sværhedsgrad skala:  
  (17/100)

Fjern Yahoo Redirect virus (Fjernelsesguide) - Jan 2021 opdatering

Af Olivia Morelli - - | Type: Browser hijacker

Yahoo omdirigeringsproblemet og dets udbredelse

Yahoo Redirect virus

Hvis Yahoo omdirigeringer nogensinde har generet dig, vil du vide, hvor irriterende de kan være. På grund af dem, kan du finde dig selv på et fuldstændigt ukendt hjemmesider, der forsøger at gøre sig selv mere populære eller forsøger at inficere din computer med tilhørende malware.

Hvad er årsagen til Yahoo omdirigeringer? Hvilke risici er der forbundet med den? Hvordan fjernes Yahoo omdirigeringsvirus? Alle disse oplysninger kan findes i dette indlæg.

Fordeling af Yahoo omdirigeringsvirus

Yahoo omdirigeringsvirus kan også tilføjes til kategorierne “browser hijacker” og “potentielt uønsket program”. Programmer, der hører til disse grupper, er spredt ved hjælp af tre forskellige teknikker:

 • Traditionel installationsmetode. Du kan installere Yahoo omdirigeringsmalware eller lignende browser hijacker, ved hjælp af en typisk installationsteknik, som kræver, at du går til programmets officielle website, vælger programmet og downloader det til systemet. Det er et klart eksempel på, hvor opmærksom og forsigtig du skal være, mens du browser på internettet og leder efter den software, du har brug for.
 • Bundling. Yahoo omdirigeringsproblemet kan også begynde, at afbryde dig ud af ingenting. I dette tilfælde, bør du vide, at du er blevet lokket til, at installere en browser hijacker på din computer, i et bundt med anden software. Programmer, der oftest er involveret i distribution af browser hijackers, er forskellige download managers, PDF creators, video streaming software, videooptagelse software og lignende gratis programmer.
 • Malvertising. Der er masser af ulovlige og legitime websteder, der er blevet ramt af malvertising. Dette udtryk betyder, at de er fyldte med den skadelige kode, der forårsager forekomsten af ​​vildledende popup-annoncer på disse websteder. Typisk set tilbyder de, at downloade “nødvendige” opdateringer eller fremmer undersøgelser og konkurrencer.

Den nemmeste måde at undgå infiltration fra browser hijackers på, og beskytte dig selv fra Yahoo omdirigeringsproblemet er, at installere en pålidelig anti-spyware. Hvis du har brug for et værktøj, der kan advare dig om mulig infiltration fra potentielt uønskede programmer og vira, bør du vælge ReimageIntego.

Yahoo Redirect virusYahoo omdirigeringsvirus

Yahoo omdirigeringsvirusaktivitet på systemet

Denne virus ligner Google Redirect virus og Bing Redirect virus, der har generet pc-brugere i næsten fire år. Så snart en af disse trusler trænger ind i systemet, forårsager de ændringer på hver af web-browserne. Indstillinger, der for det meste bliver ændret af Yahoo omdirigeringsvirus, er startsiden, standard-søgemaskinen, nye faner og bogmærker.

I de fleste tilfælde, er hijackers i stand til, at ændre disse indstillinger uden at det bliver bemærket, så du kan bemærke Yahoo omdirigeringer på de værste tidspunkter. Desuden begynder denne trussel at generere indkomst til sine udviklere, ved at forårsage ændrede søgeresultater på folks søgemaskiner og omdirigere dem til forudbestemte hjemmesider.

Her bør vi advare dig om, at du, efter at have klikket på sådanne annoncer, kan blive omdirigeret til en virkelig ondsindet hjemmeside, der bruges til at sprede alvorlige malware.

Hvis du har været på udkig efter Yahoo omdirigeringsfjerner, bør du vide, at den kan gemme sig under forskellige navne. Yahoo Redirect fix kan kun ske, når du kender navnet på din virus. I dette tilfælde, bør du finde den browser hijackerer, der gemmer sig på din computer. For at forhindre alle mulige farer, som eliminerer nyttige komponenter fra computeren, anbefaler vi dig, at vælge en Automatisk fjernelsesmulighed. Mere information om Yahoo omdirigeringsfjernelse kan findes nedenfor.

Fjernelse af Yahoo omdirigeringsvirus fra computeren og alle web-browserne

Som vi allerede har nævnt, kan Yahoo omdirigeringsvirus infiltrere din computer, uden at blive bemærket. Dette er blot en af de mange ligheder med andre computer parasitter. Men du kan forhindre dette, ved hjælp af opdateret anti-spyware. Det samme kan siges om fjernelse af denne browser hijacker.

Du bør ikke udsætte dette, da den kan få dig til, at besøge ondsindede websteder. Hvis du tror, at Yahoo omdirigeringsvirus har infiltreret din Mac eller Windows OS, skal du benytte et af de værktøjer, der er angivet nedenfor, eller følge en manuel fjernelsesguide. Hvis du bruger anti-malware, skal du sørge for, at opdatere den, før en fuld systemscanning.

 

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Yahoo omdirigeringsvirus snapshot
Yahoo omdirigeringsvirus snapshotYahoo omdirigeringsvirus snapshotYahoo omdirigeringsvirus snapshotYahoo omdirigeringsvirus snapshot
Yahoo omdirigeringsvirus snapshot

Manuel Yahoo Redirect virus fjernelsesguide:

Fjern Yahoo Redirect fra Windows systemer

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér Yahoo Redirect og relaterede programmer
  Se her efter Yahoo Redirect eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern Yahoo Redirect fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Yahoo Redirect fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Yahoo Redirect eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Yahoo Redirect fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Yahoo Redirect og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Yahoo Redirect fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Yahoo Redirect virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Yahoo Redirect fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Yahoo Redirect fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her Yahoo Redirect og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Yahoo Redirect fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Yahoo Redirect fra Google Chrome

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her Yahoo Redirect og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Yahoo Redirect fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Yahoo Redirect fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter Yahoo Redirect eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Yahoo Redirect, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Yahoo Redirect fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-yahoo-redirect-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Yahoo Redirect virus