Fjern Serpent virus (Fjernelsesguide) - aug 2017 opdatering

Serpent virus fjernelsesguide

Hvad er Serpent ransomware virus?

Hvad ved vi om Serpent ransomware virus?

Billede af Serpent ransomware virusSerpent ransomware virus infiltrerer computere ved hjælp af et inficeret MS Office dokument.

Serpent virus er et nyt familiemedlem af Hades Locker og Wildfire ransomwarefamilien, der er blevet taget i at angribe danske computerbrugere. Denne fil-krypteringsvirus benytter en traditionel infiltrationsmetode – ondsindede spam emails . Den inficerede email foregiver at være en faktura, og indeholder et download link til et MS Office-dokument. Hvis folk accepterer at slå makroer til i dette dokument, kommer Serpent ransomware ind i systemet og lokaliserer sig i den nyoprettede mappe under %AppData% mappen.

Derefter kontrollerer malwaren, om offeret er fra det målrettede land eller ej. Hvis offerets IP-adresse afslører, at han eller hun er fra Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Kirgisistan, Kasakhstan, Moldova, Rusland, Turkmenistan, eller Tadsjikistan, eksisterer malwaren blot og krypterer ikke dine filer. Desværre vil computerbrugere fra andre lande have at gøre med ubehagelige funktioner i ransomwaren.

Efter kontrol af IP-adresse opretter Serpent malware forbindelse til sin Command & Control server , og sender oplysninger om offeret: IP-adressen og landet, unik hardware-id og kampagne-id. Så genererer serveren en RSA-nøgle til at kryptere 876 mål-filer. Under datakrypteringen bliver alle filer sikret med både RSA-2048 og AES-256 algoritmer og får et .serpent filtypenavn. Datagendannelse uden den nødvendig dekrypteringsnøgle er næsten umuligt, hvis offeret ikke har data backups. Ransomwaren sletter ikke kun Shadow Volume Kopier , men overskriver også slettede data ved at benytte Cipher.exe kommandoen.

Efter en vellykket datakryptering smider Serpent virus to filer på skrivebordet – HOW_TO_DECRYPT_YOUR_FILES_[random_3_chars].html og HOW_TO_DECRYPT_YOUR_FILES_[random_3_chars].txt. Disse filer er løsesumsnoter, hvor ofrene bliver informeret om, at de har brug for en specifik Serpent Decrypter for at gendanne deres filer. Hackerne tilbyder dem en chance for at bruge den i bytte for 0,75 Bitcoins. Men hvis ofrene ikke vil overføre pengene inden for 7 dage, vil prisen stige til 2,25 Bitcoins.

På betalingshjemmesiden giver udviklerne detaljerede instruktioner til, hvordan transaktionen skal foretages. Men vi ønsker at afskrække dig fra at gøre forretninger med cyberkriminelle. Ikke desto mindre, hvis du ikke har data backups, skal du fjerne Serpent fra pc'en. At betale løsesummen kan ikke bringe dine filer tilbage; dermed kan du miste masser af penge . Du kan altid prøve yderligere datagendannelsesmetoder og vente, mens malwareresearchere opretter en gratis dekrypteringssoftware. Følg vores rådgivning og scan computeren med FortectIntego og begynd Serpent fjernelsen med det samme.

Serpent ransomware virus

Hvordan distribuerer udviklerne denne ransomware virus?

Serpent ransomware spredes via ondsindede spam e-mails og deres vedhæftede filer. Danske computerbrugere har modtaget en e-mail, der har emnelinjen “Sidste påmindelse for udestående faktura 1603750”, som informerer om en sidste påmindelse for en udestående faktura. Som vi allerede har nævnt, så indeholder beskeden et link, hvorfra ofrene bliver bedt om at downloade et Word dokument.

Malware køres så snart offeret aktiverer makroer, ved at klikke på “Aktivér indhold” knappen i det inficerede dokument. for at undgå Serpent kapring eller andre ransomware virusser, bør du være forsigtig med modtagne e-mails. Åbn ikke de leverede links eller download vedhæftede dokumenter. Som du kan se, så kan selv sikkert udseende filer måske indeholde en farlig virus.

Retningslinjer for Serpent fjernelse

Efter et ransomwareangreb, tænker masser af computerbrugere først og fremmest på datagendannelse. Men det er kun et andet trin. Mens malwaren er inde i din enhed, vil alle forsøg på at gendanne dine filer være spild af tid. For Serpent fjernelse skal du benytte et stærkt antivirusprogram, som FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Installér et af disse værktøjer, opdater det og kør en fuld scanning. Hvis malwaren blokerer adgangen til programmet eller forhindre dig i at installere det, skal du se nedenfor for en vejledningen om dette. Der vil du finde to metoder, der vil hjælpe med at få adgang til sikkerhedsværktøjer og fjerne Serpent automatisk. Desværre vil virussens eliminering ikke gendanne dine filer. Men vores hold har forberedt nogle forslag, der kan bidrage til at genoprette i det mindste nogle af dine filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Serpent virus fjernelsesguide

Fjern Serpent ved hjælp af Safe Mode with Networking

Hvis malwaren forhindrer dig i at installere eller scan systemet med antivirus eller anti-malware-software, skal du følge instruktionerne for at genstarte din enhed til fejlsikret tilstand. Derefter skal du indlede en automatisk fjernelse igen.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Serpent

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Serpent fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Serpent ved hjælp af System Restore

Hvis den tidligere metode ikke virkede, skal du følge denne metode nedenfor:

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Serpent. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Serpent fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Serpent fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Selvom der intet gratis dekrypteringsværktøj er i dette øjeblik, skal du ikke betale løsesummen! Cyberkriminelle kan narre dig til dette uden at give noget til gengæld!

Hvis dine filer er krypteret af Serpent, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro kan bidrage til at gendanne filer, der er krypteret af Serpent virus

Dette professionelle værktøj kan bidrage til at gendanne, i det mindste nogle, af de beskadigede filer. Det blev oprettet for at hjælpe folk med at hente slettede, beskadigede eller krypterede filer. Følg disse trin:

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Serpent ransomware;
 • Gendan dem.

Prøv at gendanne filerne, der er krypteret af Serpent ransomware, ved hjælp af Windows Previous Versions funktionen

Hvis Systemgendannelsesfunktionen er aktiveret før et ransomwareangreb, kan du forsøge at genoprette de individuelle filer, ved at følge disse trin:

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Desværre er der intet værktøj, der kan dekryptere filer, der er krypteret af Serpent ransomware virus

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Serpent og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog