sværhedsgrad skala:  
  (38/100)

Fjern Your computer has adware / spyware virus

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

‘Your computer has adware / spyware virus’ er en misvisende advarsel, der søger at få folk til at blive brugere af en tvivlsom service. Hvis du falder for denne pop-up meddelelse, og ringer op til nummeret, der er angivet i den, kan du ikke kun blive lokket til at bruge dine penge på en falsk service. Du kan også blive lokket til at downloade falske programmer på din computer eller afsløre dine fortrolige oplysninger, såsom bankdata, diverse Loggins, passwords, osv. Hvis du har bemærket ‘Your computer has adware / spyware virus’ annoncer i løbet af din browsing, er det et tegn på, at din browser er påvirket af en tvivlsom webbrowser-plugin. Sørg venligst for at fjerne denne plugin fra din PC, da den ikke vil stoppe med at vise dig denne og lignende pop op-meddelelser. For at gøre dette anbefaler vi stærkt at bruge velrenommeret anti-spyware, såsom Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner.

Hvordan kan ‘Your computer has adware / spyware virus’ hijacke min computer?

Desværre er der masser af lovlige programmer, der har været involveret i fordelingen af ​​den browser-plugin, der forårsager ‘Your computer has adware / spyware virus’ meddelelsen. Selvfølgelig tilhører sådanne programmer tvivlsomme udviklere, der søger at tjene nogle nemme penge fra denne fordeling. Det er derfor, vi stærkt anbefaler at undgå programmer, der lover dig at forbedre dine browsing-sessioner, hjælpe dig med at spare penge eller få din pc til at køre hurtigere. Hvis du beslutter, at du virkelig har brug for en sådan applikation, vælg da kun en Tilpasset eller Avanceret installation, og fravælg diverse plugins, add-ons og udvidelser. Hvis du er begyndt at bemærke denne advarsel i løbet af din browsing, betyder det, at dit system er påvirket af et tvivlsomt program:

Your computer has adware / spyware virus
What to do:
Call 877-649-9499 immediately for assistance on how to remove the virus (…)
Data exposed to risk:
1. Your credit card details and banking information
2. Your e-mail passwords and other account passwords (…)

Hvordan fjerner jeg ‘Your computer has adware / spyware virus’?

Hvis du er blevet afbrudt af ‘Your computer has adware / spyware virus’ alarmen, spild da ikke tiden og scan din pc med en velrenommeret anti-spyware. Til dette anbefaler vi at bruge Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner. Når du er færdig, følg da disse trin:

Internet Explorer:
1. Åbn Internet Explorer, klik på Tandhjulet eller ‘Funktioner’ → ‘Internetindstillinger’.
2. Gå her til fanen “Avanceret” og klik på knappen ‘Nulstil’.
3. Gå til ‘Nulstil Internet Explorer-indstillinger’ → ‘Slet personlige indstillinger’ og klik på ‘Nulstil’ valgmuligheden.
4. Klik til sidst på ‘Luk’ og OK for at gemme ændringerne.

Mozilla Firefox:
1. Åbn Mozilla Firefox, gå til ‘Hjælp’ sektionen → ‘Tekniske Informationer’.
2. Her skal du vælge ‘Nulstil Firefox’ et par gange, og herefter ‘Afslut’.

Google Chrome:
1. Klik på Chrome menuknappen på Google Chrome browseren, vælg ‘Værktøjer’ → ‘Udvidelser’.
2. Se her efter ukendte enheder.
3. Vælg hver af dem, og klik på papirkurven for at slette dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Your computer has adware / spyware virus snapshot
Your computer has adware / spyware virus snapshot

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-your-computer-has-adware-spyware-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog