sværhedsgrad skala:  
  (100/100)

Zeus virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Linas Kiguolis - - | Type: En trojan

Hvad er Zeus virus?

Zeus virus

Zeus virus er en trojan , som er blevet brugt til at indsamle ofrenes bankoplysninger og andre fortrolige data. Når man ser på deres funktionalitet, går disse trojans ikke langt fra deres oprindelige formål i den græske mytologi : de infiltrerer stille computere og venter på det rigtige tidspunkt til at udnytte det inficerede pc-system. De kommunikerer med deres C&C-servere for at få de nyeste opdateringer, der behøves for at fungere korrekt, og kan nemt udføre sådanne kommandoer som genstart af computeren, sletning af systemfiler osv. Et alternativt navn på denne ondsindede computerinfektion er Zeus Trojan.

Den blev detekteret for over ti år siden, så det er helt sikkert en meget gammel virus. Men de seneste diskussioner om denne virus er mere relateret til svindel end de egentlige systemangreb. Hvis du får en advarselsmeddelelse, der fortæller at “You Have A ZEUS Virus”, betyder det ikke, at du har denne trojans på din computer. I virkeligheden beskæftiger du dig med en ​​Tech Support Scam-virus, der har forsøgt at skræmme deres ofre til at tro, at de skal ringe til “Microsoft” tech eksperter for at redde deres computere. Når du gør det, er de eneste personer, du kontakter, svindlere, der forsøger at forlænge samtalen for at tjene flere penge via telefontjenester. Desuden kan de installere malware på din computer.

På grund af sin alsidighed har virussen endda erhvervet et par forskellige navne, herunder ZeuS, Zbot og dens senere spin-off GameOver Zeus . Uanset hvilken version af denne malware der har inficeret din pc, skal du fjerne den fra computeren straks, fordi den kan stjæle dine systemoplysninger, loginoplysninger og bankdata.

Teknisk set kunne du finde Zeus på Mac OS X, men sikkerhedseksperter har endnu ikke bemærket sådanne sager. Virussen har dog kun inficeret Windows OS. For at udføre Zeus virus fjernelsen så grundigt som muligt anbefaler vi dig på det kraftigste, kun at vælge det bedste antivirusprogram og fjerne tvetydige programmer. Vi anbefaler at benytte Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner

Så hvordan virker netop denne virus på de inficerede computere? Først og fremmest sørger den for, at dens komponenter er sikkert implementeret og skjult på systemet. Placeringen, hvor Zeus-virus indlæser sine filer, afhænger af versionen af malware, og om det lykkes at overtage pc'ens administrative rettigheder. Hvis den gør det, vil virussen supplere mappen %System% ved at smide en af følgende eksekverbare filer: twext.exe, sdra64.exe, ntos.exe, oembios.exe eller pdfupd.exe.

Ellers vil virusaktiveringsfilerne blive installeret på mappen %UserProfile%\Application Data mappen og være skjulte for brugeren. Når infiltrationen er færdig, implementerer virussen dens ondsindede script i de legitime systemprocesser, såsom winlogon.exe, explorer.exe eller svchost.exe, hvilket gør det sværere at få øje på malware, uanset hvilken detekteringsmetode, manuel eller automatisk, du beslutter dig for at benytte.

Selvom den ikke er opdaget på systemet, vil virussen lave uautoriserede systemændringer, oprette nye registreringsdatabaser eller installere yderligere software uden brugernes tilladelse. Men vigtigst af alt vil den indsamle, gemme og overføre personligt identificerbare oplysninger, internetbankoplysninger, brugernavne og adgangskoder til sociale medier. I løbet af de første års opdukken blev den primært brugt til at mod USA's Department of Transportation og indsamlet sine data.

Men malware er kommet langt siden da, og dens fokus har ændret sig usædvanligt mod udnyttelsen af ​​online banking. Nu er Zeus kendt som et af de mest succesrige ondsindede botnet, der nogensinde er oprettet, og dens udvikler opgiver ikke de øverste pladser på FBIs liste over mest eftersøgte .

For at være retfærdig kan virussen programmeres til at udtrække næsten alle oplysninger, som dens skabere ønsker og sender dem direkte til virus Command and Control-serveren til yderligere styring. Hvis du bemærker, at din computer er begyndt at fungere usædvanligt, og f.eks. slowdowns eller funktionsfejl forhindrer dig i at bruger din enhed korrekt, skal du sørge for at inspicere enheden med et pålideligt antivirusværktøj. Hvis du virkelig er smittet, vil den finde og fjerne Zeus virus fra systemet.

Hvordan invaderer denne parasit computere?

I øjeblikket spredes Zeus Trojan og de fleste af dens opfølgende versioner ved hjælp af ondsindede spamkampagner. Typisk bruger virussen navne på de velkendte leveringstjenester som Fedex eller Royal Mail til at narre brugerne til at downloade de inficerede e-mailvedhæftninger, der i første omgang forklædes som almindelige Word- eller PDF-dokumenter.

Virussen kan også udnytte malvertising og infiltrere computere i form af en nyttig opdatering eller gratis versioner af nogle velkendte programmer. Endelig advarer eksperterne også om truslen i, at virussen bliver leveret på computeren via Sundown eller RIG exploit kits, hvilket er en populær og vellykket systeminfiltreringspraksis, der anvendes af ransomware og andre alvorlige virusser.

Vi bør også udelukke disse tekniske support svindlere, der bruger ZEUS navnet til at skræmme pc-brugere. Hvis du har set sådanne falske advarsler, er du inficeret med adware. Fjernelsen af sådanne virusser, ligesom deres infiltrationsmetode, er næsten den samme. For at forhindre potentielt uønskede programmer, der kan kapre din webbrowser og begynde at forårsage falske popup-annoncer, skal du være meget forsigtig med freeware, shareware og lignende software.

Husk også, at programmer af adware-typen er blevet spredt aktivt ved hjælp af spam. Sådanne e-mails kan fortælle dig, at du skal installere en “nyttig” add-on for at forbedre din browsing på internettet betydeligt. Gør venligst IKKE dette, da du kan ende med denne uønskede software.

Zeus fjernelsesmuligheder

Når det kommer til Zeus virus' fjernelsesprocedure fra det inficerede system, skal du huske på, at den skal være hurtig og meget præcis. Det er ikke en malware, du kan lege med, fordi dit privatliv og din økonomiske status står på spil hvert minut, denne trojan er på din computer. Således skal du bruge opdateret og legitim sikkerhedssoftware, såsom Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Sørg for, at disse programmer er opdateret før en eventuel scanning, for at fjerne Zeus fra din computer fuldt ud. De kan også hjælpe dig med at slippe af med de falske advarsler, der rapporterer om denne virus på din computer. Husk at “You Have A ZEUS Virus”, “Windows Detected ZEUS Virus”, og lignende advarsler er FALSKE. De skal ignoreres, fordi de bare er et værktøj til at franarre brugerne deres penge.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Manuel Zeus virus fjernelsesguide:

Fjern Zeus ved hjælp af Safe Mode with Networking

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Safe Mode with Networking fra listen Vælg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Trin 2: Fjerne Zeus

  Log ind på din inficerede konto og start browseren. Hent Reimage eller et andet legitimt anti-spyware program. Opdater det før en fuld scanning, og fjern ondsindede filer, der hører til din ransomware og fuldfør Zeus fjernelse.

Hvis din ransomware blokerer Safe Mode with Networking, så prøv en anden metode.

Fjern Zeus ved hjælp af System Restore

 • Trin 1: Genstart din computer til Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klik Start Shutdown Restart OK.
  2. Når computeren bliver aktivt, begynd at trykke på F8 gentagne gange, indtil du ser Advanced Boot Options vinduet.
  3. Vælg Command Prompt fra listen Vælg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryk på Power knappen på Windows login-skærmen. Nu skal du trykke på og holde Shift, hvilket er på tastaturet, nede og klikke på Restart..
  2. Vælg nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings og endelig, tryk på Restart.
  3. Når din computer bliver aktiv, så vælg Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings vinduet Vælg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Trin 2: Gendan dit systems filer og indstillinger
  1. Når Command Prompt vinduet kommer frem, så gå ind i cd restore og klik på Enter. Skriv 'cd restore' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  2. Skriv nu rstrui.exe og tryk på Enter igen.. Skriv 'rstrui.exe' uden citationstegn og tryk på 'Enter'
  3. Når et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Next og vælge dit gendannelsespunkt, der ligger forud for infiltrationen fra Zeus. Efter at gøre det, skal du klikke på Next. Når 'System Restore' vinduet kommer frem, så vælg 'Next' Vælg dit gendannelsespunkt og klik på 'Next'
  4. Klik nu på Yes for at påbegynde systemgendannelsen. Klik på 'Yes' og påbegynd systemgendannelsen
  Når du gendanner systemet til en tidligere dato, downloade og scanne din computer med Reimage og sørg for, at Zeus fjernelse udføres med succes.

Endelig bør du altid tænke på beskyttelse mod krypto-ransomwares. For at beskytte din computer fra Zeus og andre ransomwares, bør du benytte en velrenommeret anti-spyware, såsom Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Om skaberen

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-zeus-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog