sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjerne www-mysearch.com (Virus Fjernelsesguide) - Jan 2021 opdatering

Af Olivia Morelli - - | Type: Browser hijacker

www-mysearch.com er en tvivlsom søgemaskine, der ændrer browserindstillinger uden tilladelse

www-mysearch.com PUP

www-mysearch.com er en browser hijacker der kan påvirke Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer eller andre browsere, ved at ændre deres indstillinger. Disse mistænkelige applikationer invaderer typisk brugernes maskiner uden deres samtykke, ved hjælp af software bundlingsmetoden. Som følge heraf kategoriseres browserhijackere også af sikkerhedsforskere som potentielt uønskede programmer.

OVERSIGT
Navn www-mysearch.com
Type Browserhijacker/PUP
Berørte browsere Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer, etc.
Vigtigste farer Stjålne personlige oplysninger og malware infektioner
Fordeling Bundling
Symtopmer Ændrede browserindstillinger, overdreven annoncering, slowdown af browseren osv.
Elimination For automatisk eliminering skal du downloade og installere ReimageIntego. Manuelle instruktioner er også tilgængelige

Udviklerne hævder, at applikationen har meget strenge krav til søgeresultaterne, så de links, den giver, vælges mest nøjagtigt. Det er imidlertid netop ikke tilfældet. Sandheden er, at www-mysearch.com hijacker skaberne kun ønsker monetære fordele ved at udsætte brugerne for så meget sponsoreret indhold som muligt. Derfor er påstandene om, at resultaterne er præcise, falske, og brugere skal tage hånd om den overdrevne annoncering i stedet.

Vi forstår, hvorfor brugere måske bliver narret til at beholde PUPs. www-mysearch.com giver brugerne mulighed for at ændre baggrunde, der giver spektakulære visninger, og det overordnede design af hjemmesiden er simpelt, men alligevel flot.

Men bliv ikke bedraget af disse smukke observationer, da denne tvivlsomme app kan sætte din virtuelle- og computersikkerhed i fare. Du skal fjerne www-mysearch.com, så snart du bemærker den, især hvis den er kommet ind i din maskine uden tilladelse.

Der er en række årsager til, at folk ikke bør benytte denne søgningsside. Generelt kan de søgeresultater, som den giver, være meget upålidelige, hvis de sammenlignes med Google, Bing eller Yahoo. Selvom Bing er legitim, bør du ikke stole på den, når den er relateret til www-mysearch.com virus eller en anden søgemaskine. Bing er kun pålidelig, når den ikke er i samarbejde med tredjeparter.

www-mysearch.com browserhijacker

Følgende er aspekterne af www-mysearch.com kapringen, der kan forårsage problemer for dig:

 • www-mysearch.com er en browserhijacker. Derfor ændrer denne tvivlsomme app startsiden, nye faneblade og søgemaskinen, og sætter den til at være www-mysearch.com. Denne ændring kan forekomme mindre i begyndelsen. Men hvis brugerne beslutter at angive den sædvanlige søgemaskine igen, vil de bemærke, at denne handling er umulig, da hijackeren kun genindfører sine indstillinger automatisk.
 • www-mysearch.com er relateret til ukendte parter og kan forårsage omdirigeringer af browseren til usikre hjemmesider. Vores sikkerhedseksperter har kontrolleret søgeresultater, som denne søgemaskine giver og har fundet ud af, at en betydelig del af de tilsluttede links er sponsorerede. Når vi taler om tredjepartssøgemaskiner, er dette ikke overraskende. Omdirigeringerne får alarmklokkerne til at ringe, fordi nogle tredjeparter måske forsøger at misbruge denne engine til at sprede andre PUP'er eller endda virusser.
 • Ud over mistænkelige omdirigeringer kan PUP'en vise en enorm mængde reklamer. Browsingsessioner på nettet kan blive forvandlet til et helvede, når hvert enkelt websted, du besøger, er dækket til med pop-ups, hyperlinks, bannere, videoannoncer og lignende. Hvis du ikke er villig til at modtage sådant tredjepartsindhold, bør du ikke udsætte www-mysearch.com fjernelsen længere.
 • Den uønskede applikation kan bruge personligt ikke-identificerbare oplysninger (søgeord, sider, klik, hardware-/softwareinformation, browserens type, sprog, IP-adresse, pc'ens placering osv.). Sådanne data indsamles for at oprette en onlineprofil, og oversvømme brugerne med målrettede annoncer.
 • Når www-mysearch.com virus korrumperer registre, slår sig ned i Windows-opstart og begynder at udføre processer på Joblisten, kan hver af webbrowserne blive langsommere, fryse og crashe oftere, end de plejede at gøre førhen.

Hvis du allerede oplevet www-mysearch.com omdirigeringer, slowdowns og andre ulemper, anbefaler vi at installere ReimageIntego og igangsætte et fuldt systemcheck. Derefter vil din webbrowser være PUP-fri og fungere så godt, som hvis den lige var blevet installeret.

www-mysearch.com potentielt uønsket programwww-mysearch.com er en browserhijacker, der ændrer webbrowserens indstillinger og viser uægte søgeresultater

Nemme måder at undgå uønskede programmer på

Browserhijackere klassificeres som potentielt uønskede programmer, fordi de spredes ved hjælp af software bundling – en ekstremt populær marketingkampagne, der anvendes af freeware-udviklere og PUP-skabere. Det er usandsynligt, at brugerne ville injicere deres maskiner med utallige annoncer og systemnedbremsninger på eget initiativ.

Derfor er det vigtigt at lære at installere gratis software fra internettet korrekt. Sikkerhedseksperter anbefaler at gøre følgende:

 • Skynd dig aldrig med installationen ved at klikke på “Næste” knappen, uden at se den igennem;
 • Læs EULA (Slutbrugeraftale) og privatlivspolitik, før du accepterer vilkår og betingelser;
 • Når du bliver bedt om det, skal du altid vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installationsfunktion. Undgå Anbefalede eller Hurtige indstillinger, da de ikke tilstrækkeligt beskriver den fulde opstilling af programmer, der er ved at blive installeret;
 • Når du er i Avanceret tilstand, skal du fjerne eventuelle markører ved siden af tilføjelsesprogrammer, medieafspillere, værktøjslinjer, browserudvidelser og lignende ubrugelig software.

www-mysearch.com virus

Afinstallér www-mysearch.com fra din computer permanent

Det siger sig selv, at www-mysearch.com fjernelse skal være din højeste prioritet. Sådanne tvivlsomme applikationer er aldrig en god idé at bruge. Derfor anbefaler vi at bruge legitime Bing-søgemaskiner, da det ikke vil spamme dig med uønskede annoncer eller gøre din browser langsommere.

Du fjerner www-mysearch.com virus enten manuelt eller automatisk. Sidstnævnte er mere praktisk og tager kun et par minutter. Alt du skal gøre, er at downloade et velrenommeret sikkerhedsværktøj, opdatere det og udføre en fuld systemscanning.

Alternativt kan du også slippe af med www-mysearch.com manuelt. Du finder vores detaljerede vejledning under denne artikel. Men vælg ikke denne metode, hvis du ikke er den computerkundig person.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel www-mysearch.com fjernelsesguide:

Fjern www-mysearch.com fra Windows systemer

For at fjerne www-mysearch.com browserhijacker fra Windows OS, skal du følge disse trin:

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér www-mysearch.com og relaterede programmer
  Se her efter www-mysearch.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern www-mysearch.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern www-mysearch.com fra Mac OS X systemet

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter www-mysearch.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern www-mysearch.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter www-mysearch.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte www-mysearch.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern www-mysearch.com fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal www-mysearch.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern www-mysearch.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her www-mysearch.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut www-mysearch.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern www-mysearch.com fra Google Chrome

Google Chromes indstillinger skal bringes tilbage til standard efter PUP-afinstallation.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her www-mysearch.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre www-mysearch.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern www-mysearch.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter www-mysearch.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af www-mysearch.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre www-mysearch.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Olivia Morelli
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-www-mysearch-com.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående www-mysearch.com