sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Win 7 Protection 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Julie Splinters - - | Type: Malware

Hvad er Win 7 Protection 2014?

Win 7 Protection 2014 er et rogue anti-spyware program, der kan dukke op på din computer uden at du har hentet det dér. Hvis du harbemærket dens scannere og alarmer, der siger, at din computer er alvorligt inficeret, og at du skal købe dens licenserede version for at fjerne disse infektioner, betyder det, at din pc er inficeret. Hvis det er tilfældet, er det vigtigste, at ignorere Win 7 Protection 2014s indberetninger og systemscannere, der typisk rapporterer om en lang liste over opfundne, men alvorligt udseende vira. Husk, at dette program ikke har nogen virus database, så det er ikke i stand til at afsløre trojanere, adwares, andre rogues og lignende cyber trusler. Hvis du kører den på to forskellige computere, vil du tydeligt se, at den viser de samme advarsler og rapporterer om de samme vira. Desuden er Win 7 Protection 2014 scareware, der søger at få folk til at købe dens licenserede version. Det er derfor, den siger, at du er nødt til at købe dens licenserede version, hvis du ønsker at ordne din computer. Selvfølgelig er det bare et trick, der anvendes til at stjæle folks penge. Vi anbefaler dig at ignorere Win 7 Protection 2014s indberetninger og fjerne denne rogue anti-spyware fra din computer. Til at gøre dette, kan du bruge nogle af de programmer, der er angivet nedenfor.

Hvordan kan Win 7 Protection 2014 inficere min computer?

Ligesom Win 7 Antivirus 2014, spredes Win 7 Protection 2014 virus oftest ved hjælp af falske pop op-meddelelser, der tilbyder folk at kontrollere deres computere gratis. Bemærk, at sådanne annoncer kan vise sig både på ulovlige eller på legitime websteder, så du skal være meget forsigtig. Desuden kan du blive smittet med denne virus gennem spam. Hvis du har modtaget en e-mail, der forsøger at overbevise dig om, at du skal hente dens tilknytning, bør du dobbelttjekke afsenderen. Se også, om der er typos eller grammatiske fejl, fordi de nemt kan vise dig, hvilke mails er falske og anvendes til at sprede sådanne vira som Win 7 Protection 2014. Som navnet antyder, søger dette program at inficere Windows-systemer. Hvis du bruger Windows 7, så skal du være meget forsigtig med denne rogue. Det tydeligste tegn der viser, at din computer er blevet ramt, er sådanne og lignende meddelelser:

Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Hvis du tror, at din pc er blevet påvirket af denne rogue anti-spyware, bør du ignorere dens indberetninger og aldrig betale for Win 7 Protection 2014 licens. Dette siger vi, fordi du ved at gennemføre en betaling, ikke kun giver dine penge til svindlere. Du kan også afsløre dine kreditkortoplysninger og andre personlige data for dem. Hvis du lider af falske alarmer og systemscannere, så følg venligst en vejledning nedenfor og fjern Win 7 Protection 2014 virus uden at spilde din tid.

Hvordan fjerner jeg Win 7 Protection 2014?

Hvis du ønsker at fjerne Win 7 Protection 2014 fra din computer, skal du huske, at vi ikke anbefaler dig at følge en manuel fjernelsesguide. Det er fordi, at du kan fjerne forkerte filer og beskadige computeren. Til fjernelser som denne anbefaler vi, at bruge automatiserede anti-malware værktøjer, såsom Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner. Hvis du bliver blokeret og ikke kan starte dem, skal du bruge denne kode for at få din virus til at tro, at du har købt licensen: 3425-814615-3990. Efter at have brugt den, skal du køre en fuld systemscanning med en af disse anti-spywares og fjerne inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, skal du benytte disse trin:

  1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstart din pc, og så snart den begynder at starte op, skal du begynde at trykke på F8 gentagne gange.
  2. Loggin som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
  3. Klik nu på IE eller en anden browser, og vælg ‘Kør som’ eller ‘Kør som administrator’, indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
  4. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede Win 7 Protection 2014 processer og fjern dens filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Win 7 Protection 2014 snapshot
Win 7 Protection 2014 snapshot

Om skaberen

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-protection-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog