Fjern RoshaLock virus (Virus Fjernelsesinstruktioner) - Hurtig Dekrypteringsløsning

RoshaLock virus fjernelsesguide

Hvad er RoshaLock ransomware virus?

Ny ransomwarestamme præsenterer RoshaLock virus, som lukker filer i kodeordsbeskyttede arkiver

En nyopdaget RoshaLock virus synes at være All_your_documents ransomware, som først blev opdaget i februar 2017 . Denne ransomware har udviklet sig siden da, og i dag ved vi, at der er mindst to RoshaLock ransomware versioner tilgængelige. Brugere er for nylig begyndt at rapportere om RoshaLock 2,0 ransomware angreb, hvilket betyder, at den oprindelige ransomwareversion er blevet opdateret. Virussen adskiller sig fra andre ransomwareprogrammer, fordi den, i stedet for at kryptere ofrets filer, samler alle målfiler og sætter dem ind i arkiver (et arkiv for hvert drev) og beskytter dem med en adgangskode. Ved analyse af ransomwaren er det blevet opdaget, at ransomwarens mål endda er 2634 forskellige filtyper. Med andre ord vil der næppe være nogen ukrypterede filer tilbage, når dette ondsindede program afslutter sit arbejde. Virussen navngiver disse arkiver som All_Your_Documents.rar og gemmer dem i en specielt oprettet mappe: [Drive brev]:\All_Your_Documents\All_Your_Documents.rar. Bagefter skaber RoshaLock en løsesumsnote , kaldet All Your Files in Archive! .txt.
RoshaLock ransomwareRoshaLock ransomware låser filer i kodeordsbeskyttede RAR-arkiver, i stedet for at kryptere dem.

Denne løsesumsnote refererer til ofre på fem forskellige sprog – engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. Den siger at offeret skal læse de medfølgende instruktioner nøje. For det første kommanderer den offeret til at downloade WinRAR og også TOR browser. Så forklarer den, hvordan man får adgang betalingshjemmesiden via Tor browser, for at finde instruktioner om, hvordan du køber den adgangskode, der kan låse op for disse arkiver, så du kan få adgang til dine filer. Betalingshjemmesiden siger, at serveren kun accepterer betaling i Bitcoins , den viser den indledende løsesumspris og advarer brugeren om, at prisen stiger med 0,05 BTC hver dag, hvis man ikke betaler løsesummen inden for 3 dage, startende fra det tidspunkt, hvor man gik ind på hjemmesiden. I øjeblikket er det uvist, om cyberkriminelle gør som de siger og give ofrene, der har betalt, med en dekrypteringsløsning. Vi råder dig til ikke at lytte til de cyberkriminelle og nægte at betale løsesummen – hvis du betaler, støtter du kun cyberkriminalitetens industri og lader den vokse . I stedet for at gøre, hvad ransomwarens udviklere beder dig om at gøre, skal du straks fjerne RoshaLock ransomware fra systemet. Den kan være kommet ind i dit system i et bundt med andre ondsindede programmer, så vi må råde dig til at bruge anti-malware-software til RoshaLock fjernelsen. Vores hold foreslår at bruge FortectIntego software, men SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er alternative muligheder.

Hvad ved vi om RoshaLock 2,0 ransomware virus?

På det sidste er malwareanalytikere blevet informeret om en RoshaLocker malwareversion, der præsenterer sig selv som RoshaLock 2.0. Det er indlysende, at dette er en opdateret version af ransomwaren, og den beder om en højere løsesum end den indledende All_your_documents.rar ransomware, da den denne gang kræver 1,05 Bitcoins. I mellemtiden beder den oprindelige udgave “kun” om 0,35 BTC. Navnene på de løsesumsnoter og de password-beskyttede RAR arkiver er ikke blevet ændret – virussen skaber stadig All_Your_Documents.rar titlen på arkiver til opbevaring af gidselfilerne, og opretter All Your Files in Archive! txt dokumentet, som er løsesumsnoten. I øjeblikket er der ingen kendte metoder til at genoprette data, der misbruges af denne modbydelige ransomware virus.

I øjeblikket bruges disse distributionsmetoder

Ifølge brugernes rapporter breder RoshaLocker ransomware sig i form af falske ”Excel-fil reparationsprogrammer”, dog har vi ikke udelukket, at denne ransomware spredes via vildledende e-mails eller andre ransomware fordelingsmidler. Den kan også distribueres ved hjælp exploit kits . For at reducere risikoen for virusinfektion, skal du følge disse regler:

 • Hold dine programmer up-to-date. Hvis du opdaterer dine programmer til tiden, kan du minimere risikoen for at blive angrebet via exploit kits.
 • Opret en data-backup. Selv hvis du har den stærkeste antivirus, er der en chance for at blive smittet med ransomware (hvis du tilfældigvis bliver det første offer for en nyligt udgivet ransomware). At have en data-backup kan være en livreddende ting i sådanne situationer.
 • Åbn ikke mistænkelige e-mails. Cyberkriminelle kan foregive at være hvem de ønsker at være, men lad dem ikke narre dig til at tro på deres løgne. De kan forsøge at overbevise dig om, at de skriver ”fra Amazon/Paypal/etc.”, Og sende dig en /faktura/dokument/kvittering, som du skal se på. Du må ikke forhaste dig til at klikke på sådanne indberetninger, fordi de kan være smittefarlige.

Fjern RoshaLock ransomware

Uanset hvor skuffede vi er over at sige dette, så er RoshaLock virus en velstruktureret ransomwaretrussel. Hvis det lykkes den at snige sig ind i systemet, bliver filerne låste, og sandsynligheden for at se dine filer nogensinde igen er væk. Det er ikke muligt at gætte nøglen, fordi en password-beskyttet RAR-fil faktisk er krypteret og beskyttet med et adgangskodearkiv. Hvis du ikke kender disse sofistikerede krypteringsalgoritmer, er det umuligt at bryde koden, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at benytte eller se dine filer nogensinde igen. Der er en lille chance for, at de kriminelle kan beslutte sig for at give dig en dekrypteringsnøgle, hvis du betaler løsepengene, men vi tvivler stærkt på dette; desude anbefaler vi ikke at støtte cyberkriminalitetsindustrien, ved at betale løsepenge til kriminelle. For at fjerne RoshaLock, skal du starte med en anti-malware-software, og lade den rense systemet for dig. Når du fjerner RoshaLock virus, skal du søge efter din backup og importere filerne fra den på en virusfri computer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel RoshaLock virus fjernelsesguide

Fjern RoshaLock ved hjælp af Safe Mode with Networking

Dette er den første metode, der kan hjælpe dig med at fjerne RoshaLock 2.0 eller den indledende RoshaLock virus variant. Følg disse instruktioner omhyggeligt!

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne RoshaLock

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør RoshaLock fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern RoshaLock ved hjælp af System Restore

Hvis metode 1 ikke hjælper dig med at fjerne ransomware, så prøv denne mulighed i stedet.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra RoshaLock. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at RoshaLock fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne RoshaLock fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Desværre kan vi ikke give dig mange opløftende nyheder om datagendannelse. Du kan gendanne dine filer fra en data-backup, men desværre er der mange computerbrugere, der ikke har dem. Nedenfor beskriver vi mulige datagendannelsesteknikker.

Hvis dine filer er krypteret af RoshaLock, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Data Recovery Pro

Når filer bliver krypteret, ødelagt eller slettet, kan Data Recovery Pro være praktisk. Bare kør en systemscanning med denne software for at finde filer, der kan gendannes.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af RoshaLock ransomware;
 • Gendan dem.

RoshaLocker dekrypteringsværktøjet er ikke tilgængeligt endnu

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra RoshaLock og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog