Hvad er SLsvc.exe? Bør jeg fjerne den?

Af Gabriel E. Hall - -

Slsvc.exe er en legitim proces, som gennemfører Software Licensing Service til Windows Vista. Hvis du har fundet denne proces, der kører i din Jobliste, skal du vide, at det er en Microsoft Windows proces, der arbejder på at beskytte digitale produkter mod krænkelse af ophavsretten. Den bliver aktiv, så snart du genstarter din computer, og ligger i mappen C: \ Windows \ System32. Slsvc.exe, og er en vigtigt Windows proces, der er nødvendig for en ordentlig pc-funktionalitet, så vi anbefaler ikke at afslutte den. Men hvis du mener, at denne proces forbruger for meget hukommelse eller initierer andre problemer for dig, kan du opsige den.

FARE!

Enhver malware kan navngives efter hvad som helst, så Slsvc.exe kan også bruges af svindlere til at skjule deres egne vira. Hvis du har bemærket, at denne fil ikke er placeret i C: \ Windows \ System32, kan det være farligt. I dette tilfælde bør du kontrollere systemet med en velrenommeret sikkerhedsapplikation og opsige Slsvc.exe. Til scanning af denne fil anbefaler vi, at bruge RegCure Pro.

Tilbud
Gør det nu!
Download
Reimage Tilfredsheds
Garanti
Download
Intego Tilfredsheds
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hvad skal jeg gøre hvis det mislykkedes?
Hvis du ikke kunne fjerne virusskade ved hjælp af Reimage Intego, insend et spørgsmål til vores supportteam og give så mange detaljer som muligt.
Reimage Intego har en gratis begrænset scanner. Reimage Intego tilbyder en mere gennemført scan, når du køber den fulde version. Når den gratis scanner finder problemer, kan du fikse dem ved at bruge den gratis manuelle reparering, eller du kan beslutte dig for at købe den fulde version, for at fikse dem automatisk.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Reimage, prøv at gøre det med SpyHunter 5 i stedet.
Alternativ Software
Forskellig software har forskellige formål. Hvis det ikke lykkedes dig at fikse de beskadigede filer med Intego, prøv at gøre det med Combo Cleaner i stedet.
Om skaberen
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskabelige webresearcher

Hvis denne gratis fjernelsesguide har hjulpet dig, og du er tilfreds med vores service, kan du overveje at give en donation til at holde denne service i live. Selv det mindste beløb vil blive værdsat.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om firmaet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/file-slsvc-exe.html
Fjernelses guides i andre sprog

Din mening angående SLsvc.exe

Filer
Software
Sammenlign