Hvad er wuauclt.exe? Bør jeg fjerne den?

wuauclt.exe

Wuauclt.exe er en legitim Windows-proces, hvilket også kan blive kaldt for Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates eller Windows Update Automatic opdateringer. Som navnet antyder, kører denne proces i baggrunden af systemet, og kontrollerer Microsofts website for automatiske opdateringer. Wuauclt.exe ligger i C:\Windows\System32 mappen, men du kan også finde at det kører på Task Manager listen, når den venter på en tilladelse. Programmet har entet synligt vindue, og dets sikkerheds rating er 9% farligt. Vi anbefaler ikke at afslutte Wuauclt.Exe.

FARER!

Malware skabere navngiver gerne deres ondsindede processer identisk med legitime processer, for at forsøge at skjule deres virus inde i systemet, og forhindre deres fjernelse. Hvis du finder wuauclt.exe filen i en anden mappe end C:\Windows\System32, kan din pc være inficeret med virus. I dette tilfælde skal du scanne din pc med velrenommeret anti-spyware uden forsinkelse.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Kilde: https://www.2-spyware.com/file-wuauclt-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign