Fjern Red Cerber virus (Gratis Instruktioner) - Dekrypteringsmetoder Inkluderet

Red Cerber virus fjernelsesguide

Hvad er Red Cerber ransomware virus?

Red Cerber fortsætter med at sprede panik blandt internetbrugere

Red Cerber virus er den seneste prøve af berygtede Cerber ransomware, som hærgede igennem hele året 2016. Udviklerne af denne destruktive krypto-malware har allerede formået at frigive fem udgaver af denne cybertrussel . Cerber 5.0.1 er den nyeste version. De har alle visse karakteristika. Specifikt set er løsesumsnoten næsten identisk ved alle versioner. De ældre variationer havde en tendens til at slette shadow volume kopier, hvilket knuste det sidste håb for, at brugerens data igen, selvom han/hun ikke havde sikkerhedskopieret dem. Den nyeste version har nogle ændringer. En af dem er, at instruktioner er skrevet på en rød baggrund, snarere end en grøn. Hvis denne virtuelle ulykke har overtaget din computer, skal du ikke gå i panik, men koncentrere dig om Red Cerber fjernelsen.

Ved at tage et kig tilbage på udviklingshistorien for Cerber, kan få måske huske rapporter om malware, der kun var målrettet specifikke lande. Den oprindelige version indeholdt fejl, der begrænsede CERBERs evner. Det var nødvendigt at genstarte computeren for at lamme den helt. Men det har ikke taget lang tid for svindlerne, at udvikle truslen med lynets hastighed. De så til forskellige kanaler og teknikker, for at øge trafikken af denne destruktive infektion. Det udnyttede endda browseres sårbarheder til at inficere computere . Den nyere version har bombarderet brugere med falske kreditkort e-mails.

I sammenligning med andre trusler, er nøgleændringen i Red Cerber malware den fraslåede kommando til at slette shadow volumen kopier . Det er de eksemplarer, som giver en chance for at gendanne mistede filer efter et systemnedbrud eller et andet uventet datatab. På trods af dette lyspunkt, så udgør Cerber stadig en dekrypteringsudfordring for virusresearchere. Siden fremkomsten af den oprindelige version, har it-eksperter kunnet udtænke en dekrypteringssoftware til den oprindelige version, men de seneste versioner forbliver ikke-dekryperbare.

Desuden indeholder Red Cerber ransomware en programmeret præference til at kode bestemte mapper og filer. Svindlerne har ændret antallet af krypterbare udvidelser, ved at udelukke følgende udvidelser: .bat, .cmd, .com, .cpl, .exe, .hta, .msc, .msi, .msp, .pif, .scf, .scr, og .sys. Selvom virussen har bevaret en præference for .doc-filer, har den tilføjet yderligere filformater til listen af de samlede 493 krypterbare filtypenavne. Kort sagt, skal du skynde dig at fjerne Red Cerber.

Hvordan spredes denne virtuelle infektionen?

Svindlerne har at opdaget nye måder at inficere så mange brugere som muligt på. Spam e-mails udgør den største andel af Red CERBER hijacksager. Normalt kommer det som en falsk rapport om betalingen eller en advarsel om fakturering fra en almindelig e-mail-adresse, som angiveligt er sendt fra en kvindelig medarbejder. Det kræver ikke nogen specifikke funktioner at få øje på uoverenstemmelser og åbenlyse fejl. Først og fremmest er slåfejl og stavefejl et fremherskende træk ved ransomware spam e-mails . Hvad mere er, så stemmer de legitimationsoplysninger, som den formodede afsender har angivet, ikke overens med det, der er fastsat i indholdet af beskeden. Endvidere spredes cyberinfektioner ved hjælp af exploit kits, specifikt RIG og Nemucod . Dem kan man støde ind i på i korrupte hjemmesider, såsom ulovlige fil-delingswebsider. Bemærk, at Flash Player stadig bliver udnyttet af ransomwaresvindlere, og Red CERBER udviklerne er ikke gået glip af muligheden for også at benytte denne mulighed.

Er det muligt at komme af med Red Cerber?

Hvis du er villig til fuldt ud at udrydde Red Cerber virus, bør du installere et anti-spyware program som FortectIntego eller Malwarebytes. Glem ikke at opdatere dem, før du starter fjernelsesprocessen. Det er muligt, at malwaren kan forårsage nogle Red CERBER fjernelsesproblemer. Det er her, at de følgende instruktioner bliver praktiske. Bemærk, at først efter du fuldt ud har fjernet Red Cerber, kan data dekrypteringen udføres.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Red Cerber virus fjernelsesguide

Fjern Red Cerber ved hjælp af Safe Mode with Networking

I nogle tilfælde kan Cerber ændre systemfunktioner, som resulterer i begrænset ydeevne hos enheden. Hvis du oplever problemer med at hente programmer, skal du genstarte i fejlsikret tilstand med netværk.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Red Cerber

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Red Cerber fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Red Cerber ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Red Cerber. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at Red Cerber fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne Red Cerber fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af Red Cerber, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Ved brug af Data Recovery Pro

Selvom den bedste måde at dekryptere filerne på ville være at få den private nøgle, vil du ikke miste nogen penge, ved at give denne software en chance.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af Red Cerber ransomware;
 • Gendan dem.

ShadowExplorer – den eneste chance for at gendanne filerne?

Shadow volume kopier er fortsat en af de vigtigste måder at inddrive de tabte eller beskadigede filer på. I hvert fald hvis de ikke elimineres på forhånd. Med tanke på at den seneste version har deaktiveret fjernelsen af disse kopier, har du måske en chance for at få filerne tilbage.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Red Cerber og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog