sværhedsgrad skala:  
  (99/100)

Fjern Vanilla Reload virus

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware

Hvad er Vanilla Reload virus?

Vanilla Reload virus er en farlig ransomware, der er nært beslægtet med det legitime og velkendte online betalingssystem kaldet Vanilla Reload. Denne service kan benyttes til online-køb og betalinger uden et kreditkort. Vi mener, at det var denne funktion, der fik cyberkriminelle til at vælge denne service til at indsamle deres ulovlige løsepenge gebyrer. Hvis Vanilla Reload virus inficerer systemet, låser det systemet og begynder at vise en stor advarselsmeddelelse, der beder dig om at betale en løsesum via MoneyPak, Vanilla Reload og RELoadit forudbetalingssystemer. I lighed med FBI-virus, Ukash virus, Moneypak virus, REloadit virus og andre ransomwares, giver denne virus en grund til, at den blokerede systemet og deaktiverede adgangen til pc’ens skrivebord og menuen Start. I de fleste tilfælde informerer den sine ofre om deres ulovlige onlineaktiviteter, såsom brugen af ophavsretligt beskyttet indhold, distribution af malware, besøg hos ulovlige hjemmesider og lignende. Men nogle gange inficerer ransomwares blot computere, blokere vigtige filer, der holdes på computeren og beder derefter om at offeret betaler en løsesum i bytte for dekryptering af filerne. Endelig kan det, ved hjælp af browser hijackers, blokere en af dine webbrowsere og vise en advarselsmeddelelse, der beder offeret benytte Vanilla Reload forudbetaling system til at betale en bøde. Hvis du bemærker en advarsel, der beder dig om at foretage en betaling via dette finansielle system, betyder det, at din pc er ramt af en alvorlig virus. Betal venligst IKKE nogen bøde. Bare fjern Vanilla Reload virus fra systemet. For at gøre dette kan du benytte en guide, der er angivet nedenfor.

Hvordan kan Vanilla Reload virus inficere min computer?

Vanilla Reload virus kan komme ind i din computer ved hjælp af en masse forskellige metoder. Den kan nemt infiltrere dit pc-system efter download af en vedhæftet fil i en inficeret e-mail eller efter at du har besøgt en inficeret hjemmeside. Derudover er denne virus også blevet spredt via falske alarmer, der typisk er indstillet til at ‘informere’ folk om forældede programmer, og derefter tilbyde dem at hente disse opdateringer gratis. Selvfølgelig bør du aldrig klikke på en sådan advarsel, da man aldrig kan vide, hvilke ‘updates’ der kan blive downloaded på computeren efter dette. Hvis du tror, at nogle af dine programmer er forældede, så gå til deres officielle hjemmesider og download dem dér. Selvfølgelig bør du også sikre dig, at din computer er beskyttet af etpålideligt og up-to-date anti-spyware program, der kan hjælpe dig med at forhindre installation af denne virus. Hvis Vanilla Reload ransomware inficerer systemet, kan det enten deaktivere dit skrivebord eller blokere dine filer. Desuden viser denne virus en stor advarselsmeddelelse, som beder folk om at betale en løsesum via Vanilla Roload forudbetalingssystem. For eksempel:

All activities of this computer has been recorded. All your files are encrypted.
Don’t try to unlock your computer! This PC is blocked due to at Least one of the specified below.

Indtast venligst IKKE nogen PIN-kode, da det ikke kan genvinde forbindelsen til dit skrivebord eller til dine filer. For at gøre dette skal du følge en vejledning nedenfor og fjerne Vanilla Reload virus fra systemet.

Hvordan fjerner jeg Vanilla Reload virus?

Hvis du tror, at din pc er påvirket af Vanilla Reload virus, bør du ikke spilde tiden og slippe af med den, da der ikke er en anden måde at gendanne forbindelsen til dit skrivebord og filer på. For at gøre dette, skal du først genvinde adgang til din computer og derefter fjerne Vanilla Reload ransomware, og alle dets ondsindede filer. Her er hvordan du kan gøre det:

* Flash-drev metode:

  1. Tag en anden maskine og brug den til at hente Reimage eller et andet velrenommeret anti-malware program.
  2. Opdatér programmet og læg det ned på et USB-drev eller en simpel cd .
  3. Genstart i mellemtiden din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og sæt USB-drevet i den.
  4. Genstart computeren der er inficeret med Vanilla Reload virus igen og kør en fuld scanning.

* Brugere inficeret med Vanilla Reload virus får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, bør du være i stand til at køre et anti-malware program.

* Prøv at benægte Flash at køre din ransomware stopfunktion efter hensigten. For at gøre dette, skal du deaktivere Flash, gå til Macromedia support og vælge ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at have gjort dette, kør en fuld systemscanning med et anti-malware program.

* Manuel Vanilla Reload virus fjernelse:

  1. Genstart din inficerede pc til ‘fejlsikret tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere Vanilla Reload virus (dette bør virke med alle versioner af denne trussel)
  2. Kør Regedit
  3. Søg efter Winlogon indlæg og skriv alle de filer ned, der ikke er explorer.exe eller som er tomme. Erstat dem med explorer.exe.
  4. Søg i registreringsdatabasen efter de filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen, der refererer til filerne.
  5. Genstart og kør en fuld systemscanning med opdateret Reimage for at fjerne de resterende Vanilla Reload virus filer.

Hvis denne Vanilla Reload ransomware har blokeret din webbrowser, kan du fjerne blokeringen og fjerne denne virus ved hjælp af denne vejledning:

1. Luk din kaprede browser og åbn Windows Jobliste ved at trykke på Ctrl Alt Delete på samme tid.
2. Afslut processen for din kaprede browser, såsom Explore.exe, firefox.exe, chrome.exe, Safari.exe, eller opera.exe.
3. Åbn browseren, men gør det ikke muligt at åbne din sidst åbnede side.
4. Hent Reimage eller et andet velrenommeret anti-malware program og kør en fuld scanning med det, for at fjerne skadelige filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
Vanilla Reload virus snapshot
Vanilla Reload virus snapshot

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-vanilla-reload-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog