sværhedsgrad skala:  
  (98/100)

Win 8 Antivirus 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Stjæle programmer

Hvad er Win 8 Antivirus 2014?

Win 8 Antivirus 2014 er en falsk anti-virus, som allerede er blevet stemplet som en rogue anti-spyware. Selv fra første glimt af dette program og dets funktionalitet, kan det virke som om det er et legitimt program, men i virkeligheden er det en alvorlig computer parasit, som kan forsøge at narre dig og fratage dig dine penge. Win 8 Antivirus 2014 hører til Rogue.FakeRean-Braviax, også kendt som Braviax familie, som normalt spredes rundt ved hjælp af trojanske heste. Efter installationen påbegynder dette ondsindede program ændringer på systemet og begynder at scanne computeren, hver gang du starter den. Desuden viser det hundredvis af falske alarmer, som underretter om inficerede filer, der er skjult i systemet. Desuden kan Win 8 Antivirus 2014 kapre din browser og begynde at blokere visse hjemmesider, ved at vise advarsler der siger, at de er usikre. Vær opmærksom på, at sådanne notifikationer er falske, og at infektioner, der er angivet på dem, er opfundne. Hvis du klikker på disse annoncer, kan du blive omdirigeret til en købshjemmeside, som vil tilbyde dig at købe den fulde version af dette program. Det er sådan denne scareware svindler sig til folks penge. Derudover beskytter Win 8 Antivirus 2014 sig på snedig vis mod fjernelse, ved at ophæve det legitime sikkerhedsprogram, du forsøger at køre. Det genererer falske meddelelser der siger, at dette program er inficeret med den trojanske-BNK.Win32.Keylogger.gen virus og blokerer det. Husk venligst på, at alle indberetninger, der forårsages af Win 8 Antivirus 2014 er falske, og bør ignoreres. Stol ikke på denne rogue anti-spyware og fjern den straks efter afsløring. For at gøre dette, råder vi dig på det kraftigste til, at installere et velrenommeret anti-spyware program.

Hvordan kan vinde 8 Antivirus 2014 inficere min computer?

I lighed med andre rogue anti-spywares, kommer Win 8 Antivirus 2014 ind i systemet uden at bede om brugerens tilladelse til dette. Typisk set fremmes scareware gennem beskadigede hjemmesider, der er blevet hacket og derefter sat til at installere skadelige programmer i dårligt sikrede computere. Desuden kan Win 8 Antivirus 2014 komme ind på sit mål PC-system ved hjælp af trojanske heste, der skjuler sig inde i tilsyneladende legitime programmer og opdateringer. Hvis du klikker på den inficerede opdatering eller prøver at hente et inficeret program, kan du også installere Win 8 Antivirus 2014 på computeren. Så snart det kommer ind dér, begynder det at vise falske advarsler, der rapporterer om cyber infektioner, med det samme. Vær opmærksom på, at dette program er en scareware eller rogue anti-spyware, der har til hensigt at få dig til at tro, at din computer er alvorligt inficeret, og at du skal købe dens falske licens. Det er meget sandsynligt, at du kan blive narret til at tro, at din computer er i fare. Men vi vil stærkt råde dig til at ignorere alle indberetninger, der foreslår dig, at købe Win 8 Antivirus 2014s licens, fordi du mister dine penge til ingen verdens nytte. For at undgå dette, skal du bruge et alternativt anti-spyware program og sørg for, at din computer kun er inficeret med denne rogue.

Hvordan fjerner jeg Win 8 Antivirus 2014?

Hvis du oplever falske Win 8 Antivirus 2014 indberetninger, så spild ikke tiden og fjern denne rogue anti-spyware. Til dette anbefaler vi, at forlade sig på en af disse velrenommerede anti-spywares: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Hvis du bliver blokeret og ikke kan starte dem, kan du prøve at bruge denne registreringskode, der virker med tidligere versioner af denne gruppe af vira: 3425-814615-3990. Efter at have brugt den, skal du køre en fuld systemscanning og fjerne inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, skal du benytte disse trin:

  1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstart din pc, og så snart den begynder at starte op, skal du begynde at trykke på F8 gentagne gange.
  2. Loggin som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
  3. Klik nu på IE eller en anden browser, og vælg “Kør som” eller “Kør som administrator”, indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
  4. Indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede Win 8 Antivirus 2014 processer og fjern dens filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Win 8 Antivirus 2014 snapshot
Win 8 Antivirus 2014 snapshot

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-antivirus-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog