sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Win 7 Antivirus 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Julie Splinters - - | Type: Malware

Hvad er Win 7 Antivirus 2014?

Win 7 Antivirus 2014 er et rogue anti-spyware program, der hører til en gammel gruppe af vira kaldet Braviax. Faktisk var vi allerede blevet overbevist om, at vira fra denne gruppe af trusler ikke ville dukke op igen. Men det lader til, at vi tog fejl .. Hvis Win 7 Antivirus 2014 infiltrerer computeren, begynder den at indlede vildledende meddelelser, som skal få folk til at tro, at deres computere er alvorligt inficerede. Denne rogue påbegynder sit arbejde, hver gang du genstarter din computer og viser falske systemscannere, der rapporterer om en lang liste over opfundne vira. Du kan blive informeret om trojanere, adwares, andre rogues og lignende cyber trusler, når du har Win 7 Antivirus 2014 virus på din computer. Selvfølgelig vil denne rogue ikke fjerne dem for dig, efter indberetning om disse trusler. Til denne procedure vil du blive bedt om at betale et bestemt beløb. Men som du måske allerede har forstået, du bør aldrig betale for Win 7 Antivirus 2014s licens, fordi det ikke vil løse dine problemer med din computer. Til dette skal du køre en legitim anti-spyware og se, hvad den finder. Hvis den er opdateret til den nyeste version, vil den informere dig om denne rogueog vil fjerne Win 7 Antivirus 2014 virus for dig.

Hvordan kan Win 7 Antivirus 2014 inficere min computer?

Win 7 Antivirus 2014 spredes ligesom mange andre alvorlige trusler cyber. Hvis du fortsætter med at besøge ulovlige hjemmesider, klikke på mistænkelige annoncer eller downloade vedhæftede filer i vildledende e-mails, kan du også ende med, at have denne trussel gemt i din computer. Præv venligst at undgå alle annoncer, der tilbyder dig at tjekke din computers sikkerhed gratis eller e-mails, der siger, at du skal kontrollere tilknyttede filer, fordi du har mulighed for at tjene nogle penge. Desuden, hvis du virkelig ønsker at forhindre Win 7 Antivirus 2014s infiltration eller undgå andre cyber trusler, skal du installere en velrenommeret anti-spyware på din computer og holde den up-to-date hele tiden. Hvis Win 7 Antivirus 2014 kaprer systemet, smider den sine egne indgange og filer i registreringsdatabasen. Desuden begynder den at vise falske systemscannere og derefter viser den folk sådanne og lignende advarsler:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Win 7 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Det er klart, at disse og andre annoncer, der vises af Win 7 Antivirus 2014 er opfundne og kun bruges til at narre folk til at købe dens licenserede version. Hvis du allerede har købt den, kan vi forsikre dig, at det er nytteløst, og at du lige har givet dine penge til svindlere … Behold venligst ikke dette program på din computer, da det kan downloade andre vira på den. Hvis din pc allerede er inficeret, skal du blot følge en vejledning nedenfor og ordne den:

Hvordan fjerner jeg Win 7 Antivirus 2014?

Måden du kan fjerne Win 7 Antivirus 2014 på fra din computer er ret vanskeligt, fordi den anvender tilfældigt navngivne filer, for at skjule sin tilstedeværelse på systemet. Derfor anbefales det stærkt, at bruge automatiseret anti-malware værktøj, når du forsøger at fjerne sådanne trusler. Hvis du bliver blokeret og ikke kan starte dem, skal du bruge denne kode, for at få din virus til at tro, at du har købt dens licens: 3425-814615-3990. Efter at have brugt den, skal du køre en fuld systemscanning med Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, og fjerne inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, skal du benytte disse trin:

  1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstart din pc, og så snart det begynder at starte op, skal du begynde at trykke på F8 gentagne gange.
  2. Loggin som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
  3. Klik nu på IE eller en anden browser, og vælg ‘Kør som’ eller ‘Kør som administrator’, indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
  4. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede Win 7 Antivirus 2014 processer og fjerne dens filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Win 7 Antivirus 2014 snapshot
Win 7 Antivirus 2014 snapshot

Om skaberen

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antivirus-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog