sværhedsgrad skala:  
  (97/100)

UK Police virus. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

| Type: Stjæle programmer

UK Police virus (også kendt som United Kingdom Police virus eller Cheshire Police Authority Virus) er en farlig ransomware, der tilhører en stor gruppe af virus som aktivt låser computere ned. Når de formår at komme ind i systemet, og blokerer det, de viser en stor meddelelse rapportering om forskellige opfundne forbrydelser, såsom brug af piratkopieret indhold og lignende. Du kan spørge, hvorfor de gør det for. Svaret er meget simpelt – denne virus forsøger at tage computeren gidsel og gøre så du betaler en stor del af dine penge som en bøde. Venligst, aldrig betal denne bøde, som er blevet anmodet som Storbritannien Politi virus alarm system fordi det er falsk. Dette program er klart udviklet af hackere, så du vil kun miste dine penge, hvis du falder for det. Hvis du vil fjerne blokeringen af maskinen, er du nødt til at fjerne UK Police virus med det samme.

HVORDAN KAN JEG BLIVE INFICERET MED UK Police virus?

Ligeledes på Police Central e-crime Unit virus, UK Police virus kommer ind i systemet uden at spørge om brugerens tilladelse. I de fleste tilfælde kan det hentes sammen med ikke-registreret software, falske opdateringer og medier codecs, eller blot når du åbner en vedhæftet fil af spam e-mail. Når denne skærm låser angriber systemet, deaktiverer computerens system umiddelbart efter, og erstatter computers skrivebord med en falsk meddelelse med titlen Storbritannien Politi. Derudover er det lavet forskellige artikler, der hævder, at brugeren har overtrådt britiske lovgivning ved at downloade, spil og distribution af diverse indhold og software. Her er, hvad det hævder:

United Kingdom Police
Police Central e-crime Unit ATTENTION! Your PC is blocked due to at least one of the threse reasons specified below.
You have been violating “Copyright and Related Rights Law” (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 128 of the Criminal Code of Great Britain.
Article 128 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or deprivation of liberty for 2 to 8 years.
(…)

Som du kan se, UK Police Virus søger at skræmme folk til at tro, at de har en advarsel fra en statslig organisation, der blokerer folk for at overtræde forbrydelser. Du er nødt til at ignorere dette fidus budskab og fjern inficerede filer fra systemet.

HVORDAN KAN JEG FJERNE UK POLICE VIRUS?

UK Police virus forhindrer dens fjernelse ved at blokere system med dens falske alarm. Så hvis du ønsker at slippe af med denne malware for evigt, bør du fjerne blokeringen af ​​computeren og derefter køre en fuld scanning med Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Reimage. For at låse din pc følge en af ​​disse muligheder:

Flash-drev metode:

1.. Tag en anden maskine og bruge den til at downloade Reimage eller andre velrenommerede anti-malware program.

2.. Opdatere programmet og sat ind i USB-drev eller simpel cd.

3.. I mellemtiden, genstarte din inficerede maskine til fejlsikret tilstand med kommandoprompt og holde USB-drev i den.

4.. Reboot computer inficeret med UK Police virus endnu engang og køre en fuld scanning.

* Brugere inficeret med disse ransomware trusler får lov til at få adgang til andre konti på deres Windows-systemer. Hvis en af disse konti har administratorrettigheder, skal du være i stand til at lancere anti-malware program.

* Prøv at benægte Flash til at gøre din ransomware stopfunktion efter hensigten. For at deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og vælg ‘Nægt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter at gøre det, skal du køre en fuld scanning med anti-malware program.

* Manuel britiske politi fjernelse af virus (særlige færdigheder!):

  1. Genstart din inficeret pc til “Safe tilstand med kommandoprompt” for at deaktivere denne virus (dette bør arbejde med alle versioner af denne trussel)

  2. Kør Regedit

  3. Søg efter Winlogon Entries og skrive ned alle de filer, der ikke explorer.exe eller blank. Erstat dem med explorer.exe.

  4. Søg i registreringsdatabasen for disse filer, du har skrevet ned og slet nøgler i registreringsdatabasen refererer filerne.

  5. Genstart og kør en fuld scanning med opdaterede Reimage for at fjerne resterende filer.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.
UK Police virus snapshot
UK Police virus snapshot
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-uk-police-virus.html

Fjernelses guides i andre sprog