer freeware, kan de ikke registrere det potentielt uønskede program. For at fjerne markeringen af valgfrie downloads, skal folk vænne sig til avancerede eller brugerdefinerede installationsmetoder og begynde at overvåge freeware installationsprocedurerne.

Afslut 0123movies.com virus

Selvom 0123movies.com virus ikke er en alvorlig computerinfektion, kan den stille indsprøjte mistænkelige udvidelser, ændre browserens indstillinger, bruge cookies og indlede lignende uønskede aktiviteter.

Det er ikke nødvendigvis en nem opgave at identificere alle de komponenter, der er knyttet til denne tvivlsomme applikation. Derfor er den hurtigste måde at fjerne 0123movies.com på, at få et pålideligt antivirussystem. Du kan downloade dette fra den officielle hjemmeside eller en anden pålidelig kilde.

Derudover kan fjernelse af 0123movies.com indledes manuelt. Selvom denne proces kan være trættende, idet du muligvis skal opdage og fjerne forskellige relaterede filer og apps. Du kan forsøge at udføre fjernelsen ved hjælp af denne vejledning:

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel 0123movies.com fjernelsesguide

Fjern 0123movies.com fra Windows systemer

For at fjerne 0123movies.com virus fra systemet, bør du fjerne alle uønskede programmer fra systemet. Det kan du gøre ved at følge disse instruktioner:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér 0123movies.com og relaterede programmer
  Se her efter 0123movies.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern 0123movies.com fra Mac OS X systemet

Fjernelsen af PUP’er fra Mac OS X kræver sletning af alle mistænkelige/ukendte poster fra Macs biblioteker:

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter 0123movies.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern 0123movies.com fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal 0123movies.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern 0123movies.com fra Mozilla Firefox (FF)

0123movies.com omdirigeringer vil ikke gå væk, medmindre du nulstiller browserens indstillinger. Hvis du ikke ved, hvordan du gør dette, kan du benytte denne vejledning:

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her 0123movies.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut 0123movies.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern 0123movies.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her 0123movies.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre 0123movies.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern 0123movies.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter 0123movies.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre 0123movies.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med 0123movies.com spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Lucia Danes
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog