sværhedsgrad skala:  
  (12/100)

Fjern StartPageing123.com virus (Fjernelsesinstruktioner) - Apr 2017 opdatering

Af Julie Splinters - - | Type: Browser hijacker

At definere funktionaliteten hos StartPageing123.com virus

StartPageing123.com virus er en aggressiv browser hijacker, der er kompatibel med Firefox og Chrome browserne. Men antallet af berørte pc-brugere får os til at undre os: ​​Hvor længe skal vi vente på dens opdukken på Safari, IE og Microsoft Edge? Ligesom enhver anden browser hijacker , har den en tendens til at kapre browseren, uden direkte at bede om en tilladelse. Den kan også tilføje ondsindede processer til computerens Jobliste, tilføje sine opgaver til Windows Opgavestyring, smide Registernøgler osv. På trods af dette faktum, ligner den stadig en almindelig søgemaskine, der kan bruges til daglige søgninger. Men hvis du desperat søger efter et nyt værktøj til dine søgninger, skal du ikke skifte til dette værktøj – cybersikkerhedsspecialister har allerede testet denne søgemaskine og fundet ud af, at den er næsten identisk med LuckySearch123.com, Mylucky123.com, og LuckyStarting.com hijackere. Men man kan opdage StartPageing123.coms  irriterende omdirigeringstendens, lige efter du installerer den på din computer.

Så snart denne PUP kommer ind i målcomputeren, har den en tendens til at ændre nogle af browserens indstillinger og erstatte startsiden, nye faners URL og standard søgemaskinen, for at tvinge brugeren til at benytte dens tjenester. Browser hijackere er ganske harmløse, fordi de ikke arbejder på at stjæle finansielle oplysninger fra deres ofre eller kryptere deres personlige filer. Men de kan omdirigere deres ofre til ondsindede websteder, hvilket resulterer i infiltration fra en af ​​disse virusser. Hertil kommer, at når der er StartPageing123.com virus på din computer, kan du bemærke en stor mængde af kommercielt indhold. Desværre er den store mængde reklamer allerede blevet et problem for de fleste af de virtuelle samfund, på grund af nogle ændringer i markedsføringspolitikker. Vær opmærksom på, at forekomsten af ​​sådanne annoncer kan blive en nervepirrende rutine , som kun kan stoppes ved at indlede StartPageing123.com fjernelsen på computeren. Du kan gøre dette hurtigt ved hjælp af Reimage Reimage Cleaner Intego. For at sikre, at virussen er fuldt fjernet fra systemet, skal du også udføre nogle trin, der kan findes i slutningen af ​​dette indlæg.

Illustrationen af StartPageing123.com virusStartPageing123.com virus er en mistænkelig søgemaskine, der kan hijacke webbrowsere og ændre deres indstillinger.

Når du vælger en ny søgemaskine, bør du altid stifte bekendtskab med dens fortrolighedspolitik. Overraskende nok indeholder Privatpolitik, Slutbruger licensaftalen og lignende dokumenter vigtige fakta, der beskriver, hvilke oplysninger der normalt indsamles af udvikleren, hvordan disse bliver behandlet efter indsamling, og så videre. Tilfælde af brud på datasikkerheden har tilskyndet virksomhederne til at gennemgå deres privatpolitikker for nylig. Det ser ud til, at udviklerne af StartPageing123.com også har besluttet sig for at afsløre deres interesser – vær opmærksom på, at de indsamler data, der er relateret til brugernes navn, køn, fødselsdato og land. Hvad mere er, så har de også gjort brug af tracking cookies til at indsamle browsing-relaterede oplysninger, som de deler med tredjeparter og samarbejdspartnere. Problemet er, at dine personlige data kan deles, ikke kun med reklameselskaber, men i sidste ende kan komme i hænderne på svindlere. I det bedst tænkelige scenarie kan du bemærke, at computerens skærm er dækket med sponsorerede reklamer, men i værste fald vil dine personlige oplysninger kunnne sættes i relation til mere alvorlige udfald, såsom PC hijack. For at forhindre sådanne problemer, anbefaler vi dig at fjerne StartPageing123.com fra hver af dine web-browsere.

Metoder, der anvendes til virusdeling

Denne pseudo-søger er blevet spredt ved hjælp af lignende teknikker som andre PUPs. Ifølge dens afsnit “Om”, udnytter den chancen for at komme ind i brugernes computere sammen med gratis programmer:

startpageing123 har indgået partnerskab med nogle af de mest populære softwarepakker i verden, og giver dig mulighed for at installere vores søgeindstillinger under opsætning og give dem mulighed for at tilbyde dig deres produkter gratis.

Så du kan prøve at springe installationsguiden over, ved at klikke på knappen “Næste” hele tiden i et forsøg på at spare tid, men med det resultat, at du kan få StartPageing123.com hijack, hvilket kan tage endnu mere tid fra dig, fordi fjernelsesproceduren for denne hijacker er ganske kompliceret. For at undgå sådanne softwarepakker, bør du installere nye programmer på en anden måde. Først og fremmest skal du vælge en ”Brugerdefineret” eller “Avanceret” installationsmetode, for at afsløre yderligere elementer af softwaren. Derefter, for at være sikker, skal du fjerne markeringen af alle unødvendige tilføjelser, udvidelser og andre komponenter, og først derefter gå videre til slutningen af installationen. Husk, at du skal være konstant opmærksom, mens du surfer på nettet. .

Hvordan fjerner jeg StartPageing123.com virus?

Afhængig af din tech-relaterede erfaring, kan du fjerne StartPageing123.com virus fra din computer manuelt eller automatisk. Hvis du har travlt, bør du ikke vente alt for længe, og fjerne denne hijacker ved hjælp af et anti-spyware program. Programmer, der leveres nedenfor, kan hjælpe dig med at løse problemer på systemet med kun et par klik. Desuden vil de beskytte din maskine i fremtiden. Dernæst bør du udføre nogle manuelle StartPageing123.com fjernelsestrin på din computer. Til dette er du nødt til at følge instruktionerne nedenfor.

Bemærk! Sørg for, at du er meget omhyggelig, når du bruger disse trin, for at minimere alle de mulige risici, der er relateret til din computer.

BONUS:

Dette er en meget aggressiv browser hijacker, så den kan starte ondsindede processer i din Jobliste. For at deaktivere dem, skal du trykke på Ctrl+Alt+Del og Afslut på alle processer med mærkelige navne. Glem ikke også at tjekke deres mapper og fjerne dem.

Sørg desuden for at tjekke Windows Services for ondsindede tjenester i forbindelse med Startpageing123. For at gøre dette, klik på “Win + R”, indtast: “services.msc” (uden anførselstegn) og tryk på OK-knappen. Du er nødt til at deaktivere tilfældigt navngivne tjenester eller dem, der har hijackerens navn i deres beskrivelser.

Åbn dernæst Windows Opgavestyring ved at trykke på “Win + R” og indtast: “taskschd.msc” (uden anførselstegn). Klik på OK og fjern alle opgaver, der er relateret til Startpageing123.com virus.

For at rengøre Windows registreringsdatabasen, skal du indtaste “Win + R”, skriv: “regedit.exe” (uden anførselstegn) og tryk på knappen OK. Du bør fjerne alle værdier, der er relateret til Startpageing123.com.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel StartPageing123.com virus fjernelsesguide:

Fjern StartPageing123.com fra Windows systemer

For at fjerne StartPageing123.com fra Windows OS, skal du følge instruktionerne nedenfor. Først og fremmest er du nødt til at afinstallere hijackeren og de programmer, der er relateret til den. Sørg for at du afinstallerer startpageing123, og andre Yandex-relaterede emner. Fjern derefter ondsindede Windows genveje. Alle trin om, hvordan man fjerner www.Startpageing123.com linket fra feltet Target leveres nednefor.

 1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Afinstallér StartPageing123.com og relaterede programmer
  Se her efter StartPageing123.com eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
 4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
 5. Fjern StartPageing123.com fra Windows genveje
  Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern StartPageing123.com fra Mac OS X systemet

Denne browser hijacker er ikke parat til at angribe Mac OS X. Men hvis du kan finde den i dit system, kan det være, at den er blevet opdateret for nylig. I dette tilfælde skal du følge instruktionerne nedenfor, for at fjerne startpageing123 og andre Yandex-relaterede poster fra enheden.

 1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
 2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter StartPageing123.com eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern StartPageing123.com fra Mozilla Firefox (FF)

Hvis din Firefox er kapret, skal du sørge for at fjerne alle tilføjelsesprogrammer fra Yandex. Fjern desuden StartPageing123 add-on fra Mozilla Firefox og nulstil browserens indstillinger som vist nedenfor.

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
 2. Vælg her StartPageing123.com og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
 4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
 5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
 6. Nulstil Mozilla Firefox
  Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
 7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut StartPageing123.com fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern StartPageing123.com fra Google Chrome

Sletning af StartPageing123 webadressen er ikke nok til at slippe af med browserhijackere. Du er nødt til at afinstallere tvivlsomme udvidelser fra Yandex, for at ordne din computer. Så skal du sørge for at nulstille din browser, som det er angivet i den følgende vejledning.

 1. Slet ondsindede plugins
  Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Vælg her StartPageing123.com og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
 3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
  Klik på menuen og vælg Settings.
 4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
 5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
 8. Nulstil Google Chrome
  Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
 9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
 10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre StartPageing123.com fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern StartPageing123.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Fjern farlige tilføjelser
  Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
 2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter StartPageing123.com og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
 4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
 5. Nulstil Internet Explorer
  Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
 6. Vælg her Reset
 7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte StartPageing123.com fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern StartPageing123.com virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

 1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
 2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
 3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
 4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
 5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
 6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
 7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
 8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

 1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
 2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
 4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
 5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
 6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal StartPageing123.com fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern StartPageing123.com fra Safari

 1. Fjern farlige udvidelser
  Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
 2. Vælg her Extensions og se efter StartPageing123.com eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
 3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
  Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
 4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af StartPageing123.com, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
 5. Nulstil Safari
  Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
 6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre StartPageing123.com fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware fjernelsesspecialist

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Julie Splinters
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-startpageing123-com-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående StartPageing123.com virus