sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

Vista Antivirus 2014. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Linas Kiguolis - - | Type: Stjæle programmer

Hvad er Vista Antivirus 2014?

Vista Antivirus 2014 er en af disse falske anti-virus, der nemt kan oversvømme din computer med falske alarmer og systemscannere, der alle rapporterer om snesevis af forskellige vira. Hvis du er begyndt at bemærke disse meddelelser på din computer, kan du være sikker på, at de kun vises for at forsøge at stjæle dine penge. I dette tilfælde, bør du scanne din pc med velrenommeret anti-spyware og fjerne inficerede filer. I de fleste af tilfældene, viser Vista Antivirus 2014 sådanne anmeldelser:

Vista Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet. This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen. Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Hvis Vista Antivirus 2014 inficerer systemet, påbegynder dette ondsindede program konstante systemscanninger uden at bede om tilladelse til dette. Selvfølgelig indikerer deres resultater, at computeren er inficeret, og at brugeren skal købe den licenserede version. Vær opmærksom på, at denne falske anti-virus ikke har nogen virus database; Derfor kan den ikke afsløre hverken trojanere eller alvorlige vira eller malware. Hvis du beslutter dig for, at fjerne disse opfundne vira og klikker på Vista Antivirus 2014s alarm, skal du være forberedt på et krav om at betale for den. Selvfølgelig bør du aldrig købe dens licens for at fjerne infektioner, som du ikke har. Det skal bemærkes, at hvis du betaler penge for denne falske licens, kan du ikke kun miste dine penge, men du kan også dele dine bankoplysninger og andre private data med dens skabere. Det er derfor, vi på det kraftigste anbefaler dig, at ignorere Vista Antivirus 2014s indberetninger og fjerne den så hurtigt som muligt. Bliv ikke overrasket over at støde på problemer, når du forsøger at fjerne denne parasit fra dit system. Den er i stand til at blokere ethvert forsøg på at køre en legitim anti-spyware.

Hvordan kan Vista Antivirus 2014 inficere min computer?

Hvis du bruger Vista OS, skal du være meget forsigtig, fordi denne rogue anti-spyware er designet til kun at inficere dette operativsystem. Der er to primære metoder, der benyttes til fordeling af denne virus: falske pop-ups og spam. Ligesom Vista Protection 2014 er Vista Antivirus 2014 primært spredt via falske pop-ups, der kan findes på både, legitime og ulovlige hjemmesider. Typisk bliver folk tilbudt at scanne deres computer gratis og få kontrolleret dens tilstand. Men i stedet for en scanning, modtager offeret en gave – det rogue anti-spyware. Desuden kan forskellige trojanere hjælpe Vista Antivirus 2014 med at komme ind i computeren ubemærket. I de fleste tilfælde, gemmer sådanne vira sig i upålidelige e-mails og spam. Hvis du har fået en besked, som siger, at du bør tjekke nogle regning eller et andet vigtigt dokument, bør du dobbelttjekke det for typos eller grammatiske fejl, da den måske er falsk. Hvis du tilfældigvis klikker på en inficeret vedhæftet fil, kan du nemt installere sådan en virus som Vista Antivirus 2014. Derfor anbefaler vi, at du ser nøje efter typos eller grammatiske fejl. Hvis du bemærker nogen, er det tilrådeligt ikke at åbne filen. Hvis du tror, at din computer er inficeret med denne falske anti-spyware, anbefaler vi dig at følge en vejledning nedenfor og slippe af med Vista Antivirus 2014 med det samme.

Hvordan fjerner jeg Vista Antivirus 2014 virus?

Du må ikke ignorere Vista Antivirus 2014s indberetninger, fordi de kan føre til alvorlige problemer, såsom tab af penge eller identitetstyveri. Med det i baghovedet, at dette program ikke er et simpelt program, men en alvorlig virus, anbefaler vi dig at bruge et automatisk fjernelsesværktøj, såsom Reimage, SpyHunterCombo Cleaner eller andre velrenommerede anti-spyware. Manuel fjernelse er ikke pålidelig i dette tilfælde, da du stadig kan efterlade beskadigede filer eller slette vigtige filer.

Hvis du ikke kan starte nogen af tidligere nævnte programmer, kan du prøve at bruge denne registreringskode, der virkede med tidligere versioner af denne gruppe af vira: 3425-814615-3990. Efter at have brugt den, skal du køre en fuld systemscanning og fjerne inficerede filer fra din computer.

Hvis du ikke kan starte disse programmer, kan du også benytte disse trin:

  1. Genstart computeren til fejlsikret tilstand med netværk. Bare genstart din pc, og så snart den begynder at starte op, skal du begynde at trykke på F8 gentagne gange.
  2. Loggin som den samme bruger, som du var i normal Windows-tilstand
  3. Klik nu på IE eller en anden browser, og vælg “Kør som” eller “Kør som administrator”, indtast din adgangskode som Administrator (om nødvendigt).
  4. Indtast dette link i din adressebar: http://www.udenvirus.dk/download/hunter.exe og download et program på skrivebordet. Start det for at dræbe ondsindede Vista Antivirus 2014 processer og fjern dens filer.
Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Linas Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-vista-antivirus-2014.html

Fjernelses guides i andre sprog