sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Win 8 Antispyware 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Stjæle programmer

Hvad er Win 8 Antispyware 2014?

Win 8 Antispyware 2014 er en anden rogue anti-spyware, der hører til den velkendte Braviax familie. Det er en farlig virus skabt af hackere med henblik på at bedrage folk og snyde deres penge. Ved første øjekast, kan dette program se ud som et almindeligt sikkerhedsværktøj. Efter en vellykket infiltration, initierer denne rogue en fuld systemscanning og giver en lang liste af forskellige infektioner. Normalt omfatter denne liste forskellige filer og programmer fra din computer, som siges at være smittet eller beskadiget. Vær opmærksom på, at disse filer er opfundne eller tilfældigt taget fra dit computersystem, så vi anbefaler dig på det kraftigste, hverken at slette disse filer selv, eller benytte Win 8 Antispyware 2014 til at gøre det. Ellers kan du beskadige din computer ved at slette legitime programmer. Derudover kan du tro, at denne falske anti-spyware er et pålideligt sikkerhedsværktøj og forsøge at fjerne dens rapporterede infektioner, ved hjælp af denne falske anti-spyware. Hvis du forsøger dette, vil Win 8 Antispyware 2014 tilbyde dig at købe sin licenserede version. Tro ikke på dette, og betal ALDRIG for denne licens, da den er falsk. Dette program er hverken i stand til at detektere eller slette vira fra systemet, fordi det ikke har en sådan funktion, for at sige det mildt. At betale for disse og lignende falske programmer vil kun føre dig til tab af penge. Derfor, hvis du har opdaget denne rogue i dit system, skal du reagerer øjeblikkeligt og fjerne den fra din computer uden forsinkelse.

Hvordan kan Win 8 Antispyware 2014 inficere min computer?

Da Win 8 Antispyware 2014 er et falskt program, der søger at bedrage folk, bør du ikke forvente, at det kommer ind i computere, efter at have bedt folk tilladelse til dette. Normalt sniger det sig ind i computere gennem sikkerhedshuller. Typisk set infiltrerer denne rogue pc’en, når brugeren bliver lokket til at downloade en falsk opdatering, en vedhæftet fil i en inficeret e-mail eller den falske “sikkerhedsscanner”. Mens du browser, kan du opleve pop-up meddelelser, der siger, at din computer er inficeret, og at du skal scanne den med en gratis scanner. Stol ikke på sådanne meddelelser, og husk på, at der ikke findes noget som en online sikkerhedsscanner, overhovedet. Derudover kan du få falske meddelelser om, at du har modtaget en form for vigtige oplysninger, eller at du har vundet i et lotteri, og dermed blive påvirket til, at downloade en vedhæftet fil. Hvis du gør det, kan du nemt ende med at installere en trojansk hest, der spreder Win 8 Antispyware 2014. Når den er installeret, smider denne farlige virus sine poster i registreringsdatabasen og ændrer pc’ens system, for at vise dig sine falske alarmer. Hvis den allerede er begyndt at vise dig sine annoncer, så stol ikke på dem. Rogues fra Braviax familien er i stand til at opdage de samme vira på ethvert operativsystem, for at narre dig til at købe deres licens. Husk, at Win 8 Antispyware 2014 er en farlig virus, der straks skal fjernes. Installation af legitim og pålidelig anti-spyware er den eneste måde at beskytte din pc og forhindre adgangen for disse og lignende virus i fremtiden. For ikke at nævne, at holde dit sikkerhedssystem up-to-date.

Hvordan fjerner jeg Win 8 Antispyware 2014 virus fra min computer?

Hvis du har bemærket falske Win 8 Antispyware 2014 indberetninger om din computer, skal du ikke spilde din tid og fjerne denne rogue anti-spyware. Til dette anbefaler vi, at stole på en Automatisk Fjernelsesmulighed og undgå manuel fjernelse. Når du benytter denne mulighed, skal du bare downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du gør dette, kan du læse denne vejledning.

Når du forsøger at fjerne Win 8 Antispyware 2014, er vores anbefalede programmer Reimage og SpyHunterCombo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! Som vi allerede har nævnt tidligere, kan Win 8 Antispyware 2014 forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af Systemgendannelse til deaktivering af virus:

 1. Gå til Windows 8 Startskærmen og skriv gendannelsespunkt i Søgesektionen.
 2. Klik nu på Indstillinger -> Opret et gendannelsespunkt.
 3. Når du er i fanen System Beskyttelse, vælg Systemgendannelse.
 4. Klik på knappen Næste for at se dine gendannelsespunkter og venstreklik på den post, du har brug for.
 5. Vælg nu Scan for de berørte programmer -> Luk -> Næste -> Færdig.
 6. Når din pc genstarter, så hent Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af den.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Klik på Windows-tasten og gå til nederste højre hjørne.
 2. Vælg Indstillinger -> Skift PC-indstillinger -> Generelt.
 3. Klik på Genstart Nu knappen, under Avanceret Start.
 4. Vælg nu Fejlfinding -> Avancerede indstillinger -> Startindstillinger.
 5. Vælg nu Genstart og tryk på F5.
 6. Start IE eller en anden browser og indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe
 7. Download et program på skrivebordet og start det, for at fjerne skadelige filer.

3. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret med denne virus og download Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner på den.
 2. Efter endt procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD / DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet, i din inficerede PC og start det.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-8-antispyware-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog