Hvad er svchost.exe? Bør jeg fjerne den?

Af Jake Doevan - -
svchost.exe

Hvad er svchost.exe fil?

svchost.exe er en af de mest kendte systemprocesser, der er legitim og sikker. Den tilhører Microsoft Windows og er ansvarlig for håndtering af processer, der køres fra DLL-filer. Du kan finde flere eksempler på denne proces i dit Kontrolpanel -> Services sektionen, så du skal ikke blive chokeret efter at opdage 10 eller 14 identiske processer, der kører i dit Kontrolpanel. Imidlertid kan et eksempel på svchost indeholde flere Windows-tjenester for at forsøge at minimere forbruget af systemressourcer.

Ikke desto mindre vil du stadig mærke svchost.exe store CPU-forbrug på din computer. I dette tilfælde skal du deaktivere servicen, der er relateret til dette høje procesforbrug. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

  1. Åbn Joblisten ved at klikke på Ctlr + Alt + Del samtidig.
  2. Gå til fanebladet “Processer” og vælg “Vis processer fra alle brugere”.
  3. Højreklik på den svchost.exe proces, som du kan se forårsager et højt forbrug af CPU og vælg “Gå til service(s)”.
  4. Her skal du være opmærksom på tjenester, der er fremhævet. Det er dem, der kører under svchost.exe processen.
  5. For at stoppe en tjeneste, skal du højreklikke på den og vælge “Stop service”.

Husk, at du aldrig bør fjerne denne vigtige systemproces fra din computer. Den er vigtig for en sikker og stabil kørsel af computersystemet.

Hvilke farer er relateret til svchost.exe?

Vi må advare dig om, at forskellige parasitter forsøger at skjule sig under navnene på legitime systemfiler. Svchost.exe er ingen undtagelse. Hvis du bemærker Svchost.exes høje forbrugsproblem på din computer, skal du kigge nøje på dens navn. I de fleste tilfælde har ondsindede eksempler på denne fil stavefejl i deres navne, såsom svchosts.exe, scvhost.exe, scvhosts.exe, svchostc.exe, xsvchost.exe, og lignende. Derudover kan du få øje på en ondsindet version af svchost.exe, ved at scanne computeren med pålidelig anti-spyware software. For at finde en virus, kan du benytte Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

Dom - Status af filen:
kræves diagnose
Råd: Hvis din computer virker træg, eller du lider af uønskede reklamer og omdirigeringer til ukendte hjemmesider, kan vi varmt anbefale dig at scanne den med et velrenommeret anti-spyware program. Lav nogle GRATIS scanningstests og kontrollér systemet for uønskede programmer, der kan være ansvarlige for disse problemer.
Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug
Gør det nu!
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Download
Problem diagnosticeringsprogram Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage er et anbefalet værktøj til at scanne dit system for eventuelle trusler og dårlig software. Prøveversionen af ​​produktet vil finde skadelige programmer i dit system.
Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Alternativ Software
Malwarebytes
Malwarebytes

Om skaberen

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-svchost-exe.html

Fjernelses guides i andre sprog


Filer
Software
Sammenlign