sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

XP Antispyware 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Stjæle programmer

Hvad er XP Antispyware 2014?

XP Antispyware 2014 er en farlig cyber trussel, der er blevet stemplet som “rogue anti-spyware”. Den tilhører en velkendt familie af malwares, som kaldes “Braviax” og har masser af lignende versioner, herunder XP Antivirus 2014, Win 7 Antispyware 2014, Win 8 Protection 2014 og mange andre. Alt hvad du behøver at vide om denne virus er, at den søger at stjæle folks penge. I sin søgen efter dette, viser denne virus falske systemscannere og advarsler, der viser, hvor alvorligt inficeret ofrets computer er. Desuden er det anført, at den er i stand til ordne systemet og fjerne alle inficerede filer. Selvfølgelig lover den, at gøre det til gengæld for penge … Som du måske allerede har forstået, er dette den metode, som XP Antispyware 2014s skabere benytter til at stjæle folks penge og øge deres egen indkomst. Du bør aldrig betale for den ‘licenserede’, ‘fulde’ version, fordi dine penge vil blive sendt direkte til hackere. Derudover kan du også afsløre dine kreditkortoplysninger og andre personlige oplysninger. Det er også værd at nævne, at så snart denne virus kommer ind i computeren, begynder den at blokere hjemmesider, og siger, at de er inficerede. Den kan også oplyse, at din anti-spyware eller anti-virus også er inficeret, hvilket naturligvis ikke er sandt. Vær sikker på, at den eneste virkelige virus i denne situation, er XP Antispyware 2014. Du bør ignorere dens indberetninger og fjerne denne rogue fra systemet så hurtigt som muligt. Hvis den blokerer din anti-spyware, skal du følge en vejledning nedenfor for at lempe den.

Hvordan kan XP Antispyware 2014 inficere min computer?

XP Antispyware 2014 spredes ligesom alle andre rogues, der tilhører “Braviax” familien. Det betyder, at den mest anvendte metode til at distribuere denne virus rundt, er afhængig trojanske heste, som kan være skjulte i spam, falske alarmer og lignende steder. For at forhindre infiltration fra XP Antispyware 2014, er den første ting, du skal huske, at du er nødt til at ignorere alle advarsler der tilbyder dig at opdatere din Java, Flash player og lignende programmer. Slet desuden alle mistænkelige e-mails, der er fyldte med grammatik fejl eller typos, da disse også har været involveret i XP Antispyware 2014s distribution. Endelig, bør du holde dig væk fra meddelelser, der siger, at din computer er inficeret, og at du skal hente en gratis scanner for at kontrollere dette. Husk, at der er ikke findes sådan noget som en “gratis scanner”. Hvis denne rogue formår at infiltrere systemet, indleder den først flere ændringer på det, og så begynder den at vise sådanne og lignende advarsler:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

XP Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Ignorér venligst disse meddelelser, da de ikke har noget at gøre med din PCs sikkerhed. Sørg også for, at du fjerner denne trussel fra din computer, da man aldrig kan vide, hvilke ondsindede aktiviteter, den kan være involveret i i fremtiden. Den kan begynde at spore dig og stjæle dine personlige oplysninger, installere andre vira og føre dig til lignende problemer.

Hvordan fjerner jeg XP Antispyware 2014?

Du kan være sikker på, at XP Antispyware 2014 er et farligt program, der bruges til at stjæle folks penge og udgøre en alvorlig fare på deres computere. For at undgå dette, skal du fjerne det fra systemet. Til dette anbefaler vi, at vælge en automatisk fjernelsesmulighed, som kun kræver, at du downloader et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning. Når du forsøger at fjerne XP Antispyware 2014, er vores anbefalede programmer Reimage og Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! Som vi allerede har nævnt tidligere, kan XP Antispyware 2014 forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæste) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
XP Antispyware 2014 snapshot
XP Antispyware 2014 snapshot

Om skaberen

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-xp-antispyware-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog