sværhedsgrad skala:  
  (12/100)

Fjern YeaDesktop.com virus (Gratis Instruktioner) - Tutorial

Af Alice Woods - - | Type: Browser hijacker

YeaDesktop.com browser hijacker tilbyder en omfattende liste af services

Billedet der illustrerer YeaDesktop

YeaDesktop.com virus er en browser hijacker, som er i stand til at erstatte din søgemaskine og overvåge dine søgeforespørgsler. I sammenligning med andre søgemaskiner skiller denne hijacker sig ud: den er fyldt op med reklamer og links til populære sociale netværk, spil og film streaming websites . Hvad mere er, kan de angiveligt “sjove” citater fange din opmærksomhed.

De synes at være oversat fra kinesisk. Men sådan en overdreven reklame og manglende privatlivspolitik skaber tydelige sikkerhedsfejl. Ethvert legitimt og pålideligt websted skal indeholde brugsvilkår, privatlivspolitik og legitimationsoplysninger. Yea Desktop leverer dog ingen af disse .

Det er således muligt at antage, at hijackeren kan fungere som et paradis for exploit kits eller anden form for malware. Det anbefales stærkt at fjerne YeaDesktop.com i stedet for at bruge den. Reimage Reimage Cleaner Intego eller Malwarebytes vil hjælpe dig med at fuldføre elimineringsproceduren.

Udviklerne af dette potentielt uønskede program sigter klart efter et stort antal besøgende. Spilreklamer, links til Facebook, LinkedIn, Wallmart, osv., Fanger hurtigt ens opmærksomhed. Hjemmesiden indeholder også links til en række forskellige gaming sites.

Sådanne universelle funktioner kan skabe et indtryk af, at søgemaskinen er nyttig og pålidelig. Det tager imidlertid ikke lang tid at lægge mærke til den anden – mørkere side af denne PUP. Skaberne synes at unddrage sig ethvert ansvar, da du ikke kan identificere, hvilket firma der har oprettet en sådan hjemmeside. Det er heller ikke muligt at kontakte dem.

Endvidere kan Yea skrivebordsannoncer henvise dig til andre websteder, hvor du risikere, at finde dig selv på et usikkert og inficeret domæne . Ligeledes kan YeaDesktop.com-omdirigeringstendensen resultere i mere besværlige resultater. For det andet, da der ikke er noget dokument, der definerer, hvilke værktøjer dette domæne bruger til at indsamle brugeres informationer, kan du antage, at den spionere på dine browsingvaner.

Faktisk har sådanne tvivlsomme domæner som dette en tendens til at kompilere ikke-personlige oplysninger, som omfatter browserhistorik, søgninger og pc'ens tekniske detaljer, men også personlige oplysninger. Sådanne data bruges ofte til “overvågning og levering af tjenester af høj kvalitet.” Men der handles også ofte med tredjeparter. Hvis privatlivets fred har nogen værdi for dig , så fortsæt til YeaDesktop.com fjernelsen. Billedet af YeaDesktop.com hijackerYeaDesktop.com hijacker præsenteres som en universal søgemaskine, mens den faktisk har seriøse problemer med privatlivets fred

PUP udbredelsestendenser

Hvis du har tendens til at hente nye applikationer og haste dig igennem installationsguiderne, er der store chancer for, at din søgemaskine kan blive udskiftet med YeaDesktop hijacker. Hvis du ikke har ændret dine browserindstillinger med vilje, kan du blive forvirret over at finde ud af, hvordan Yea Desktop hijacket fandt sted.

Faktisk installerer brugerne selv en sådan søgemaskine. De laver en afgørende fejl ved at vælge “Basis” indstillinger og derefter trykke på “Installér”-knappen. Næste gang du downloader nye applikationer, skal du vælge den “Brugerdefinerede” -tilstand.

Gennemgå hvert trin og fjern irrelevante markerede tilføjelser. En sådan forsigtighed vil reducere risikoen for indblanding, ikke kun med irriterende PUP'er, men også mere sofistikerede virusser.

YeaDesktop.com elimeringsmuligheder

Det er ikke svært at fjerne denne hijacker. For at fjerne YeaDesktop.com virus med succes kan du enten vælge de manuelle retningslinjer eller vælge den automatiske indstilling. Cyber-sikkerhedssoftware kan være en mere bekvem løsning, da et sådant program også er praktisk til at håndtere mere komplicerede trusler.

En manuel YeaDesktop.com fjernelsesmetode kan være lige så effektiv som den tidligere nævnte metode, hvis du er opmærksom og præcis. Bemærk, at denne søgemaskine måske også har installeret tilføjelsesprogrammer og værktøjslinjer i din browser.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel YeaDesktop.com virus fjernelsesguide:

Fjern YeaDesktop.com fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér YeaDesktop.com og relaterede programmer
  Se her efter YeaDesktop.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern YeaDesktop.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern YeaDesktop.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter YeaDesktop.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern YeaDesktop.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter YeaDesktop.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte YeaDesktop.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern YeaDesktop.com virus fra Microsoft Edge

Fjern yeadesktop.com og dens elementer ved at følge disse trin. Den ekstra metode kan også være til nytte.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal YeaDesktop.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern YeaDesktop.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her YeaDesktop.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut YeaDesktop.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern YeaDesktop.com fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her YeaDesktop.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre YeaDesktop.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern YeaDesktop.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter YeaDesktop.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af YeaDesktop.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre YeaDesktop.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Alice Woods
Alice Woods

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Alice Woods
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-yeadesktop-com-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående YeaDesktop.com virus