Hvad er wuauclt.exe? Bør jeg fjerne den?

wuauclt.exe

Wuauclt.exe er en legitim Windows-proces, hvilket også kan blive kaldt for Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates eller Windows Update Automatic opdateringer. Som navnet antyder, kører denne proces i baggrunden af systemet, og kontrollerer Microsofts website for automatiske opdateringer. Wuauclt.exe ligger i C:\Windows\System32 mappen, men du kan også finde at det kører på Task Manager listen, når den venter på en tilladelse. Programmet har entet synligt vindue, og dets sikkerheds rating er 9% farligt. Vi anbefaler ikke at afslutte Wuauclt.Exe.

FARER!

Malware skabere navngiver gerne deres ondsindede processer identisk med legitime processer, for at forsøge at skjule deres virus inde i systemet, og forhindre deres fjernelse. Hvis du finder wuauclt.exe filen i en anden mappe end C:\Windows\System32, kan din pc være inficeret med virus. I dette tilfælde skal du scanne din pc med velrenommeret anti-spyware uden forsinkelse.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-wuauclt-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign