sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

XP Antivirus 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Stjæle programmer

XP Antivirus 2014 er en alvorlig virus, der nemt kan indlede problemer på din computer. Den tilhører en velkendt familie af rogue anti-spyware, som kaldes braviax. Når du har denne kørende på din computer, vil du ikke kun mærke kontinuerlige system scannere, der rapporterer om forskellige former for virus. Du kan også se løbende tilbud om at købe dens licenserede version. Hvis du accepterer at gøre dette, kan du løbe ind i endnu farligere problemer, fordi dine penge, kreditkortoplysninger og andre personlige oplysninger vil blive sendt direkte til hackere. Fald venligst ikke for XP Antivirus 2014s indberetninger og betal aldrig for dens licenserede version, fordi den er falsk. I virkeligheden er dette program ikke i stand til at detektere enhver form for trussel. Alt hvad den gør er, at vise folk identiske meddelelser, der forsøger at skræmme dem til at tro, at deres pc’er er inficerede. Men den eneste reelle virus, der gemmer sig i deres computere, er XP Antivirus 2014 .. Lad venligst ikke denne rogue narre dig. Du bør fjerne den, så snart den begynder at vise dig sine opfundne pop op-meddelelser.

Hvordan kan XP Antivirus 2014 inficere min computer?

XP Antivirus 2014 er spredt ligesom mange andre rogues, såsom Win 7 Protection 2014 eller Win 7 Antivirus 2014. Det betyder, at hvis du ikke har en velrenommeret anti-spyware installeret på din PC, er den sårbar og kan nemt blive smittet med denne eller andre trusler, der tilhører Braviax. Derudover bør du også prøve at undgå ulovlige hjemmesider, spam og vildledende popups, der kan komme op på din skærm, når du besøger lovlige og ulovlige hjemmesider. De siger typisk, at computeren kan være inficeret og tilbyde derefter at tjekke den gratis. Selvfølgelig, når du klikker på en sådan meddelelse, downloader du en trojan, der installerer denne rogue. Hvis XP Antivirus 2014 inficerer computeren, smider den desuden sine egne poster og filer i registreringsdatabasen. Desuden begynder den sit arbejde, så snart du genstarter din computer og viser disse og lignende meddelelser:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

XP Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hvis du har lidt af XP Antivirus 2014s annoncer, der forsøger at informere dig om snesevis af forskellige vira, bør du ignorere dem. Hvis du falder for dem, kan du nemt miste dine penge og personlige oplysninger. Den nemmeste måde at slippe af med disse annoncer på, er at fjerne denne rogue anti-spyware fra systemet. Du kan gøre dette ved hjælp af en guide, der er angivet nedenfor:

Hvordan fjerner jeg XP Antivirus 2014?

Måden hvorpå du kan fjerne XP Antivirus 2014 fra din computer er ret vanskeligt, fordi den anvender tilfældigt navngivne filer for at skjule sin tilstedeværelse på systemet. Heldigvis kan et automatiseret anti-malware værktøj nemt hjælpe dig med, at løse dette og slippe af med sådanne trusler. Til dette anbefaler vi, at bruge Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Hvis du bliver blokeret og ikke kan starte dem, kan du prøve at bruge denne registreringskode, der virker med tidligere versioner af denne gruppe af vira: 3425-814615-3990. Efter at have brugt den, kør en fuld systemscanning og fjern inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, skal du benytte disse trin:

  1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstart din pc, og så snart den begynder at starte op, skal du begynde at trykke på F8 gentagne gange.
  2. Loggin som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
  3. Klik nu på IE eller en anden browser, og vælg ‘Kør som’ eller ‘Kør som administrator’, indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
  4. Indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede XP Antivirus 2014 processer og fjern dens filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
XP Antivirus 2014 snapshot
XP Antivirus 2014 snapshot

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-xp-antivirus-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog