Fjern NM4 virus (Fjernelsesguide) - Tutorial

NM4 virus fjernelsesguide

Hvad er NM4 ransomware virus?

NM4 krypto-malware vil kode dine data

NM4 virus eksempel

NM4-virus er blevet opdaget som en ny variant af R ransomware . Som sin forgænger krypterer den filer ved at kombinere RSA-2048 og AES-256 datakrypteringsteknikkerne. Den interagerer med ofrene via TOR onion website linket –Recovers your files.html. Det kendetegnende ved malwaren er tilføjsen af .nm4 filtypenavnet.

Denne gang er de cyberkriminelle ret grådige – de kræver 3 bitcoins (3800 USD) i bytte til filerne. For at opnå brugernes tillid, tilbyder gerningsmændene dekryptering af 3 udvalgte filer gratis. Men i samme linje understreger de, at de nærmest ikke bekymrer sig om brugernes filer. I stedet for at nære håb om data-gendannelse, så fortsæt i stedet til NM4-fjernelsen. FortectIntego eller Malwarebytes hjælper med elimineringsproceduren.

Et af de mest oplagte særpræg hos hackerne, er deres tendens til at navngive ransomware. I det forrige tilfælde tog hackerne sig ikke tid til at lave et udførlig navn. Denne gang overgår de endda sig selv ved at udvide titlen til tre bogstaver. NM4 ransomware bruger den samme GUI som det er tilfældet med R-virus. Udviklerne af ​​denne malware ser ikke ud til at være engelsksprogede. Websiden indeholder endda yderligere links, der instruerer brugerne om, hvordan man køber bitcoins.

En opsummering af funktionerne viser, at hackerne har en tilstrækkelig viden om programmering, da de har sikret sig, at deres anonymitet er garanteret. At den nuværende malware er en forbedret version af den tidligere nævnte ransomware antyder, at hackerne kan fortsætte med at frigive nye trusler. Oplysninger om dens distribuerende trojans ville bidrage til analysen og elimineringen af ​​malwaren.

Under tilstedeværelsen af ​​denne malware kan du bemærke langsommere pc-processer. Derudover skal du tjekke Joblisten for eventuelle mistænkelige processer. Ved at annullere dem kan du forstyrre malware-proceduren. I nogle tilfælde vil genstart af computeren afbryde datakrypteringsprocessen.

Det er overflødigt at sige, at det er ret svært at se de første tegn på malware, da de skjuler sig. Ikke desto mindre er der ingen grund til at betale løsesummen, men i stedet starte NM4-fjernelsen.

Billedet der illustrerer NM4NM4 præsenterer samme brugerinterface som R-virus.

Særegenheder ved malwaredistributionen

Ransomwaren kan slå sig ned på systemet via to vigtige transmissionsegenskaber. Den kan sendes via beskadigede spam-e-mail vedhæftede filer .

I så fald er det nødvendigt at vurdere situationen korrekt, når du modtager en spam-email, der er adresseret direkte til dig. Hvis en sådan e-mail indeholder ransomware, kan du bemærke, at meddelelsen indeholder grammatiske fejl og ændrede legitimationsoplysninger. Desuden bør du øge systemets samlede sikkerhed, ved at opsætte beskyttelsesmidler.

Det ville være nyttigt at kombinere anti-virus og anti-spyware programmer. En firewall ville også være praktisk. De tidligere programmer er også gode til at eliminere malware .

NM4 fjernelsestrin

Denne malware kan forårsage skade, så det er vigtigt at fjerne NM4-virus så hurtigt som muligt. Til dette formål kan du gøre brug af malware fjernelsesværktøjer.

I betragtning af at malwaren er veludformet, kan du bemærke, at den forhindrer dig i at starte antivirus- eller anti-spyware-værktøjer. I så fald vil du finde nedenstående vejledning nyttig. Afslutningsvis skal du huske på, at selvom du rent faktisk betaler, vil udviklerne muligvis ikke spille fair og dekrypterer alle dine krypterede filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel NM4 virus fjernelsesguide

Fjern NM4 ved hjælp af Safe Mode with Networking

Sikker tilstand giver dig adgang til bestemte funktioner. Ellers vil du kunne afslutte NM4-eliminering.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne NM4

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent FortectIntego eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør NM4 fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern NM4 ved hjælp af System Restore

Hvis den tidligere metode ikke hjælper, bør Systemgendannelse give dig adgangen tilbage.

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra NM4. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med FortectIntego og sørg for, at NM4 fjernelse udføres med succes.

Bonus: Gendan dine data

Guiden der præsenteres ovenfor skal hjælpe dig med at fjerne NM4 fra din computer. For at gendanne dine krypterede filer anbefaler vi, at bruge en detaljeret guide, der er forberedt af udenvirus.dk sikkerhedseksperter

Hvis dine filer er krypteret af NM4, kan du benytte flere metoder til at gendanne dem:

Gendanner Data Recovery Pro filer?

Dette program blev designet til at gendanne tabte og beskadigede filer efter et systemnedbrud, men det kan også være effektivt at gendanne filerne, der er krypteret af NM4 ransomware.

 • Download Data Recovery Pro;
 • Følg trinene til Data Recovery Setup og installér programmet på din computer;
 • Kør det og scan din computer for filer, der er krypteret af NM4 ransomware;
 • Gendan dem.

Benyt funktionen Windows Previous Versions

Hvis systemgendannelsesfunktionen er blevet aktiveret før angrebet, kan det være det vil lykkes at genoprette nogle af filerne.

 • Find en krypteret fil du har brug for at gendanne og højreklik på den;
 • Vælg “Properties” og gå til “Previous versions” fanen
 • Klik her på hver af de tilgængelige kopier af filen i “Folder versions”. Du bør vælge den version du ønsker at gendanne og klikke på “Restore”.

Vælg ShadowExplorer

Nøglefordelen ved dette program er Shadow Volume Copies. Det bruger disse kopier til at genoprette beskadigede og ødelagte værdifulde filer.

 • Download Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Følg en Shadow Explorer Setup Wizard og installér denne applikation på din computer;
 • Kør programmet og gennemgå drop-down menuen i det øverste venstre hjørne, for at vælge disken med dine krypterede data. Tjek hvilke mapper der er dér;
 • Højreklik på den mappe di gerne vil gendanne og vælg “Export”. Du kan også vælge hvor du ønsker at den bliver gemt.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra NM4 og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog