sværhedsgrad skala:  
  (96/100)

Win 7 Antispyware 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Malware

Hvad er Win 7 Antispyware 2014?

Win 7 Antispyware 2014 er en af de nyeste rogue anti-spyware, der dukkede op i begyndelsen af september. Ligesom XP Antivirus 2014, Win 8 Protection 2014 og andre trusler, det kommer fra en velkendt familie af rogues, der er kendt som Braviax. Den vigtigste ting, du bør huske om denne gruppe af vira er, at de er designet til at stjæle penge. Så snart Win 7 Antispyware 2014 angriber systemet, begynder den at vise falske system scannere og indberetninger, og de rapporterer typisk om forskellige former for virus. Du kan blive informeret om trojanere, adwares og andre farlige programmer. I virkeligheden vises disse annoncer kun for at få dig til at tro, at din computer er alvorligt inficeret, og at du skal gøre noget for at ordne det. “Heldigvis” tilbyder Win 7 Antispyware 2014 dig at aktivere sin licenserede version og fjerne alle vira fra systemet. Før du gør dette, bør du huske på, at hver virus der bliver rapporteret til dig af denne rogue anti-spyware, er opfundet og vises af én eneste grund – for at forsøge at stjæle dine penge. Hvis du kører nogle velkendte anti-spywares, vil du se, at dette program intet har at gøre med sikkerhed, og at det er den, der udgør en alvorlig fare for dig og din computer. Hvis du mener, at din pc er eller kan være inficeret med denne falske sikkerhedssoftware, skal du straks køre en fuld systemscanning med Reimage. Dette vil hjælpe dig med at fjerne Win 7 Antispyware 2014 virus fra systemet uden problemer.

Hvordan kan Win 7 Antispyware 2014 inficere min computer?

Win 7 Antispyware 2014 begynder på sin vildledende aktivitet, så snart den inficerer computeren, så hvis du ser dens scannere og meddelelser, er det et alvorligt tegn, der viser, at din pc allerede er inficeret. For at undgå vira som denne, skal du huske, at den mest anvendte metode til at sprede den rundt, er afhængig af falske alarmer. Disse alarmer er typisk indstillet til at dukke op i løbet af folks browsing og informere dem om tilgængelige opdateringer eller gratis system scannere. Du kan blive tilbudt at downloade en gratis opdatering til Java, Flash Player eller et lignende program. Selvfølgelig bør du aldrig falde for disse tilbud, da de kan narre dig til at downloade Win 7 Antispyware 2014 virus på dit PC system i stedet. Derudover bør du også være yderst forsigtig med mistænkelige mails. Hvis mailen er fuld af grammatiske fejl eller tastefejl, bør du ignorere den eller blot slette den fra din indbakke. Hvis Win 7 Antispyware 2014 formår at inficere systemet, smider den sine egne poster og filer i registreringsdatabasen, så den kan påbegynde sit arbejde, hver gang du genstarter din computer. Når den gør dette, begynder den at vise en falsk systemscanning og rapporterer om snesevis af opfundne vira. For eksempel:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hvis du allerede er blevet overbevist om, at du har brug for at få licensen af Win 7 Antispyware 2014 med henblik på at fjerne disse vira fra systemet, må du tro om igen. Disse trusler er opfundne og den eneste reelle virus, der gemmer sig i din computer, er denne “anti-spyware”.

Hvordan fjerner jeg Win 7 Antispyware 2014?

Hvis du vil undgå Win 7 Antispyware 2014 virus, bør du ignorere alle mistænkelige indberetninger, der tilbyder dig, at opdatere noget gratis eller downloade en gratis scanner til kontrol af systemet. Selvfølgelig bør spam også undgås, når du forsøger at forhindre infiltration fra denne trussel. Hvis den allerede har vist sig på din computer, kan vi varmt anbefale dig at undgå manuel fjernelse, da der er hundredvis af filer, der er oprettet af denne virus, og skjult i systemet. I stedet for at lede efter disse filer manuelt, skal du vælge en AUTOMATISK FJERNELSE MULIGHED. For at gøre dette, skal du downloade et velrenommeret anti-spyware program, opdatere det og køre en fuld scanning. Hvis du har brug for en detaljeret vejledning der forklarer, hvordan du gør det, kan du læse denne vejledning.

Når du forsøger at fjerne Win 7 Antispyware 2014, er vores anbefalede programmer Reimage og Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, fordi de nemt kan registrere ethvert skjult komponent, der hører til denne og andre cyber trusler.

OBS! Som vi allerede har nævnt tidligere, kan Win 7 Antispyware 2014 forsøge at blokere installation og aktivitet fra legitime sikkerhedsprogrammer, herunder SpyHunter og STOPzilla. Hvis du ikke kan hente eller starte et af dem, så prøv disse muligheder:

1. Brug af systemgendannelse til at deaktiverer virus:

 1. Klik på Start -> Alle programmer -> Tilbehør -> Systemværktøjer -> Systemgendannelse.
 2. Så snart Gendan systemfiler og indstillinger vinduet dukker op, skal du vælge Næste.
 3. Vælg det gendannelsespunkt, du ønsker, og klik på Næste.
 4. Klik på Udfør for at bekræfte og vent, indtil pc’en genstarter.
 5. Hent nu Reimage og kør en fuld scanning efter opdatering af det.

2. Genstart til fejlsikret tilstand med netværk:

 1. Genstart computeren
 2. Så snart din computer bliver aktiv, skal du begynde at trykke på F8 kontinuerligt, indtil du ser Avancerede Startindstillinger skærmen.
 3. Her skal du vælge fejlsikret tilstand med netværk (for at gøre dette, brug piletasterne) og tryk derefter på Enter.
 4. Login som den samme bruger som du var i normal Windows-tilstand
 5. Nu skal du højreklikke på IE eller et andet browserikon og vælge Kør som eller Kør som administrator. Indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
 6. Indtast dette link i din adressebar: http://udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at fjerne skadelige filer.

3. Oprettelse af gæstekonto til scanning af computer:

Hvis du har en anden bruger (gæste)konto, kan du prøve at køre en fuld scanning fra den. Du skal blot logge ind på den og hente Reimage for en fuld systemscanning. Du kan aktivere din gæstekonto ved hjælp af disse trin:

 1. Klik på Start -> Kontrolpanel og vælg Brugerkonti og Familiesikkerhed.
 2. Efter et nyt vindue dukker op, skal du klikke på Tilføj eller fjern brugerkonti -> Gæstekonto.
 3. Klik nu på Tænd-knappen og genstart computeren
 4. Vent nu, indtil du ser Windows logon-skærmen og vælg Gæstekontoen til download af anbefalet anti-spyware.

4. Brug en anden PC til download af Antispyware:

 1. Tag en anden computer, der ikke er inficeret af denne virus og download Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner på den.
 2. Efter at afslutte denne procedure, skal du overføre denne anti-malware til CD/DVD, eksternt drev eller USB-flashdrev.
 3. Dræb i mellemtiden ondsindede processer på din inficerede computer. Til dette kan du bruge denne tutorial.
 4. Sæt den enhed, du brugte til at overføre anti-spyware programmet til din inficerede PC og start det.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Win 7 Antispyware 2014 snapshot
Win 7 Antispyware 2014 snapshot

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-win-7-antispyware-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog