sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Fjerne Windows AntiBreach Module

Af Gabriel E. Hall - - | Type: Spyware

Hvad er Windows AntiBreach Module?

Windows AntiBreach Module er et skadeligt program, der kommer fra en stor familie af trusler, der kaldes FakeVimes. Når den infiltrerer computeren, begynder denne virus at vise falske systemscannere og pop-up-meddelelser, der er indstillet til at rapportere om snesevis af forskellige vira. Vi må indrømme, at dens advarsler ser meget overbevisende ud. Ikke desto mindre, er du nødt til at indse, at de er falske. Ved at vise folk advarsler om forskellige former for virus, søger Windows AntiBreach Module at skræmme dem til at tro, at de har brug for at købe dens licenserede version. Hvis du ikke ønsker at miste dine penge, bør du aldrig gøre dette. Desuden bør du slippe af med denne rogue anti-spyware, så snart du kan, da den ikke blot kan medføre falske alarmer og rapportering om opfundne cyber trusler. Windows AntiBreach Module kan også anvendes til spredning af andre vira, så den kan føre dig til infiltration af andre cyber trusler. Derudover kan den også begynde at spore dig ved at overvåge dine tastetryk. Dette er meget farligt, da det kan føre dig til tab af dine personlige oplysninger. Hold dig venligst så langt væk fra Windows AntiBreach Module virus som du overhovedet kan! Hvis du mener, at din pc allerede er blevet påvirket, skal du køre en fuld systemscanning med Reimage og slippe af med denne trussel.

Hvordan kan Windows AntiBreach Module inficere min computer?

Det er ikke blevet afsløret, at Windows AntiBreach Module bruger opdaterede distributionsmetoder, så den vigtigste metode, som anvendes til at sprede denne trussel rundt, afhænger af falske alarmer og spam-kampagner. Den nemmeste måde at komme til at inficere din pc med en cyber trussel, er ved at klikke på de forskellige pop-up-reklamer, der vises under søgesessioner. Nogle af disse indberetninger hævder, at brugeren skal opdatere hans/hendes Java, Flash Player eller et andet program, andre tilbyder at kontrollere for virus med “online scanner ‘. Undgå venligst sådanne notifikationer, fordi alt hvad de søger er, at narre dig til at downloade Windows AntiBreach Module eller andet potentielt uønsket program/virus! Hvis du er blevet overbevist om, at din Flash Player eller andet program er forældet, så skal du gå til programmets officielle hjemmeside og se efter opdateringer. Hvis du er blevet overbevist om, at du bør tjekke din pc med nogle gratis scannere, så skal du scanne den med Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes eller anden velrenommeret anti-spyware. Dette siger vi, fordi der ikke er noget sådant som online scanner. Hvis Windows AntiBreach Module virus formår at infiltrere computeren, er det vigtigste, at den indleder sådanne og lignende advarsler:

Error
Potential malware detected. It is recommend to activate the protection and perform a thorough system scan to remove the malware.

Error
Software without a digital signature detected. Your system files are at risk. We strongly advise you to activate your protection.

Undgå venligst sådanne indberetninger, da de kun søger én eneste ting – at få dig til at tro, at du skal købe Windows AntiBreach Modul es licenserede version. I stedet for at bruge dine penge på sådan noget, skal du følge en guide nedenfor og fjerne denne rogue.

Hvordan fjerner jeg Windows AntiBreach Module virus?

Hvis du har bemærket Windows AntiBreach Modules advarsler, så er din pc allerede blevet smittet. Spild venligst ikke din tid, da denne virus kan bruges til forskellige ondsindede aktiviteter. For at fjerne den, skal du scanne din pc med Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Vi anbefaler dig at vælge en AUTOMATISK FJERNELSESLØSNING, da du bliver nødt til at gennemgå flere trin. Du bliver nødt til at hente et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Dette vil hjælpe dig til at undgå skader, og andre problemer. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning som forklarer, hvordan du downloader og installerer anti-spyware, så læs denne vejledning.

OBS! Som vi allerede har nævnt tidligere, så kan Windows AntiBreach Module forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte nogle af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af Systemgendannelse til at deaktiverer VIRUS:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og -indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

Hvis du bruger Windows 8, skal du følge disse trin:

 1. Gå til Windows 8 Startskærmen og skriv gendannelsespunkt i Søgesektion.
 2. Klik nu på Indstillinger -> Opret et gendannelsespunkt.
 3. Når du er i fanen Systembeskyttelse , så vælg Systemgendannelse.
 4. Klik på knappen Næste for at se dine gendannelsespunkter og venstre-klik på den post, du har brug for.
 5. Vælg nu Scan for de berørte programmer -> Luk -> Næste-> Udfør .
 6. Når din pc genstarter, så hent Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, begynd da at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser skærmen Avancerede startindstillinger.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, benyt piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browser-ikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode til Administratorkonto (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computeren:

Hvis du har en anden bruger (gæst) konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner på den.
 2. Efter at have afsluttet denne procedure, overfør denne anti-malware til CD/DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. I mellemtiden skal du dræbe ondsindede processer på din inficerede computer. Til at gøre dette kan du bruge denne vejledning.
 4. Indsæt den enhed, du brugte til at overføre et anti-spyware program i din inficerede PC og start det.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Windows AntiBreach Module snapshot
Windows AntiBreach Module snapshot

Om skaberen

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-antibreach-module.html

Fjernelses guides i andre sprog