Fjerne DuckDuckGo (Fjernelsesguide) - opdateret jan 2018

DuckDuckGo fjernelsesguide

Hvad er DuckDuckGo?

DuckDuckGo søgning er en pålidelig søgemaskine med flere ulemper

DuckDuckGo virus

DuckDuckGo er IKKE en virus! Vi ønsker at fremhæve dette, for ikke at give dig det forkerte indtryk af softwaren, som modtager en gennemsnitlig trafik på 15,5 millioner pr. Måned. I betragtning af dens popularitet kan det være, at du allerede er stødt på Duck Duck, på et tidspunkt, især hvis du har været på udkig efter et nyt søgeværktøj, der ikke spionerer på dine onlineaktiviteter.

Som vi alle ved, er respekt for privatlivets fred et meget sjældent træk hos søgemaskinerne, og der er en bred tro på, at denne søgemaskine kan bruges til at undgå at spore. Du skal dog huske på, at DuckDuckGo har brugt aktive promoveringsstrategier. Så det kan ske, at søgemaskinen måske vises på din browser, uden din direkte tilladelse.

Sådanne tendenser til softwaredistribution er ikke nye og anses for at være legitime. Men de har været aktivt brugt af både pålidelige udviklere og tvivlsomme søgeleverandører. Hvis du lige har fundet DuckDuckGo på din Mac, iPhone, Android eller computer, er du den eneste, der er skyld i at lade denne søgeudbyder komme ind i systemet. Hvorfor, spørger du?

Det skyldes, at du er den, der tillader installation af bundne programmer ved at springe vigtige installationsstrin over i freewareinstallatøren. Hvis du vil vide, hvilke trin du skal udføre for at undgå Duck Duck Go søgemaskinen, skal du tjekke de næste afsnit.

Hvad mere er, lige efter at du er kommet ind på den officielle hjemmeside for softwaren, kan du straks lægge mærke til, hvor meget stress denne webside udsætter dine browsingvaner for. Den kan interferere med dine browsersessioner, da den ofte har tendens til lejlighedsvis at lede sine brugere til andre domæner.

Dette fænomen kan blive yderst irriterende, da den forsøger at fremme sponsorerede hjemmesider og hjælpe dem med at øge deres besøgstrafik. Hvis du ikke vil have med disse omdirigeringer at gøre, anbefaler vi dig at fjerne DuckDuckGo-søgemaskinen. For at spare tid kan du installere FortectIntego til at hjælpe dig.

De nyeste versioner af dette søgeværktøj er kompatible med Android og iOS. Hvis du har problemer med nogen af disse versioner på din smartphone eller tablet, skal du afinstallere dem uden tøven. Bortset fra den tidligere omdirigerede tendens, kan hijackeren tilføre relaterede plugins til din browser. Hvis du ikke vil acceptere dette, skal DuckDuckGo-fjernelse være din nuværende prioritet.

DuckDuckGo adware hjemmesideBilledet viser hovedsiden på den officielle DuckDuckGo hjemmeside.

Lige efter at du har åbnet privatlivspolitikken eller slutbrugerens licensaftale for dette søgeværktøj, kan du se, at privatlivet er den største bekymring for dets udviklere. De hævder, at de ikke samler personlige oplysninger fra deres brugere og ikke deler dem med tredjeparter. Ikke desto mindre, hvis du læser yderligere, kan du se følgende bestemmelser, som modsiger hinanden:

“When you search at DuckDuckGo, we don't know who you are and there is no way to tie your searches together.

We also save searches, but again, not in a personally identifiable way (…) Similarly, we may add an affiliate code to some eCommerce sites (e.g. Amazon & eBay) that results in small commissions being paid back to DuckDuckGo when you make purchases at those sites.”

Kort sagt samler hvert websted mere eller mindre tekniske oplysninger om brugerne. Det gør det ikke kun med markedsføringsformål, men for at opretholde sikkerheden for deres hjemmesider. Mens du bruger denne søgemaskine, kan du støde på DuckDuckGo omdirigering fra tid til anden. Det betyder, at websiden kan lede dig over til sine partneres domæner.

På samme måde kan disse tredjeparter anvende forskellige sporingsteknologier for at indsamle de oplysninger, der definerer dine personlige browsereferencer. Efter at have erhvervet sådanne data, kan onlineannoncerne få fat i din browser med frustrerende personlige kommercielle tilbud.

Årsager til at du får uønskede søgetjenester

Normalt infiltrerer eventuelt uønskede programmer computere ved at skjule sig under freeware. Brugere bidrager også til sådanne distributionskendetegn, da de hurtigt kører igennem installationsguiden, uden selv at indse, at “bonus” -programmer også kommer med legitime applikationer.

For at undgå DuckDuckGo-kapring i fremtiden, skal du ændrer den sædvanlige rækkefølge af installationsordren:

 1. Kør guiden til installation af software og vælg “Avanceret”-tilstand.
 2. Derefter skal du lægge mærke til flere afkrydsningsfelter, der spørger dig, om du accepterer at downloade yderligere tilføjelser. Fjern markeringen af dem alle.

Hvis du ved et uheld har aktiveret dem, og de er blevet installeret til sidst, er du sikker på at PUPs nemt kan fjernes.

Nem måde at fjerne DuckDuckGo på

Hvis du vil starte DuckDuckGo-fjernelsen på din computer, skal du kontrollere de manuelle fjernelsestrin, der er angivet nedenfor. Du skal afinstallere denne søgemaskine og også nulstille dine browsere, for at slippe af med den.

Når du er færdig med denne procedure, bør du også tænke på en komplet systemscanning med anti-spyware software for at sikre, at din computer er helt sikker og fri for alvorlige parasitter. Derudover skal du bruge et af de sikkerhedsprogrammer, der findes nedenfor, opdatere det til sin nyeste version og køre en fuld systemscanning.

Normalt tager det kun et par minutter at fjerne DuckDuckGo-virus korrekt fra enheden. Til sidst må du ikke glemme, at personlig forsigtighed reducerer chancerne for en cybertrussel betydeligt.

FAQ:

Spørgsmål: DuckDuckGo hjemmesiden har erstattet min startside. Selvom den virkelig ser cool ud, får den min computer til at lagge og viser nogle irriterende annoncer. Jeg har besluttet, at jeg ikke har brug for denne søgemaskine, og heller ikke har brug for den … Kan I fortælle mig, hvad skal jeg gøre?

Svar: Hvis DuckDuckGo er dukket op som din standard startside og også som din primære søgemaskine, har du måske været uopmærksom, mens du installerede en anden app på din computer. Men det er IKKE en virus, så du kan bruge den til dine søgninger. Hvis den tidligere brugte søgemaskine er bedre at bruge for dig, anbefaler vi dig at fjerne DuckDuckGo-søgning fra din pc. Du kan finde fjernelsesretningslinjerne nedenfor.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Fortect Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Fortect Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Fortect Intego har en gratis begrænset scanner. Fortect Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Fortect, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel DuckDuckGo fjernelsesguide

Fjern DuckDuckGo fra Windows systemer

For at fjerne DuckDuckGo manuelt skal du udføre de trin, der er angivet nedenfor. Sørg for at afinstallere alt, der er relateret til dette firma.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér DuckDuckGo og relaterede programmer
  Se her efter DuckDuckGo eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'

Fjern DuckDuckGo fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter DuckDuckGo eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern DuckDuckGo fra Microsoft Edge

For at ordne Microsoft Edge, skal du fjerne tilføjelser, der er relateret til DuckDuckGo. Du kan også vælge at nulstille denne browser.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal DuckDuckGo fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern DuckDuckGo fra Mozilla Firefox (FF)

For at stoppe brug af DuckDuckGo-søgning kan du enten slippe af med relaterede tilføjelsesprogrammer fra Mozilla eller nulstille browseren.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her DuckDuckGo og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 4. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut DuckDuckGo fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern DuckDuckGo fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her DuckDuckGo og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 5. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 6. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 7. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre DuckDuckGo fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern DuckDuckGo fra Safari

For at fjerne DuckDuckGo fra Safari, skal du nulstille denne webbrowser. Det er ikke en virus, så du kan også prøve at ændre din startside og standard søgeudbyder, som det er vist i vejledningen nedenfor.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter DuckDuckGo eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 4. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre DuckDuckGo fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med DuckDuckGo spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: FortectIntego, Malwarebytes eller Malwarebytes.

Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Fjernelses guides i andre sprog