sværhedsgrad skala:  
  (10/100)

Fjern Smartsputnik.ru virus (Fjernelsesguide) - 2016 opdatering

Af Jake Doevan - - | Type: Browser hijacker

Alt du behøver at vide om Smartsputnik.ru

Smartsputnik.ru virus er et program af browser hijacker typen, som kan inficere alle de populære browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Umiddelbart efter at være blevet installeret, kan denne virus indstille smartsputnik.ru søgemaskine (som omdirigerer til http://go.mail.ru/search?q=,&gp=789110&frc=789110) som standard søgemaskine, uden at bede om din tilladelse. Denne rogue software forårsager problemer for brugeren ved hver browsersession. Derfor hvis din computer er blevet inficeret, skal du fjerne Smartsputnik.ru så hurtigt som muligt. Du kan gøre dette ved hjælp af et velrenommeret anti-malware værktøj, som for eksempel, ReimageIntego.

De brugere, der har kæmpet med Smartsputnik.ru hijack rapporterer, at denne virus stille overtager kontrollen med browserindstillinger og begynder med at foretage ændringer uden at spørge om tilladelse til dette. Denne software sætter smartsputnik.ru som standard søgemaskine og startside, og hver gang brugeren forsøger at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af nogle regelmæssige browsere, bliver han/hun omdirigeret til smartsputnik.ru. Selv hvis indstillingerne bliver genoprettet, kan virussen nemt ændre indstillingerne tilbage igen. Hvad mere er, er det ikke ualmindeligt også at høre om smartsputnik.ru omdirigeringsproblem. Brugerne klager over at blive sendt til ukendte og potentielt farlige websteder, efter at have klikket på de søgeresultater, der genereres af denne mistænkelige søgemaskine. Desværre har vores eksperter fundet ud af, at disse steder ofte indeholder en bred vifte af spyware eller malware virusser. Udover at omdirigere brugeren til usikre websteder, kan smartsputnik.ru også oversvømme browseren med uønskede annoncer eller downloade unødvendige værktøjslinjer uden din viden eller dit samtykke.

A screenshot of the Smartsputnik.ru virus website

Ud over dette, så kan Smartsputnik.ru også bruges til at indsamle Npll (ikke-personligt identificerbare oplysninger), såsom søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, hardware og software data på computeren. Disse data kan senere deles med utroværdige tredjeparter, og bruges til at skabe endnu mere attraktive bruger-fokuserede annoncer. Desuden kan oplysningerne anvendes til at udføre svindel eller andre ulovlige aktiviteter. Så hvis du bemærker mistænkelige hændelser, når du åbner browseren, såsom den usædvanlige startside, ukendte værktøjslinjer, fremhævede hyperlinks i stedet for tekst eller tal, konstante reklamer eller lignende problemer, kan dette være advarselstegn om, at din computer er inficeret med en adware virus. I dette tilfælde bør du enten scanne dit system med et antivirus værktøj, eller tage dig af virussen manuelt, ved at følge Smartsputnik.ru fjernelsesinstruktionerne i slutningen af ​​denne artikel. Bemærk, at det ikke er tilrådeligt at bruge de mistænkelige værktøjslinjer eller at interagere med de forekommende annoncer, fordi du nemt kan blive omdirigeret til potentielt skadelige hjemmesider og, som et resultat af malware-infektion, skade din computer irreversibelt.

Hvordan er Smartsputnik.ru kommet ind i min computer?

Normalt bliver Smartsputnik.ru installeret lydløst bundtet med andre gratis softwares, som er hentet fra usikre fildelingswebsteder. De fleste freewares er normalt fyldt med potentielt uønskede programmer og andre mistænkelig softwares, da dette giver de angiveligt gratis programmer mulighed for indtjening. For at undgå at Smartsputnik.ru infiltrerer din computer, bør du altid være meget opmærksom på installationen af den nye software. Vi anbefaler dig at vælge “Brugerdefinerede” eller “Avancerede” installationsindstillinger, fordi de fleste af disse PUPs (potentielt uønskede programmer) er indlejret i disse indstillinger. Hvis du ser en mistænkelig valgfri software, bør du aldrig installere den på din computer. I stedet bør du fjerne markeringen de foreslåede valgfrie installationer og yderligere muligheder, før du installerer den valgte software.

Nem guide til at fjerne Smartsputnik.ru fra din computer

Du kan fjerne Smartsputnik.ru manuelt eller automatisk ved hjælp af anti-malware-software. Den første, manuelle fjernelsesmetode for virusser anbefales til brugerne, der allerede er vant til manuel virusfjernelse, da de mindre erfarne brugere kan finde Smartsputnik.ru fjernelse temmelig vanskelig. Desuden er der en risiko for, at nogle af de inficerede filer forbliver på din computer ved et uheld. Således råder vi dig vælge at benytte anti-malware-software. Anti-malware-software vil ikke blot sikre, at Smartsputnik.ru og alle de berørte data bliver fjernet fra computeren, men det vil også beskytte din computer mod yderligere hijacks og andre trusler. Alt du skal gøre er at opdatere denne software jævnligt, da truslerne udvikler sig hver dag og anti-malware-software skal være up to date for at være effektivt.

Du kan fjerne virus skade med hjælp af ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalede til at finde potentielt uønskede programmer, og viruser med alle deres filer og registrer oplysninger, der er relaterede til dem.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.

Manuel Smartsputnik.ru virus fjernelsesguide:

Fjern Smartsputnik.ru fra Windows systemer

  1. Klik på Start Control Panel Programs and Features (hvis du er Windows XP bruger, klik på Add/Remove Programs). Klik på 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er 'Windows XP' bruger, klik på 'Add/Remove Programs').
  2. Hvis du er Windows 10 / Windows 8 bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når Quick Access Menu kommer frem, vælg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er 'Windows 10 / Windows 8' bruger, så højreklik i det nederste venstre hjørne af skærmen. Når 'Quick Access Menu' kommer frem, vælg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
  3. Afinstallér Smartsputnik.ru og relaterede programmer
    Se her efter Smartsputnik.ru eller ethvert andet nyligt installeret mistænkeligt program
  4. Afinstallér dem og klik på OK for at gemme disse ændringer Højreklik på hver af de mistænkelige poster og vælg 'Uninstall'
  5. Fjern Smartsputnik.ru fra Windows genveje
    Højreklik på genvejen til Mozilla Firefox og vælg Properties. Højreklik på browserikonet og vælg 'Properties'
  6. Gå til Shortcut fane og se på Target feltet. Slet ondsindede URL der er relaterede til din virus Vælg 'Shortcut' fanen og slet 'http://isearch.babylon.com...' eller andre mistænkelige URL

Gentag de trin der er angivet ovenfor med alle browseres genveje, inklusiv Internet Explorer og Google Chrome. Sørg for at tjekke alle lokationer for disse genveje, inklusiv Skrivebordet, Start menuen og proceslinjen

Fjern Smartsputnik.ru fra Mac OS X systemet

  1. Hvis du bruger OS X, klik på Go knappen i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Applications. Klik på 'Go' og vælg 'Applications'.
  2. Vent indtil du ser Applications mappen og se efter Smartsputnik.ru eller et andet mistænkeligt program på den. Højreklik nu på hver af disse poster, og vælg Move to Trash. Klik på hver ondsindet post og vælg 'Move to Trash'.

Fjern Smartsputnik.ru fra Internet Explorer (IE)

  1. Fjern farlige tilføjelser
    Åbn Internet Explorer, klik på Funktioner (IE menuen) i det øverste højre hjørne af browseren og vælg Manage Add-ons. Klik på menuen og vælg 'Manage add-ons'
  2. Du vil se et Manage Add-ons vindue Se her efter Smartsputnik.ru og andre mistænkelige plugins. Deakrivér disse poster ved at klikke på Disable. Højreklik på hver af de ondsindede poster og vælg 'Disable'
  3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
    Klik på ikonet Funktioner (menuen) i det øverste højre hjørne af browseren, og vælg Internet Options. bliv i General fanen.
  4. Her skal du fjerne ondsindede URL og indtaste foretrukne domænenavn. Klik på Apply for at gemme ændringerne. Slet ondsindede URL, indtast dit ønskede domænenavn og klik på 'Apply' for at gemme ændringerne
  5. Nulstil Internet Explorer
    Klik på tandhjulsikonet (menuen) igen, og vælg Internet options. Gå til Advanced fanen.
  6. Vælg her Reset
  7. Når du er i det nye vindue, tjek Delete personal settings og vælg Reset igen for at afslutte Smartsputnik.ru fjernelse. Gå til 'Advanced' fanen og klik på 'Reset' knappen. Vælg nu 'Delete personal settings' og klik på 'Reset' knappen igen.

Fjern Smartsputnik.ru virus fra Microsoft Edge

Nulstil Microsoft Edge indstillinger (Metode 1):

  1. Start Microsoft Edge app'en og klik på More (tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen).
  2. Klik på Settings for at åbne flere muligheder.
  3. Når Settings vinduet dukker op, skal du klikke på Choose what to clear knappen under Clear browsing data muligheden. Gå til Indstillinger, og vælg 'Choose what to clear'
  4. Her skal du vælge alt du vil fjerne, og klikke på Clear. Vælg 'Clear' knappen
  5. Nu skal du højreklikke på Start knappen (Windows-logoet). Her skal du vælge Task Manager. Åbn startmenuen og vælg 'Task Manager'
  6. Når du er i Processes fanen, så søg efter Microsoft Edge.
  7. Højreklik på den og vælg Go to details muligheden. Hvis du ikke kan se Go to details, skal du klikke på More details og gentag forrige trin. Højreklik på 'Microsoft Edge' og vælg 'Go to details' Vælg 'More details', hvis 'Go to details' muligheden ikke dukker op
  8. Når Details fanen kommer op, skal du finde alle poster med Microsoft Edge navnet i dem. Højreklik på hver af dem, og vælg End Task for at afslutte disse poster. Find Microsoft Edge poster og vælg 'End Task'

Nulstilling af Microsoft Edge browser (Metode 2):

Hvis metode 1 ikke har hjulpet dig, skal du bruge den avancerede Edge reset metode.

  1. Bemærk: du har brug for at sikkerhedskopiere dine data, før du benytter denne metode.
  2. Find denne mappe på din computer: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
  3. Vælg hver post, der er gemt i den, og højreklik med musen. Derefter Delete muligheden. Gå til Microsoft Edge mappen på din computer, højreklik på hver post og klik på 'Delete'
  4. Klik på Start knappen (Windows-logoet) og skriv window power i Search my stuff linjen.
  5. Højreklik på Windows PowerShell posten og vælg Run as administrator. Find Windows PowerShell, højreklik på den og vælg 'Run as administrator'
  6. Når Administrator: Windows PowerShell vinduet dukker op, skal du indsætte denne kommandolinje efter PS C:\WINDOWS\system32> og trykke på Enter:
    Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
    Kopier og indsæt en påkrævet kommando, og tryk på 'Enter'

Når disse trin er færdige, skal Smartsputnik.ru fjernes fra din Microsoft Edge browser.

Fjern Smartsputnik.ru fra Mozilla Firefox (FF)

  1. Fjern farlige udvidelser
    Åbn Mozilla Firefox, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Add-ons Extensions. Klik på menuen og vælg 'Add-ons'
  2. Vælg her Smartsputnik.ru og andre tvivlsomme plugins Klik på Remove for at slette disse poster Vælg 'Extensions' og se efter ondsindede poster. Klik på 'Extensions' for at fjerne hver af dem
  3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
    Klik på menuen (øverste højre hjørne), vælg Options General.
  4. Her skal du slette ondsindede URL og indtaste foretrukne websted, og klikke på Restore to default.
  5. Klik på OK for at gemme disse ændringer. Når du er i 'General' fanen, slet ondsindede URL fra 'Home Page' sektionen, eller klik på 'Restore to Default' knappen. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne
  6. Nulstil Mozilla Firefox
    Klik på Firefox menuen øverst til venstre, og klik på spørgsmålstegnet. Her skal du vælge Troubleshooting Information. Klik på menuen og herefter på '?'. Vælg 'Troubleshooting Information'
  7. Nu vil du se Reset Firefox to its default state beskeden med Reset Firefox knappen. Klik på denne knap flere gange og afslut Smartsputnik.ru fjernelse. Klik på 'Reset Firefox' knappen et par gange

Fjern Smartsputnik.ru fra Google Chrome

  1. Slet ondsindede plugins
    Åbn Google Chrome, klik på menu ikonet (øverste højre hjørne) og vælg Tools Extensions. Klik på menuen. Vælg 'Tools' og 'Extensions'
  2. Vælg her Smartsputnik.ru og andre ondsindede plugins, og vælg papirkurven for at slette disse poster. Se efter ondsindede poster og slet hver af dem ved at klikke på Papirkurven
  3. Skift din startside og standard søgemaskine, hvis disse er blevet ændret af din virus
    Klik på menuen og vælg Settings.
  4. Se her efter Open a specific page or set of pages under On startup muligheden, og klik på Set pages. Efter at have klikket på menuen og 'Settings', vælg 'Set pages'
  5. Nu bør du se et andet vindue. Her skal du slette ondsindede søgesider og indtaste den du ønsker at benytte som din startside. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
  6. Klik på menuen igen og vælg Settings Manage Search engines under Search sektionen. Når du er i 'Settings', vælg 'Manage search engines...'
  7. Når du er i Search Engines..., fjern da ondsindede søgesider. Du bør kun efterlade Google eller dit foretrukne domænenavn. Klik på 'X' for at fjerne ondsindede URLs
  8. Nulstil Google Chrome
    Klik på menuen øverst til højre af din Google Chrome og vælg Settings.
  9. Scroll ned til slutningen af siden og klik på Reset browser settings. Når du er i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klik på den
  10. Klik på Reset for at bekræfte denne handling og fuldføre Smartsputnik.ru fjernelse. Klik på 'Reset' knappen for at fuldføre fjernelsen

Fjern Smartsputnik.ru fra Safari

  1. Fjern farlige udvidelser
    Åbn Safari webbrowseren og klik på Safari i menuen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Når du har gjort dette, vælg Preferences. Klik på 'Safari' og vælg 'Preferences'.
  2. Vælg her Extensions og se efter Smartsputnik.ru eller andre mistænkelige poster. Klik på Uninstall knappen, for at fjerne hver af dem. Gå til 'Extensions' og afinstallér ondsindede add-ons.
  3. Skift din startside hvis den er blevet ændret af denne virus.
    Åbn din Safari webbrowser og klik på Safari i menusektionen. Vælg her Preferences som det er vist tidligere, og vælg General.
  4. Se her efter Homepage feltet. Hvis det er blevet ændret af Smartsputnik.ru, fjern da det uønskede link og indtast det du vil bruge til dine søgninger. Husk at indkludere "http://" før du indtaster adressen for siden. Når du er i 'General', slet ondsindet URL og indtast dit foretrukne domænenavn.
  5. Nulstil Safari
    Åbn Safari browseren og klik på Safari i menusektionen i det øverste venstre hjørne af skærmen. Vælg her Reset Safari.... Klik på 'Safari' og vælg 'Reset Safari...'.
  6. Nu vil du se et detaljeret dialogvindue, fyldt med nulstillingsmuligheder. Alle disse muligheder er sædvandligvis markeret, men du kan specificere, hvilken en af dem du ønsker at nulstille. Klik på Reset knappen for at færdiggøre Smartsputnik.ru fjernelsesproces. Vælg alle muligheder og klik på 'Reset' knappen.
Om skaberen
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til at spilde din tid på virusser

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Jake Doevan
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-smartsputnik-ru-virus.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående Smartsputnik.ru virus