Super Optimizer. Hvordan fjernes den? (Afinstallationsguide)

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Malware
12

Hvad er Super Optimizer?

Super Optimizer af Super PC Tools Ltd er et program, der hævder at være i stand til at fjerne unødvendige poster i registreringsdatabasen og dårlige filer, der nedsætter systemets ydeevne. Brugere kan nemt downloade det frivilligt, da det fremmes via forskellige tredjeparts websteder som et nyttigt redskab. Vi har imidlertid bemærket, at Super Optimizer også kan komme ind på computere via anden software, uden brugerens direkte godkendelse. Af denne og andre grunde, er det allerede blevet stemplet som et potentielt uønsket program (PUP). Så selvom udviklerne af Super Optimizer beskriver dette program meget positivt, bør du tænke dig om en ekstra gang, før du henter det.

Efter at have testet dette program har vi bemærket, at efter installation, begynder Super Optimizer at indlede en scanning af registreringsdatabasen, hver gang du genstarter dit system. Det skal se efter forældede poster i registreringsdatabasen, der forårsager slowdowns i dit system. Derfor returnerer den en liste over poster i registreringsdatabasen, der siges at være forældede og ubrugelige. Vær opmærksom på, at denne liste, i de fleste tilfælde, kun omfatter en lille del af de dårlige registre, så deres fjernelse kan næppe forbedre pc’ens funktionalitet. Desuden, hvis du beslutter at slette disse registre og junk-filer, vil du se, at det er umuligt uden dette programs licenserede version. Hvis du allerede har købt Super Optimizer, har du nok allerede forstået, at du har brugt dine penge på ingenting. Det kan fjerne et par hundrede unødvendige poster; men det kan næppe få din computer til at fungere bedre. Desuden kan Super Optimizer begynde at forårsage omdirigeringer til affiliate websites, slowdowns og andre problemer.

Derfor skal du ikke have tillid til det og aldrig betale penge for denne applikation, da du kun kan miste dine penge og videregive dine personlige oplysninger til folk, du ikke kender. Hvis du ønsker at slippe af med dette program uden at spilde din tid, skal du, scanne din computer med Reimage.

Hvordan kan Super Optimizer vises på min computer?

Da Super Optimizer fremmes som et legitimt program, kan det hentes fra forskellige download hjemmesider. Men vær opmærksom på, at det også kan dukke op på din maskine ud af ingenting. Det er fordi det også kan spredes rundt ved hjælp bundling. Normalt er det skjult i download-managers, PDF creators og lignende programmer. For at undgå at dette sker, skal du undgå at vælge Hurtig, Anbefalet og lignende installationsmuligheder. I stedet bør du vælge en Avanceret eller Brugerdefineret installation og følge hvert trin, for at afvise installationen af Super Optimizer virus eller lignende programmer. Acceptér venligst ikke at installere ukendte programmer, der kan forsøge at komme ind sammen med det program, du ønsker. Du kan finde forslag om at installere forskellige udvidelser, add-ons og plug-ins, samt at ændre startside eller standard-søgemaskine, men du bør aldrig acceptere sådanne udsagn, specielt ikke, når du installerer ukendt software. Hvis du allerede har bemærket, at Super Optimizer scanner din pc, bør du ignorere dette.

Hvordan fjerner jeg Super Optimizer fra min computer?

Da Super Optimizer ikke er en virus eller malware, vil du sikkert finde det på Tilføj / fjern programmer-listen. Det er dog meget sandsynligt, at det har installeret poster i registreringsdatabasen, som vil hjælpe det til at forblive aktivt, selv om den vigtigste post er fjernet. Derfor er det tilrådeligt at fjerne det automatisk ved hjælp af et velrenommeret anti-spyware program. Herunder finder du de programmer, som vi foreslår: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eller Malwarebytes Anti Malware. Til manuel fjernelse af Super Optimizer, kan du følge disse trin:

  • Klik på Start → Kontrolpanel → Programmer og funktioner (hvis du er Windows XP-bruger, skal du klikke på Tilføj / fjern programmer).
  • Her ser efter Super Optimizer.
  • Afinstallér det og andre tvivlsomme programmer.
  • Klik på OK for at gemme ændringerne.

Hvis du er Windows 8 bruger, højreklik i nederste venstre hjørne af skærmen. Når Hurtig adgang menuen dukker op, skal du vælge Kontrolpanel og Fjern et program.

Vi kan være tilknyttet ethvert produkt vi anbefaler på siden. Fuld åbenhed i vores aftale om brug Ved at downloade enhver forudsat Anti-spyware-software til at fjerne Super Optimizer acceptere du vores privatheds politik og aftale af brug.
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne infektionen ved at benytte Reimage, Send et spørgsmål til vores supportteam og angiv så mange detaljer som muligt
Reimage anbefales til, at afinstallere Super Optimizer. Den gratis scanner giver dig mulighed for at kontrollere, om din pc er inficeret eller ej. Hvis du har brug for at fjerne malware, er du nødt til at købe den licenserede version af Reimage malware fjernelsesværktøjet.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.

Mere information om dette program kan findes i Reimage anmeldelsen.
Pressen taler om Reimage
Pressen taler om Reimage
Super Optimizer snapshot
Super Optimizer snapshot

Om skaberen

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Flere oplysninger om skaberen

Kilde: http://www.2-spyware.com/remove-super-optimizer.html

Fjernelses guides i andre sprog