sværhedsgrad skala:  
  (49/100)

Zbot. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Trojans

Zbot er en farlig trojansk hest, som bruges til at stjæle personlige oplysninger, såsom adgangskoder, login-oplysninger og lignende følsomme oplysninger. Så snart denne virus infiltrerer computeren, ændrer den systemet og starter registreringen af ofrets tastetryk. I virkeligheden består denne trussel af tre dele: en værktøjskasse, Trojan, og kommando & kontrol server. Ifølge eksperter bruges det første komponent til at skabe truslen, det andet – til at modificere den ramte computer, og det tredje – for at sikre en fuld kontrol af virus. På grund af dette, kan hackere nemt opdatere Zbot, og endda få adgang til kompromitteret system.

Hvordan kan Zbot inficere min computer?

Zbot trojan er for det meste spredt ved hjælp af spam. Du kan narres til at downloade denne virus på din computer, hvis du falder for en falsk besked, der ser ud som om den blev sendt af et velrenommeret selskab. Sådanne falske mails rapporterer typisk om ikke-eksisterende flyselskabs e-billetter, manglende leverancer eller postpakker og lignende ting, der har et potentiale for at øge folks nysgerrighed. Her er et eksempel på en sådan skadelig besked:

——– Original Message ——–
Subject: Ninja Killed – Postal Tracking #PSGMR64782BY2C2
Date: Wed, 15 Apr 2009 16:32:50 +0900
From: United Parcel Service of America ottorios@ibfd.com
To: recipient.com

Hello!
We were not able to deliver postal package you sent on the 14th of March in time because the recipient’s address is not correct.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
Your United Parcel Service of America

What is more, Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen has some backdoor functionality and may even record keystrokes.

Vær opmærksom på, at disse mails også er fyldt med linket eller den vedhæftede fil, som formodes at hente trojan på systemet. Derudover har Zbot også været distribueret via kompromitterede hjemmesider og drive-by download-angreb.

Hvis du tror, ​​at din maskine er inficeret af Zbot trojan, bør du ikke spilde tiden, da du kan miste dine personlige oplysninger og andre vigtige data.

Hvordan fjerner jeg Zbot?

Hvis du tror, at din pc er inficeret med Zbot eller anden skadelig software, skal du scanne din maskine med opdaterede anti-spyware. I dette tilfælde anbefaler vi disse sikkerhedsløsninger: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Note: Manuel assistance påkrævet betyder, at en eller alle af fjernelserne ikke var i stand til at fjerne parasit uden nogle manuel indgriben, kan du læse manuelle fjernelses vejledningen nedenfor.

Zbot manuel fjernelse

Dræb processer:
1053.exe
1q.exe
87724515.exe
ANZinetbanking_certificate.exe
bana.exe
voland611.exe
wclctr.exe
winbtn.exe
winself.exe
winwem.exe
WorldPay_CONFR.exe
WorldPay_TRANS_8651.exe
x-file-MJacksonsKiller.exe
xsetup1.exe
Your_ETicket.exe

Slet mapper:
%SYSTEM%\WSNPOEM
%SYSTEM%\WSNPOEMA
C:\Documents and Settings\NetworkService\Application Data\wsnpoem
%SYSTEM%\twain_32
%SYSTEM%\lowsec


Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-zbot.html

Fjernelses guides i andre sprog