sværhedsgrad skala:  
  (8/100)

Fjern StartPageing123 virus (Nem Fjernelsesguide) - Chrome, Firefox, IE, Edge

Af Ugnius Kiguolis - - | Type: Browser hijacker

Den vigtigste information om StartPageing123 virus

Startpageing123 virus (også kendt som StartPageing123.com virus) tilhører en stor gruppe af potentielt uønskede programmer (PUP) . På grund af dens egenskaber klassificeres den som en browser hijacker. Denne cyberparasit breder sig i bundter med software og foregiver at være en legitim søgemaskine, der giver den “ultimative online søgeoplevelse.” Ifølge udviklerne hjælper den med at finde de bedste søgeresultater på nettet. Faktisk leverer programmet resultater fra Google web-, billed-, video- og nyhedskategorierne. Ikke desto mindre ligner den en almindelig søgemaskine; cybersikkerhedspecialister foreslår at man holder sig væk fra den. StartPageing123 browser hijacker kan overtage de målrettede webbrowsere og ændre deres indstillinger . Efter et hijack kan folk se, at deres startside, standard-søgemaskine, og nye faner URL-adresse er blevet erstattet med denne side. At erstatte den med forskellige andre kan også være umuligt, fordi hijackere ofte modificerer registreringsdatabasen eller genvejene, og forhindre dig i at foretage tilpasninger. Browser hijackere anvendes normalt som marketingsværktøjer; således, at de har fuld kontrol over webbrowserne, så de bidrager til at fremme forskellige produkter eller tjenesteydelser. Kun StartPageing123 fjernelsen tillader at flygte fra uønskede omdirigeringer, aggressive annoncer og tvivlsomme links. Derfor, efter at have bemærket denne hjemmeside som standard startside, anbefales det at scanne computeren med Reimage Reimage Cleaner Intego eller anden velrenommeret anti-malware program og slippe af med denne cyber-infektion.

StartPageing123 virus er tæt forbundet med andre mistænkelige søgetjenester som Mylucky123.com eller LuckySearch123.com. Et af de største problemer med tvivlsomme søgemaskiner er, at de kan være i stand til at modificere søgeresultater. Ikke desto mindre giver denne søgemaskine resultater fra Google i øjeblikket; denne situation kan hurtigt ændre sig. Hvad mere er, så kan browser hijackere levere en stor mængde af online annoncer, bannere, pop-ups, in-text mv. Online annoncer er irriterende; dog er tildækket indhold og en frossen browser intet sammenlignet med StartPageing123 omdirigeringsproblemet. Nogle af disse links eller annoncer kan føre dig til farlige websteder, hvor du kan støde på malware eller blive lokket til at installere falske software. Disse annoncer kan være iøjnefaldende og interessante, fordi hijackere indsamler oplysninger om brugerne. Aggregeret information bruges til at levere interessebaserede annoncer; dog er det nemt at blive lokket til at klikke på en malware-ladet annonce . Hvad mere er, så vil oplysninger om dig måske blive delt eller solgt til tredjeparter. Derfor anbefaler vi ikke at beholde dette program på computeren. Det er bedre at fjerne StartPageing123, så snart den vises på browseren.

Billede af StartPageing123 virusStartPageing123 virus kan hijacke browserens startside og standard søgemaskine.

Hvordan kan virussen inficere computeren?

Browser hijackere er ikke rigtige virusser ; derfor kan de ikke rejse rundt og selv infiltrere computere. De spredes som valgfrie komponenter i bundter med software. Af denne grund er det vigtigt at installere gratis programmer, der er hentet fra internettet omhyggeligt og opmærksomt. StartPageing123 hijack kan opstå, når du installerer freeware eller shareware med Hurtig, Basis eller Anbefalede indstillinger. Disse indstillinger afslører ikke yderligere applikationer og installerer dem bare som standard. Således kommer modifikationer på browseren ofte som en overraskelse for mange computerbrugere. For at undgå browser hijackere og andre PUPs, er det vigtigt at stole på Avancerede eller Brugerdefinerede installationsopsætninger. Men at vælge disse indstillinger er ikke nok. Brugere er nødt til at overvåge hvert installationstrin, fordi et af ​​dem kan omfatte en liste over yderligere downloads. Normalt er disse poster valgt på forhånd; dermed kan det at skynde sig og klikke på knappen “Næste” lade dem snige sig ind. Det er vigtigt at fravælge alle supplerende applikationer eller erklæringer, der accepterer at gøre StartPageing123.com eller en anden lyssky hjemmeside til din startside.

StartPageing123 fjernelsesmuligheder

Ændrede browserindstillinger er det vigtigste tegn på, at en browser hijacker har sat sig på systemet. Det anbefales at udføre StartPageing123 fjernelsen straks, fordi hijackere kunne være i stand til at installere tredjepartsprogrammer, udvidelser eller plugins, spore oplysninger om brugerne og dele dem med partnere, og forårsage andre problemer. Den nemmeste og hurtigste måde at finde og fjerne browser hijackere er at køre en fuld systemscanning med et anti-malware/anti-spyware program. Derudover kan du udføre denne procedure manuelt. Vores forberedte instruktioner nedenfor vil hjælpe med at finde og fjerne StartPageing123 fra computeren og web-browsere, sammen med alle dens komponenter.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel StartPageing123 virus fjernelsesguide:

Fjern StartPageing123 fra Windows systemer

Følg anvisningerne nøje for at fjerne StartPageing123 virus fra systemet manuelt. Glem heller ikke at tjekke alle webbrowserne, der er installeret på enheden. Browser hijakceren er kompatibel med Google Chrome og Mozilla Firefox; dog kan den også have installeret mistænkelige udvidelser eller plugins til andre web-browsere.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér StartPageing123 og relaterede programmer
  Se her efter StartPageing123 eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern StartPageing123 fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern StartPageing123 fra Mac OS X systemet

Følg venligst vores forberedte instruktioner og fjern StartPageing123 virus fra Mac.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter StartPageing123 eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern StartPageing123 fra Internet Explorer (IE)

Hvis du finder nogle mistænkelige poster i Internet Explorer, skal du afinstallere disse poster og gendanne browserens indstillinger, som vist nedenfor.

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter StartPageing123 og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte StartPageing123 fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern StartPageing123 virus fra Microsoft Edge

Efter StartPageing123 hijack skal du følge disse trin, for at ordne Microsoft Edge.

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal StartPageing123 fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern StartPageing123 fra Mozilla Firefox (FF)

Mozilla Firefox er en af de mest ramte browsere. Derfor er du nødt til at fjerne StartPageing123 fra den og andre mistænkelige poster. Derefter skal du nulstille browserens indstillinger.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her StartPageing123 og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut StartPageing123 fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern StartPageing123 fra Google Chrome

Instruktionerne nedenfor vil hjælpe dig med at fjerne StartPageing123 fra Google Chrome og nulstille browserens indstillinger.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her StartPageing123 og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre StartPageing123 fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern StartPageing123 fra Safari

Sørg for, at alle mistænkelige udvidelser eller plugins ikke er blevet installeret på Safari.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter StartPageing123 eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af StartPageing123, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre StartPageing123 fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Ekspert i fjernelse af malware

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-startpageing123-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående StartPageing123 virus