sværhedsgrad skala:  
  (17/100)

Total System Care. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Jake Doevan - - | Type: Malware

Hvad er Total System Care?

Total System Care er et tvivlsomt program, der kun burde donwloades på systemet efter, at du har tænkt dig om en ekstra gang. Ja, det virker som en PC Optimizer, som det lover, og ser efter forældede poster i registreringsdatabasen, ubrugelige filer og lignende affald, der kan findes på hver computer. Dog menes det, at dette program viser overdrevne advarsler, der næppe kan afsløre den virkelige situation på din pc og få den til at køre hurtigere. Desuden kan Total System Care begynde at vise sine scannere, hver gang du genstarter din pc, så det kan virkelig blive til et yderst irriterende program, der, i stedet for at hjælpe dig, indleder problemer på din computer. Du ser måske ikke kun advarsler, der informere dig om pc-relaterede problemer, men også forskellige kommercielle annoncer fra tredjeparter. Desuden fjerner dette program ikke disse forældede poster i registreringsdatabasen, indtil du indvilliger i at købe dets licenserede version. Du bør ikke indtaste dine kreditkortoplysninger og heller ikke betale for den licenserede Total System Care-version, da du kan komme til at bruge dine penge på ingenting. Hvis du virkelig tror, ​​at din pc kører langsommere end den burde gøre, bør du bare scanne den med velrenommeret anti-spyware og fjerne skadelige programmer fra systemet. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med ubrugelige filer og vil øge pc’ens hastighed.

Total System Care PUP

Hvordan kan Total System Care infiltrere min computer?

Total System Care kan downloades fra den officielle hjemmeside eller andre websteder, der bliver brugt til at fremme programmer som PC optimeringsværktøjer og lignende. Men som vi allerede har sagt ovenfor, bør du tænke dig om en ekstra gang, før du henter dette program på din computer, da det har flere negative sider end positive. Hertil kommer, det er ikke den eneste måde, hvorpå dette program kan vises på din computer. Det kan også blive vist på den efter download af et andet program. I de fleste tilfælde bliver Total System Care spredt ved hjælp af gratis downloads, såsom video-optagelse/streaming software, download managers, PDF creators og lignende software. Det er derfor, du altid bør overvåge installationen af ​​sådanne programmer, ved at vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installationsmetode for freeware. Når du gør det, skal du følge hvert installationstrin omhyggeligt og kigge efter en sætning, der tilbyder dig at hente Total System Care Very på din computer. Selvfølgelig har du måske ingen idé om, hvor dette tvivlsomme program kommer fra, fordi der er snesevis af gratis programmer, der ikke lader folk fravælge deres “valgfrie downloads”. Hvis du har bemærket, at Total System Care virus forårsager kontinuerlige scannere, advarsler og lignende gener på din computer, skal du blot scanne din pc med velrenommeret anti-spyware og fjerne det. For mere information om dette, skal du følge en vejledning nedenfor:

Hvordan fjerner jeg Total System Care?

Vi anbefaler dig at fjerne Total System Care fra systemet, især hvis du ikke har nogen idé om, hvor dette program er kommet fra. For at gøre dette, skal du scanne din computer med en velrenommeret anti-spyware, såsom Reimage eller SpyHunterCombo Cleaner, eller følge disse trin:

  • Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer og funktioner (hvis du er Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj/fjern programmer).
  • Kig her efter Total System Care.
  • Afinstallér dette og andre tvivlsomme programmer.
  • Klik på OK for at gemme disse ændringer.

Hvis du er Windows 8 bruger, så højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen. Når Hurtig adgang Menuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage anbefales til at fjerne virusskade. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-total-system-care.html

Fjernelses guides i andre sprog