sværhedsgrad skala:  
  (17/100)

Fjern Yahoo Redirect virus

12

Hvis Yahoo omdirigeringer nogensinde har generet dig, vil du vide, hvor irriterende de kan være. På grund af dem, kan du finde dig selv på et fuldstændigt ukendt hjemmesider, der forsøger at gøre sig selv mere populære eller forsøger at inficere din computer med tilhørende malware. Hvad er årsagen til Yahoo omdirigeringer? Hvilke risici er der forbundet med den? Hvordan fjernes Yahoo omdirigeringsvirus? Alle disse oplysninger kan findes i dette indlæg.

Fordeling af Yahoo omdirigeringsvirus

Yahoo omdirigeringsvirus kan også tilføjes til kategorierne “browser hijacker” og “potentielt uønsket program”. Programmer, der hører til disse grupper, er spredt ved hjælp af tre forskellige teknikker:

 • Traditionel installationsmetode. Du kan installere Yahoo omdirigeringsmalware eller lignende browser hijacker, ved hjælp af en typisk installationsteknik, som kræver, at du går til programmets officielle website, vælger programmet og downloader det til systemet. Det er et klart eksempel på, hvor opmærksom og forsigtig du skal være, mens du browser på internettet og leder efter den software, du har brug for.
 • Bundling. Yahoo omdirigeringsproblemet kan også begynde, at afbryde dig ud af ingenting. I dette tilfælde, bør du vide, at du er blevet lokket til, at installere en browser hijacker på din computer, i et bundt med anden software. Programmer, der oftest er involveret i distribution af browser hijackers, er forskellige download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelse software og lignende gratis programmer.
 • Malvertising. Der er masser af ulovlige og legitime websteder, der er blevet ramt af malvertising. Dette udtryk betyder, at de er fyldte med den skadelige kode, der forårsager forekomsten af ​​vildledende popup-annoncer på disse websteder. Typisk set tilbyder de, at downloade “nødvendige” opdateringer eller fremmer undersøgelser og konkurrencer.

Den nemmeste måde at undgå infiltration fra browser hijackers på, og beskytte dig selv fra Yahoo omdirigeringsproblemet er, at installere en pålidelig anti-spyware. Hvis du har brug for et værktøj, der kan advare dig om mulig infiltration fra potentielt uønskede programmer og vira, bør du vælge SpyHunter.

Yahoo redirects to Delta Search malicious search engine

Yahoo omdirigeringsvirusaktivitet på systemet

Denne virus ligner Google Redirect virus og Bing Redirect virus, der har generet pc-brugere i næsten fire år. Så snart en af disse trusler trænger ind i systemet, forårsager de ændringer på hver af web-browserne. Indstillinger, der for det meste bliver ændret af Yahoo omdirigeringsvirus, er startsiden, standard-søgemaskinen, nye faner og bogmærker. I de fleste tilfælde, er hijackers i stand til, at ændre disse indstillinger uden at det bliver bemærket, så du kan bemærke Yahoo omdirigeringer på de værste tidspunkter. Desuden begynder denne trussel at generere indkomst til sine udviklere, ved at forårsage ændrede søgeresultater på folks søgemaskiner og omdirigere dem til forudbestemte hjemmesider. Her bør vi advare dig om, at du, efter at have klikket på sådanne annoncer, kan blive omdirigeret til en virkelig ondsindet hjemmeside, der bruges til at sprede alvorlige malware.

Hvis du har været på udkig efter Yahoo omdirigeringsfjerner, bør du vide, at den kan gemme sig under forskellige navne. Yahoo Redirect fix kan kun ske, når du kender navnet på din virus. I dette tilfælde, bør du finde den browser hijackerer, der gemmer sig på din computer. For at forhindre alle mulige farer, som eliminerer nyttige komponenter fra computeren, anbefaler vi dig, at vælge en Automatisk fjernelsesmulighed. Mere information om Yahoo omdirigeringsfjernelse kan findes nedenfor.

Fjernelse af Yahoo omdirigeringsvirus fra computeren og alle web-browserne

Som vi allerede har nævnt, kan Yahoo omdirigeringsvirus infiltrere din computer, uden at blive bemærket. Dette er blot en af de mange ligheder med andre computer parasitter. Men du kan forhindre dette, ved hjælp af opdateret anti-spyware. Det samme kan siges om fjernelse af denne browser hijacker. Du bør ikke udsætte dette, da den kan få dig til, at besøge ondsindede websteder. Hvis du tror, at Yahoo omdirigeringsvirus har infiltreret din Mac eller Windows OS, skal du benytte et af de værktøjer, der er angivet nedenfor, eller følge en manuel fjernelsesguide. Hvis du bruger anti-malware, skal du sørge for, at opdatere den, før en fuld systemscanning.

Du kan fjerne Yahoo Redirect automatisk ved hjælp af et af disse programmer: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi anbefaler disse applikationer fordi de nemt kan slette potentielt uønskede programmer og virusser med alle deres filer og poster i registreringsdatabasen, der er relaterede til dem

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Yahoo omdirigeringsvirus acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
SpyHunter anbefales til, at afinstallere Yahoo omdirigeringsvirus. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af SpyHunter malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i SpyHunter anmeldelsen.

Hvis du har valgt en anden anti-spyware, skal du afinstallere SpyHunter fra din computer.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er den anbefalede løsning til at afinstallere Yahoo omdirigeringsvirus. 

Du bør bekræft brug af gratis prøveversion, det registrerer den aktuelle version af parasit.
Mere end 40.000.000 downloads!
Alternativ Software
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet ved fjernelse af Yahoo omdirigeringsvirus (2015-11-08)
Reimage
Vi har testet Reimage's effektivitet ved fjernelse af Yahoo omdirigeringsvirus (2015-11-08)
Yahoo omdirigeringsvirus snapshot
Yahoo omdirigeringsvirus snapshotYahoo omdirigeringsvirus snapshot
Hurtig menu: Manuel Yahoo Redirect virus fjernelsesguide
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Yahoo Redirect fra Windows 7 / Vista / XP systemer

 • Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs).

Fjern Yahoo Redirect fra Windows 10 / Windows 8 systemer

 • Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program.
Afinstallér Yahoo Redirect og relaterede programmer
 • Se her efter Yahoo Redirect eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 • Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer
Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall' Fjern Yahoo Redirect fra Windows genveje
 • Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties.
Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 • Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus
Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Yahoo Redirect fra Mac OS X systemet

Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications.

Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.

Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Yahoo Redirect eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash.

Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Yahoo Redirect fra Internet Explorer (IE)

Fjern farlige tilføjelser
 • Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons.
Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 • Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Yahoo Redirect og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable.
Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable' Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 • Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne.
Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne Nulstil Internet Explorer
 • Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 • Vælg her Reset
 • Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Yahoo Redirect fjernelse.
Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Yahoo Redirect fra Mozilla Firefox (FF)

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions.
Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 • Vælg her Yahoo Redirect og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster
Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 • Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 • Klik på OK for at gemme disse ændringer.
Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne Nulstil Mozilla Firefox
 • Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information.
Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 • Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Yahoo Redirect fjernelse.
Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Yahoo Redirect fra Google Chrome

Slet ondsindede plugins
 • Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions.
Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 • Vælg her Yahoo Redirect og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster.
Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
 • Klik på menuen og vælg Settings.
 • Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages.
Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 • Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 • Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen.
Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 • Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn.
Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs Nulstil Google Chrome
 • Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 • Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings.
Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 • Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Yahoo Redirect fjernelse.
Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Fjern Yahoo Redirect fra Safari

Fjern farlige udvidelser
 • Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences.
Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 • Vælg her Extensions og se efter Yahoo Redirect eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem.
Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
 • Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 • Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Yahoo Redirect, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden.
Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn. Nulstil Safari
 • Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari....
Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 • Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Yahoo Redirect fjernelsesproces.
Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.

Fuldfør Yahoo Redirect virus fjernelse

Efter afinstallation af dette potentielt uønskede program, og efter at have ordnet hver af dine webbrowsere, anbefaler vi dig at scanne dit pc-system med et velrenommeret anti-spyware program. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med Yahoo Redirect spor i registreringsdatabasen, og vil også identificere relaterede parasitter eller mulige malware infektioner på din computer. Til dette kan du benytte vores top-rated malware remover: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Fjernelses guides i andre sprogLike os på Facebook